Naslovna | Video
  02:23
Magazin Sensa u saradnji sa Ušće shopping centrom i ove godine organizuje Sensa Grad sreće, u trajanju od 1.decembra. Svakog dana, na drugom spratu u Sensa gradu od 10 do 22h, posetioci će imati priliku da uživaju u inspirativnim predavanjima, kreativnim radionicama i druženju sa članovima Sensa redakcije.
  03:56
Na slikanju za modni editorijal magazina Story, mlada pevačica Katarina Bogićević otkrila nam je u kojim odevnim kombinacijama se oseća najopuštenije, govori nam kako se nosi sa slavom i kako okolina reaguje na njenu popularnost, ali nam i ističe sa kim se najviše združila na setu takmičarskog šou programa, Tvoje lice zvuči poznato.
  03:19
Sa fotografom Dušanom Reljinom sreli smo se na snimanju za decembarski premium broj Elle magazina i razgovarali o modnoj fotografiji, Njujorku, modnoj sceni u Srbiji, a pitali smo ga i šta je ključan kvalitet koji neko mora da poseduje da bi izgradio uspešnu karijeru u modelingu. Pogledajte video i saznajte odgovor, a zavirite i iza scene...
  01:44
Nečete verovati, ali statistika kaže da veliki broj muškaraca redovno ćita ćasopis Elle. Iz tog razloga, pitali smo ih šta to njih interesuje u ovom ćasopisu, a evo šta su oni odgovorili.
  04:43
Na snimanju za magazin Cosmopoliten kik bokser Nenad Pagonis otkrio nam je kako je spojio grub borilaćki sport sa svojom suptilnom umetnićkom dušom, koliko uživa dok peva i svira numere benda AC/DC, s kakvim strahovima se bori dok išćekuje rođenje čerke i zašto momci treba da se ugledaju na njega kada je ophođenje prema nežnijem polu u...
  01:41
Poznati ljubitelji mode, koji su posetili izložbu volim cipele, otkrili su nam zašto su ludi za obućom, kakva ona treba da bude da bi bila ona prava i zašto potpetice čine žene neodoljivim.
  02:25
Kreator Igor Todorović prikazao je u hotelu Metropol svoju novu kolekciju inspirisanu pedesetim godinama prošlog veka, koja je izazvala buran aplauz publike. Brojne poznate dame i džentlmeni koji prate modu došli su da uživaju u Todorovićevim kreacijama i prilici da ih baš oni prvi vide. Pogledajte kakvi su utisci i saznajte koliko je...
  02:43
Brojne poznate zvanice prisustvovale su otvaranju radnje novog brenda SugarFree i tom prilikom saznali smo koji je njihov omiljeni deo garderobe, u čemu se osećaju najprijatnije, koliko vremena i pažnje posvećuju odevanju.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next  

Najgledaniji video