U jednom od intervjua koji je nedavno dala Kendall Jenner, mlada manekenka za čije "lice" se bore svi top modeli je izjavila jednu zanimljivu istinu: za nekoliko godina, Kaia Gerber će mi preoteti posao! Da Kaia nije samo mini Cindy, odnosno preslikana majka već i mlada, prelepa dama koja i te kako ima manekenski potencijal, svedoči upravo ova izjava mlade Jenner. 

Iako je Kaia (15) još uvek mlada, ne sumnjamo da će za dve, tri godine osvojiti modne piste i najveće dizajnere današnjice. Kako i ne bi, sa tako jakim modeling pedigreom i nasleđem, kao i savetima koje joj je definitivno prenela majka.   

“Sećam se kada sam pitala mamu da me našminka po prvi put. Obukla mi je neku njenu staru haljinu, koja mi je bila prevelika, i sredila mi je kosu i lice. Čak i danas kada se šminkam, koristim se trikovima i tehnikama koje je ona još tada koristila na petogodišnjoj devojčici. Najvažniji savet koji mi je dala? Da izgledam što prirodnije. Dovoljno je da pogledate moju mamu pa da shvatite kako je prirodan izgled dovoljan da izgledate sveže i lepo."    

Da je Cindy veliki broj beauty tajni prikupila na snimanjima budno prateći šta profi ruke šminkera i frizera rade prilikom pripreme za snimanje, svesna je i Kaia koja je dok je bila mala često pratila mamu na modnim putovanjima.  

“Mama me je naučila da ujutru uvek umijem svoje lice i nanesem kremu sa zašitnim faktorom. Gde god da sam sunce je prilično jako, pa uvek uz sebe imam neku SPF kremu. Lice čistim tokom dana, ali uveče izbegavam da nanesem bilo kakvu kremu, jedino ako mi je koža prilično suva. Lično mislim da sam najlepša kada nemam ni trunkicu šminke."

Dobro, moramo da se složimo kako je Kaia i dalje normalna devojka koja voli da svo vreme provodi sa društvom, bilo da su u pitanju kućne žurke ili odlazak u bioskop.

"Dva puta nedeljno plešem i idem na boks koji mi toliko prija da uživam u njemu! Boks nije nimalo lak i nije uopšte nalik klasičnom vežbanju, ali opušta i dozvoljava ti da izbaciš iz sebe sve - stres, nervozu, višak energije, sve što te muči i mori."      

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/