Jedna od najomiljenijih glumica, posebno fanova tv serija odavno se odrekla svoje duge kestenjaste kose. Tačnije, čim je Melania Trump postala prva dama Amerike, lepa Olivia koju su mnogi upoređevivali sa slovenačkom manekenkom, nije želela više slična poređenja pa je svoje duge uvojke skratila za nešto kraću varijantu.

Taj look ipak nije potrajao, pa smo sada u prilici da vidimo njeno najnovije izdanje koje je prilično grunge, alternativno i nekako buntovno. 

Naime, glumica koja se proslavila ulogom Trinaestice u seriji House na svom Instagram profilu se pohvalila novom frizurom uz zanimljiv tekst:"Mračna, teška vremena iziskuju isto mračnu, darkersku frizuru. #1984play.", aludirajući na njen (četvrti) po redu debi na Brodveju, pozorišnu adaptaciju distpijskog romana Georgea Orwella koja je objavljena 1949. godine. 

Pogledajte na sledećoj stranici najnovije izdanje lepe Olivije:

PageBreak

Wilde nije samo promenila dužinu i frizuru opredelivši se za grunge bob, već i boju. Umesto njene platinaste boje, Olivia je vratila tamniji look ofarbavši se u tamniju nijansu čokoladne boje. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/