Dok čekamo da vidimo seriju u kojoj će Jenn igrati kraj Reese Witherspoon, ubeđeni smo kako glumica svaki slobodan trenutak koristi za uživanje u svom multimilionskom domu koji je nedavno renovirala prema sopstvenim željama.

Glumičina luksuzna kuća iz snova nalazi se u elitnom L.A. predgrađu, kog okružuje moćna priroda Santa Monica planina gde raskošne vile u kalifornijskom stilu imaju Beyonce i Jay Z, kao i producent Darren Star i košarkaš Chris Paul.

Iako je ovaj posed kupila još 2011. godine za 21 miliona, Aniston je punih šest godina radila zajedno sa dizajnerom enterijera Stephenanom Shadley ne bi li osmislila zen oazu u koju je pustila novinare Digesta. Kao i svaki superstilizovan dom sa Pinteresta i ovaj ima sopstveni bar, modernu cozy dnevnu sobu i upečatljive komade koji "nose" kompletan enterijer.

"Da nisam glumica, mislim da bih bila dizajner enterijera jer mi se sviđa taj ceo proces. Postoji neki šarm u tom biranju materijala, komada nameštaja, detalja koji odgovara mom senzibilitetu."

Postojeću kuću dizajnirao je osmislio arhitekta A.Quincy Jones 1965. Aniston je zajedno sa Shadleyem zadržala taj originalni izgled kuće koji je oplemenila mahom sa upečatljivim drvenim komadima nameštaja, organskim materijala i prijatnim, toplim bojama.

"Da, lepo je kad je dom moderan i atraktivan, ali komfor je na prvom mestu."  

Spoljašnjost doma je takođe impresivna i krasi je bašta u azijskom zen stilu sa uzanim bazenom i leželjkama koje natkrivaju teget suncobrani. 

Nama je ipak gornja terasa s pogledom na Los Anđeles najimpresivniji momenat kuće. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/