# Knjiga Thrive 

Žena, media mogul i moja inspiracija u svom bestseleru redefiniše tradicionlane postulate uspeha i ukazuje na to da je život ispunjen smehom, avanturama i dragocenim trenutcima najbitnija esencija sreće.

# Victor & Rolf - Flowerbomb 

Otkako je izašao na tržište, postao je moj svakodnevni saputnik.  Ranije sam ga jurila po celom svetu i preko svojih prijatelja koji žive u inostranstvu, a danas ga ima i kod nas. Jednostavno - my signature scent!

# No. 21 mules

Good shoes take you to good places. Sam izgled ovih cipela potvrđuje dobro poznatu mantru.

# Self Portrait košulja

Štraftice i volani su IT detalji sezone. Jun je idealan za dašak neoborivog šarma Azurne obale.

# Efektna torba

Chloe Drew je moj omiljen model. Lako je uklopiv komad, a nenametljivo upotpuni svaku odevnu kombinaciju.

# Naočare

Obožavam čuveni pariski brend. Céline Audrey Sunglasses apsolutni su must have sezone. Najbolji primer kako trendi komadi mogu biti istovremeno klasiči i kul.

# Eugenia Kim 

Do not disturb. Idealan za lenje letnje dane, kada ste raspoloženi za dokoličarenje, ispijanje omiljenog pića i uživanje u sunčevim zracima, ali na šik način, naravno.

# Tiffany T narukvica 

S obzirom na to da je T je prvo slovo imena moje ćerke, ovaj modni detalj simbolično mi je vrlo blizu srca. That’s amore! 

# Louis Ghost Kartell 

Dizajn enterijera je moja velika ljubav, a malo je reći  ovo remek-delo koje potpisuje Phillpe Stark apsolutno obožavam.

# Moewa kupaći 

Sjajan komad za sunčanje na plaži, ali i za pool party. Tres chic!

Priredila: Ana Ostojić

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/