Pevačica Gwen Stefani prepoznatljiva je po svom jedinstvenom stilu - mnogo boja, eksperimentisanje, sjaj, šljokice i ženstvenost su njeno drugo ime. Svoj lični pečat ostavlja gde god da se pojavi, pa je isti slučaj i sa njenom kućom.

I dok smo navikli da su kuće poznatih, nenormalno bogatih ljudi uglavnom iste - prostrane i elegantne, Gwenina kuća je potpuno u njenom stilu. Naravno, kvadratura je zaista velika, ali se od svih drugih razlikuje po enterijeru.

Kod nje nećete videti uštogljeno uređenje, kojim dominiraju svega dve boje. Gwenin dom je odraz njene ličnosti, pa zato dominiraju jarke boje, kako nameštaja, tako i zidova, zavesa, tepiha i različitih detalja.

Sa tolikim novcem, ipak se neće štedeti ni na prostoru, ni na opremi.

Tako je i ova kuća opemljena svim onim što bi moglo da zatreba lepoj vlasnici i njenim gostima. Tokom lepih, sunčanih dana, po kojima je klima Los Anđelesa poznata, tu je bazen sa tirkiznom vodom i ležaljke, koje Gwen i njeni prijatelji sa uživanjem koriste za ispijanje koktela ispod suncobrana.

Kada je reč o rekreaciji, tu je teretana sa svim mogućim spravama, kao i teniski teren, a za osveženje tu je i mini bar sa šankom i barskim stolicama na jednoj o terasa. Kao i svaka žena, i Gwen obožava garderobu. Zato je jedan kutak posvećen samo modnim dodacima i skupim stvarima.

Gwen definitivno dobro zna šta je hedonizam - zamislite da se tokom ledenih zimskih večeri kupate u toploj, penušavoj kupki, dok napolju veje sneg, a pogled puca na čitav Los Anđeles... Kuća Gwen Stefani važi za jednu od najlepših u bogataškom kraju Beverli Hils.

Pogledajte na drugoj strani kako izgledaju preostale prostorije u kući...

PageBreak

Izvor: Stil

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/