Naslovna | Video
  03:18
Sa kakvim se sve komentarima i reakcijama okoline susretala zbog svog ožiljka na ruci i kako je uspela da prevaziđe svoj nedostatak i bude sigurna u sebe, govori nam urednica lifestyle sekcije u magazinu Cosmopolitan, Marija Radojković.
  04:12
Urednica portala dnevno.rs, Jelena odapašić, priča nam da li joj je rascep nepca, sa kojim je rođena, smetao pri obavljanju svakodnevnih aktivnosti, da li je imala problema sa okolinom zbog svog nedostaka, ali nam i otkriva i koliko je bitno imati samopouzdanja u životu.
  03:01
Glumica Jelena Gavrilović otkriva kakav je njen lični stil, bez čega ne bi mogla da zamisli dan, kako će provesti ovo leto, ali i da li u skorije vreme planira da stane na ludi kamen.
  04:09
Održan je i poslednji Story&Naxi savšen vikend ovog leta, a pogledajte kako su se proveli sa nama Igor Lazić Nigor, Filip Čukanović, Ana Štajohar, Nikola Demonja, Svetlana Aleksić, Ana Bebić, Katarina i Milan Gromilić i Dragana Jovanović.
  03:14
Kreativno inovativni kuvar, Toni Radić, objasniće vam kako da za vrlo kratko vreme napravite magični napitak koji će vas osvežiti, zasititi i učiniti da se bolje osećate.
  02:11
Zgodna manekenka Bojana Krsmanović fotografisala se u atraktivnim kupaćim kostimima koji i vas mogu da inspirišu za savršen šoping. Zato pustite mašti na volju i uživajte u letnjim modnim trendovima!
  03:23
Pevač, plesač, glumac i voditelj, Aleksa Jelić, promovisao je spot za pesmu Disco & Funk, za koju kaže da je divan poklon od legendarnog muzičara Olivera Mandića, a da će singl postati pravi letnji hit može se naslutiti već po prvim reakcijama Aleksinih kolega, Irine Radović, Sare Jovanović, Nevene Božović i Ane Štajdohar.
  04:31
Modna urednica magazina Story Ivana Rabrenović odabrala je iz Šafranove kolekcije atraktivne patike za glumicu Ninu Janković i must have espadrile za pevačicu Jelenu Karleušu. Uverite se zašto je uz ove tri dame zabava zagarantovana i pronađite svoj omiljeni par letnje obuće u hit bojama samo za 499 dinara uz novi Story!
  03:58
Poznati modni kreator, Igor Todorović, u prostoru Kule Nebojše na Kalemegdanu predstavio je svoju kolekciju CRUISE, inspirisanu estetikom, glamurom i modnim nasleđem Azurne obale. Modeli su prošetali pistom u komadima odeće koji su izrađeni od prestižnih tkanina i materijala, a Verica Rakočević, Slađana Tesla, Vesna Mandić, Dragana...
  03:38
Poznati model s diplomom Muzičke akademije govori o učešću u projektu Secret life na Mikser festivalu, kako bira ljude s kojima radi, ali i o sklonosti ka umetnosti i inspiraciji za stvaranje muzike.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next  

Najgledaniji video