Naslovna | Foto akcija | H&M i ELLE poklanjaju 20 pozivnica za VIP otvaranje prve radnje u Srbiji!

H&M i ELLE poklanjaju 20 pozivnica za VIP otvaranje prve radnje u Srbiji!

foto: H&M

Ljubitelji brenda H&M dobiće priliku da učestvuju na velikom VIP otvaranju prve H&M radnje u Beogradu i da uživaju u novoj kolekciji radnji pre svih.

Gde ćete vi biti tokom najvažnije noći u svetu mode ove godine? Pridružite nam se u ekskluzivnoj noći ispunjenoj modom, šopingom i žurki tokom otvaranja prve H&M radnje u Srbiji.

U utorak, 27. avgusta od 21h u šoping centru Delta city biće organizovano VIP otvaranje, a čitaoci magazina Elle imaju priliku da prisustvuju ovom zanimljivom događaju  – potrebno je samo da  u periodu od 14. – 21. avgusta putem e-mail adrese hm.konkurs@adriamedia.rs pošaljete fotografiju vašeg najboljeg outfita odabranog za ovu priliku (sa obaveznim imenom, prezimenom, e-mail adresom i brojem mobilnog telefona ), a 20 najboljih dobiće pozivnice koje će važiti za dve osobe i imaće čast da prisustvuju ovom ekskluzivnom otvaranju. Za najveće ljubitelje mode, tokom VIP otvaranja, H&M je pripremio popuste od 20% na ceo asortiman.

Stručni žiri, koji čine Miloš Nadaždin, Vanja Milićević, Zorana Obradović, Jovana Božović i Ana Ljubinković, izvršiće odabir pobednika 22. avgusta. Pobednici će biti kontaktirani, a pobedničke fotografije objavljene 23. avgusta na sajtu Elle.rs, kao i na Elle Serbia Facebook stranici.

Nakon VIP otvaranja, H&M prostor na oko 2.100 kvadratnih metara za sve kupce biće otvoren 29. avgusta u 11h časova u tržnom centru Delta City u Beogradu. Prva H&M prodavnica u Srbiji ponudiće širok asortiman garderobe koja je podeljena u nekoliko različitih modnih koncepata za žene, muškarce, tinejdžerke i decu. Jesenju kolekciju Autumn Collection 2013 kreirao je dizajnerski tim H&M-a, kao liniju razigranih stilova koja kombinuje veoma naglašene siluete sa više dekorativnih detalja. Stil koji oslikava dečački duh objedinjuje oblike različitih krojeva i haljine od prefinjenih materijala.

Na dan otvaranja prodavnice, H&M će nagraditi prvih 300 ljudi u redu poklon karticama u iznosu od 1.500 dinara. U toku dana, H&M će ponuditi svojim kupcima 20% popusta na njihov omiljen modni komad.

 


KOMENTARI
Još iz kategorije Foto akcija
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE