Zoë Kravitz

Otkako je YSL Beauty angažovao francuskog šminkera Toma Pecheuxa kao beauty direktora, modna kuća je počela da se otvara ka mlađoj publici pa nije nimalo čudno što su za make-up ambasadorku angažovali glumicu i pevačicu Zoë Kravitz (28).

Ona je još prošle godine bila zvezda njihovog video projekta "Beauty The Light", kada je podelila svoje make-up savete dok se pripremala u backstageu za nastup sa svojim bendom Lolawolf. Osim toga, Kravitz već ima iskustva u radu s luksuznim brendovima: bila je lice kampanja za kuće Alexander Wang, Calvin Klein i Tiffany&Co.

Ove godine ponovo se istakla zahvaljujući ulozi u hit serijalu "Big Little Lies", a već je neko vreme omiljena u modnim krugovima zbog eklektičnog i hrabrog modnog stila koji uspešno fura. Ona svakako predstavlja cool devojku, kakvu pariska modna kuća YSL i želi.

Jessica Chastain

Na svoj spisak uspeha i postignutih stavki, glumica Jessica Chastain (40) sada može da doda i – zaštitno lice parfema. Nagrađivana glumica odabrana je kao zaštitno lice novog parfema Woman brenda Ralph Lauren.

"Za mene ovaj miris obuhvata samu srž moderne ženstvenosti u kojoj je dama istovremeno nežna i neustrašiva", poručio je dizajner Ralph Lauren.

Camila Cabello

Pevačica Camila Cabello (20), bivša članica ženskog muzičkog sastava Fifth Harmony, novo je lice brenda L'Oreal Paris. Kozmetički brend potvrdio je šuškanja o njihovoj saradnji kratkim videom.

"Sviđa mi se način na koji osnažuju žene i njihove poruke koje dižu samopouzdanje", izjavila je Camila nakon što je otkriveno da je ona njihova nova ambasadorka.

Misty Copeland

Poznata je po tome da ruši sve prepreke – Misty Copeland (34) je prva crnkinja prima balerina Američkog baletnog teatra, pa nije nimalo čudno što je ove godine izabrana za zaštitno lice mirisa Modern Muse brenda Estée Lauder. To je za nju prvi ugovor s beauty brendom, a oduševljena je ostvarenom saradnjom te smatra da je kampanja za novi miris savršen način da se prikaže i druga strana njene priče.

"Na svojem sam putu do uspeha pomerala granice, izazivala status quo. Mogu se samo nadati da će moj život inspirisati druge žene da menjaju svet. Na svoj način. Budite inspiracija – poruka je koju šalje Copeland. 

izvor: Gloria.hr