Nagrade su u Srbiji dodeljene po treći put, a ovogododišnja dodela prevazišla je sve prethodne!

Okupilo se oko 200 istaknutih zvanica iz sveta kulture i mode, među kojima su bili: Dušan Reljin, Svetozar Cvetković, Beba i Cile Marinković, Milka Forcan… 

Veliku pažnju i oduševljenje zvanica izazvalo je posebno priznanje koje je dodeljeno po prvi put, radi se o nagradi za životno delo koje je primila jedna od najvećih diva srpskog glumišta Milena Dravić.

I ovoga puta ELLE Style Awards podržala je kompanija Generali, dok su sve zvanice po dolasku otvarale polja na Pandora table iznenađenja i tako dobile vredan poklon. Za osveženje se pobrinula vinarija Tikveš koja je svoje premium vino posluživala pre i tokom same manifestacije.

Pošto su ušli u posebno dekorisanu salu svi prisutni su osetili novi mirise Modern Muse i  Sensuous Nude Estée Laudera. 

Veče je prošlo u znaku zanimljivog programa, na sceni su se pre i posle proglašenja pobednika smenjivali voditelji Vladimir Aleksić i Ida Prester, umetnički ansambl "Kralj Petar Prvi", Martina Vrbos i grupa Ođila.

Ovogodišnja ELLE Style Award nagrada za Najboljeg internacionalnog kreatora otišla je u ruke kreativnog direktora brenda Salvatore Ferragamo, Massimilliano Giornetti se po prvi put na poziv ELLE magazina poklonio pred srpskog publikom. 

ELLE Style Award nagradu za ikonu stila ove godine primila je čuvena stilistkinja Ruška Bergman, dok je Marko Mitanovski dobitnik nagrade za Najboljeg dizajnera.

ELLE Style Award za najboljeg modela u protekloj godini pripala je Marini Krtinić, a nagrada za doprinos filmu i pozorištu rediteljki Anji Suši.

Dobitnik ELLE Style Award u oblasti televizije je Jugoslav Ćosić, a nagradu za književnost odnela je drmaturg Biljana Srbljanović.

Proslavljeni violinista Nemanja Radulović dobitnik je ELLE Style Award za muziku.

Sve zvanice, na čelu sa Ruškom Bergman su na svečanu dodelu stigle novim Mercedes automobilima, modelima Mercedes-Benz GLC i Mercedes-Benz C-Klasa!!

ELLE Style Awards 2015. takođe su podržale i kompanije: HTC – koji su to veče predstavili elegantni model telefona HTC One A9, kao i XYZ Premium Fashion Store koji je jednu od zvanica nagradio vrednim Salvatore Ferragamo komadom.  

Putem ovog linka pogledajte galeriju sa Red Carpet fotografijama svih naših gostiju koji su prisustvovali prestižnoj manifestaciji.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija