Ona je fotograf, art direktor, manekenka i jedna od najuticajnijih osoba u modnoj industriji. Hanelli Mustaparta, norveška lepotica i blogerka je u razgovoru za platformu buro247 otkrila svoje beauty tajne...  

Hanelli je otkrivena u svom rodnom mestu, norveškoj prestonici Oslu, da bi modeling karijeru nastavila mahom najviše u Parizu i Njujorku, pozirajući za bezbroj modnih brendova i kampanja. Nakon modeling karijere, Mustaparta je odlučila da se posveti poslu fotografa i stilista, radeći kao art direktor za nekoliko poznatih brendova i kompanija.  

U međuvremenu, Calvin Klein ju je odredio za svog social media ambasadora, a njemu se pridružio nakon toga i Dior, LV i Chanel koji us takođe iskoristili multitalentovanu Hanelli za svoje kampanje i projekte. 

Bez kojih 5 proizvoda ne možeš da funkcionišeš?

Bez Diorshow maskare, zatim Armanijevog korektora "Maestro" koji skriva sve podočnjake, zatim mat primera "Pore Minimiser" takođe Diorovog, Darphinovog ulja za lice "The Revitalizing Oil" i uvijača trepavica.   

Uputi nas u tvoju beauty rutinu...

Pijem redovno svaki dan zeleni čaj ujutru, očistim lice, stavim dnevnu kremu i odradim nekoliko pilates vežbi.

Koliko tešku šminku koristiš uveče, kada nameravaš da izađeš u izlazak?

Stavim dosta maskare, podlogu u vidu tonirane kreme ili pudera, obavezno ajlajner i možda mrvicu neke senke za oči.

Koja je tvoja beauty tajna? Neko skriveno oružje?

Narsovo rumenilo 'Alhambra' – ružičasto, koje nanesem na jagodice, tik ispod oka kao i po sredini nosa, i ispod usana ne bi li ih naglasila. 

Čijem beauty izdanju se diviš? 

Chloe Sevigny.

Kako održavaš fit liniju?

Pilates, yoga, Soul Cycle i sokovi od povrća – vežbanje je od ključnog značaja, pogotovo kad si stalno na nogama.

Kad bi mogla da poneseš samo jedan komad na napušteno, izolovano ostrvo, koje bi to bilo?

Krema za sunčanje sa zaštitnim faktorom 50!

Koji je najbolji beauty savet koji si dobila?

Uvek očisti lice pred spavanje. Skini šminku i koristi dnevnu kremu svaki dan. Uvek. Kada očistite lice i uklonite šminku, vaše pore i koža dobiju priliku da dišu. Kreme i pilinzi su takođe bitan deo nege lica jer uklanjaju prljavštine i mrtve ćelije s vašeg lica.