Naslovna | Video
  01:44
Nečete verovati, ali statistika kaže da veliki broj muškaraca redovno ćita ćasopis Elle. Iz tog razloga, pitali smo ih šta to njih interesuje u ovom ćasopisu, a evo šta su oni odgovorili.
  04:43
Na snimanju za magazin Cosmopoliten kik bokser Nenad Pagonis otkrio nam je kako je spojio grub borilaćki sport sa svojom suptilnom umetnićkom dušom, koliko uživa dok peva i svira numere benda AC/DC, s kakvim strahovima se bori dok išćekuje rođenje čerke i zašto momci treba da se ugledaju na njega kada je ophođenje prema nežnijem polu u...
  01:41
Poznati ljubitelji mode, koji su posetili izložbu volim cipele, otkrili su nam zašto su ludi za obućom, kakva ona treba da bude da bi bila ona prava i zašto potpetice čine žene neodoljivim.
  02:25
Kreator Igor Todorović prikazao je u hotelu Metropol svoju novu kolekciju inspirisanu pedesetim godinama prošlog veka, koja je izazvala buran aplauz publike. Brojne poznate dame i džentlmeni koji prate modu došli su da uživaju u Todorovićevim kreacijama i prilici da ih baš oni prvi vide. Pogledajte kakvi su utisci i saznajte koliko je...
  02:43
Brojne poznate zvanice prisustvovale su otvaranju radnje novog brenda SugarFree i tom prilikom saznali smo koji je njihov omiljeni deo garderobe, u čemu se osećaju najprijatnije, koliko vremena i pažnje posvećuju odevanju.
  03:48
Modna dizajnerka Ana Ljubinković otvorila je ovogodišnji Fashion Weeek kolekcijom za proleće/leto 2015, čime je ujedno obeležila deceniju svog rada. Nakon revije otkrila nam je kakvi su joj prvi utisci, u čemu je pronašla inspiraciju, kao i koliko se modna scena po njenom mišljenju promenila u poslednjih deset godina.
  03:35
Voditeljka Una Senić trenutno radi na projektu koji na nesvakidašnji način pomaže ženama u borbi protiv raka dojke. Seksi ples na šipci, ali i uz pomoć stolice, fotelje i drugih pomagala zaista ima efekta. Kako sve to izgleda i kako može pomoći ženama, pogledajte kroz video.
  05:05
Na predstavljanju svoje nove kolekcije Lady, modna kreatorka Verica Rakočević otkrila nam je gde je pronašla inspiraciju za svoje kreacije, zašto je ovog puta odlučila da komercijalizuje svoj rad, ali i iskreno nam govori koliko je, po njenom mišljenju, teško probiti se na svetskoj modnoj sceni.
  05:09
Kako se našminkati ove jeseni, koje boje moraju biti dominantne, kao i šta nikada ne proizlazi iz mode, govori nam šminkerka Ena Jović, dok nam manekenka Vinšja Vjetrović daje svoje mišljenje o trenutnoj modnoj sceni u Srbiji.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next  

Najgledaniji video