Da li čitate tekstove sve do sitnih slova, baratate baš svim modnim transferima ove sezone i pomno pratite sve vesti iz kulture? Onda nam neizostavno morate poslati mail kako biste postali deo programa ELLE praksa. Pravila su laka, odaberite sekciju u kojoj se najviše pronalazite, predstavite nam se i najbolji će dobiti priliku da mesec dana rade sa nama!

Beauty asistent

Konturisanje i hajlajter vama nisu strani termini (a umete i da ih dobro upotrebite), u vašim bookmarkovima preovlađuju blogovi i sajtovi koji se bave lepotom, znate kako se pravilno isprobava puder, a kako parfem (i volite isključivo niche mirise), pridružite se našem beauty timu! Upoznaćete bolje kako ta industrija funkcioniše iznutra, prvi ćete isprobati nove proizvode, a od vas se, zauzvrat, traži da budete radoznali, vredni, dobro organizovani, ali i pravi beauty freek. 

Web asistent

Magazin ELLE globalno ima snažno online prisustvo, a to je slučaj i kod nas! Ukoliko u malom prstu držite najnovije vesti sa mreže i ukorak pratite nove tendencije zašto svoje znanje ne biste izbrusili radeći sa našim web timom? Osnovno znanje Photoshopa, Wordpressa i HTML-a doneće vam dodatne poene, kao i kreativna upotreba društvenih mreža.

Fashion asistent

Stvari su za vas jasne, ceo svet treba da bude dobro obučen i potpuno vam je nejasno kako to nekim ljudima uporno ne polazi za rukom. Sada i vi možete uticati, ukoliko dobijete priliku da radite sa našim modnim timom i vaše shvatanje stila može se naći na ELLE stranicama. Objasnite nam koliko vas moda zanima i možete nam se pridružiti na sledećem brejnstormingu za predstojeće snimanje editorijala.

Editorial asistent

Srpsko izdanje ELLE magazina ponosi se da je u toku 10 godina postojanja na svojim stranama ugostilo najeminentnije autore i sagovornike. Ukoliko vas zanima kulturna scena, vi ste prava osoba za našu People sekciju. Pokažite nam svoje znanje kada je reč o filmskoj i muzičkoj sceni i možda se vidimo!

Ako mislite da možete da odgovorite na ove zahteve, prijavite se za poziciju asistenta regionalnog editorial direktora!

Na sajtu elle.rs potražite formular za prijavu!

Aktivnosti na društvenim mrežama jesu dodatni plus, istaknite se koristeći hashtagove #elleserbiaintern i #elleserbia.

*** Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija