Kada je YSL Beauté 1977. godine premijerno lansirao OPIUM, na umu je imao vrlo svojstveni tip žene: elegantnu, šik, izuzetne inteligencije i sanjive lepote; pripadnicu sofisticiranih društvenih krugova, koja ostavlja trag u životu svih koji su je upoznali.

Ženu današnjice, još uvek krasi ista dečačka nonšalantnost koja proističe iz poznavanja same sebe i onoga što želi. Stalno nadgrađujući svoju jedinstvenost, jednostavno se urezuje u našu podsvest. Dramatična je i nemirnog duha, predstavlja složenu kombinaciju svetlosti i tame, ženstvene senzualnosti, razigranosti i ozbiljnosti u isto vreme. Impulsivna je i uvek u pokretu, a najbolje se oseća u gradu - ritam urbanog života odgovara njenoj spontanosti. Poput urbanog lovca na gradskom safariju, žudi za avanturom; šta li će biti njena sledeća fiksacija: ljubavnik, mesto, zamisao?

Pršteći od adrenalina, s ushićenjem kroti valove i otvara vrata životu ispunjenom uspesima i superlativima. Poseban zanos koji obuzima njeno biće kada dobije šta želi njena je glavna nagrada. Ništa joj ne stoji na putu i ne pristaje na kompromise. A to joj dobro stoji.

Ko je ona? Ona je BLACK OPIUM žena!

Njenu inkarnaciju viđamo na naslovnicama i modnim pistama širom sveta, u liku Edie Campbell, devojke iz Londona, pobednica je takmičenja za Model godine 2013.

U ulozi ambasadorke Black Opiuma, Edie savršeno predstavlja ovaj prekrasan i poseban miris. „Twiggy svoje generacije“ samo je jedan u nizu epiteta koji su joj dodelili modni kritičari, a s obzirom na interes najvećih imena iz sveta mode, pred njom je blistava, uzbudljiva i duga karijera.

Ako nalazite sličnost između Edie, intrigantnog profila savremene YSL žene i sebe, onda je ovo mirisna nota za vas!

Privlačna zavisnost parfema

Privlačan i opojan poput duha savremene Yves Saint Larent žene, Black Opium je vatren, dinamičan, energičan, svojstven i originalan. Uz prisutan osećaj opasnosti, naziv Black Opium već na prvu asocira na preuzimanje rizika, težnju za zabranjenim, za nečim što ne bismo smeli činiti; reč je o osećaju žudnje i stalnoj želji za još više i više.

Poput mirisa koji predstavlja, teško ga je opisati samo iz naziva. Crna je boja koja zapravo i nije boja, već kontradiktorni koncept koji osobi koja je nosi pruža stav 'Sa mnom nema šale!', bez obzira odražava li takav stav zahvaljujući kožnoj 'bajkerskoj' jakni pozajmljenoj od ljubavnika ili smokey olovci za oči koja odaje da se zabavljala celu noć. Neodoljive privlačnosti i urbanog izraza, naziv OPIUM sinonim je za osećaj mistike i uzbudljivih destinacija. Glasan je poput bas gitare. Raskošan s osećajem zabranjenog, nesputanog i dubokog.

Zajedno čine moderan, elegantan i bezvremenski duo. Black Opium je ulaznica za backstage, karta za VIP događaj, britka tama osvetljena zvezdom koja se u njoj krije. Bezvremenski, snažan i smeo naziv, strastven i razigran.

Zabranjeni nektar: Mirisne note Black Opium parfema

Izaziva zavisnost poput prvog gutljaja kafe, a s magnetičnim belim cvetovima koji obavijaju celu kompoziciju, ovaj orijentalni miris nove generacije predstavlja radikalno odstupanje od strukture klasičnog parfema - inspiraciju umetničkim pokretom igre svetlosti i senke, s naglaskom na kontrast i napetosti.

Poigravajući se neskladom između gorkog akorda zrna kafe, sastojka koji nikad dosad nije u tolikoj mjeri korišćen u ženskom parfemu, i vedrih belih cvetova, BLACK OPIUM donosi osećaj zanosa, na granici ekstaze.

Najpre sledi razbuđivanje. Nota zrna kafe deluje snažno i prodorno, uzdrmavši sva čula. Zatim slede mekše i ženstvenije note belih cvetova jasmina sambaca i absoluta narandžinog cveta, s opojnim i odvažnim finišem božanstvene vanile i drvenastih nota kedrovine i pačulija, koje zaokružuju miris i pružaju mu dubinu i tajanstvenu eleganciju.

Drzak? Možda. Neodoljiv, privlačan? Sigurno. A drage naše čitateljke, sigurni smo da je to stav koji je vama i te kako poznat!

Zato smo odlučili da vas obradujemo uzorcima ovog opijajućeg parfema koji će vas probuditi iz zimske uspavanosti. Prvih 30 osoba koje nam pošalju mail na adresu elle-pokloni@adriamedia.rs, dobiće svoj uzorak i mogućnost da uživaju čarobnim notama Black Opiuma. Budite u pripravnosti i budite brzi! Dobitnici će mailom biti obavešteni o načinu preuzimanja poklona.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija