Poznata manekenka i model, koju su zbog fantastičnog tela mediji nazvali „The Body" i dalje sa ponosom i punim pravom nosi ovaj laskavi nadimak.

Iako više nije u manekenskim vodama i ima dvoje dece, i dalje izgleda tako da bi joj svaka žena pozavidela. Svojim fanovima otkrila je male trikove i svate kako joj polazi za rukom uspeva da održi mladoliki izgled.

Elle je za časopis „Haute Living Miami“, otkrila dve navike, koje uz pravilnu ishranu, smatra najvažnijim za održavanje lepote. Oni su jednostavni, besplatni i može da ih primeni svako.

„Pijem tri litre vode dnevno i trudim se da svakodnevno spavam bar sedam sati. San je naš saveznik, tokom odmora telo se oporavlja a organizam oslobađa otrovnih materija,“ kaže Elle.

Osim toga, priznala je i da redovno vežba kako bi bila zdrava, a trudi se i što više vremena da provede u prirodi.

foto: Instagram/ellehalliwell

„Trudim se da budem aktivna bar četiri sata dnevno, bez obzira da li je u pitanju šetnja prirodom, biciklizam, plivanje, planinarenje ili skijanje. Takođe, znam da mišićna masa propada s godinama, zato verujem u umerenu količinu treninga s tegovima. Nakon što otrčim ili otplivam svoju turu, trudim se da svakoga dana odradim 15 minuta trbušnjaka ili sklekova", objasnila je čubena lepotica.

Izvor: Index.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/