Otkad je postala poznata kao plavokosa seks-bomba, zahvaljujući ulozi u filmu "Basic instict", Sharon Stone (59) pokazala nam je kako svi mi možemo sa svakom frizurom da budemo seksepilni - važno je samo kako nosimo tu frizuru.

Duge plave uvojke zgodna glumica je kroz godine sve više i više skraćivala, a često je birala već sezonama popularan bob koji odlično pristaje svakom obliku lica. Ipak, čini se da joj je taj "siguran izbor" kad je kosa u pitanju pomalo dosadio pa je odlučila da je vreme za promenu i to priličnu.

Slavna glumica, koja se trenutno priprema za snimanje novog filma, komedije "The Last Party", sada nosi pixie frizuru -  rez koji je i njoj dobro poznat, a za koji su se još u proleće odlučile pevačice Katy Perry i glumica Zoë Kravitz.

Ta kratka frizura ima više varijacija - duža postepena, vrlo kratka, asimetrična, izbrijana ili ona sa šiškama, a Sharon je nosi u razbarušenom stilu zahvaljujući kom ostavlja utisak seksi "buntovnice".

izvor: Gloria.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/