Najmoćniji par muzičke industrije isti je onaj o kojem se u poslednje vreme ne prestaje špekulisati po medijima. Što zbog iznenadno lansiranog albuma Lemonade, što zbog turneje, a što zbog najavljivanog zajedničkog albuma, Beyoncé i Jay Z ne prestaju puniti medijske stupce. 

Mi smo ih pak odlučili popuniti rečima o jednoj od nekretnina bračnog para Carter, i to onoj u Nju Orleansu.

Uz kuće i stanove na Menhetnu, Beverli Hilsu, South Beachu, Los Anđelesu i na Havajima, Beyoncé i Jay Z povremeno žive i na harizmatičnom Jugu u kući koja je svojevremeno bila crkva i baletski studio.

Osim što je zadržala svoj eklektični južnjački šarm, trospratna kuća slavnog para, opremljena je prostranom rustikalnom kuhinjom, sedam spavaćih soba različitih tema, masovnim parketima, ugrađenim policama s knjigama, ali i onim najzanimljivijim momentom - najvećim krovnim vrtom u Nju Orleansu.

foto: Zillow 

foto: Zillow 

Eklektični enterijer sve je samo ne dosadan i čini se kako su se razni stilovi spojili u ovoj atraktivnoj kući. Ipak, open space dnevni boravak s galerijom i elegantnim stolom za ručavanje je ubedljivo naš favorit u domu Beyoncé i Jay Z-ja.

foto: Zillow 

foto: Zillow 

foto: Zillow 

foto: Zillow 

izvor: fashion.hr

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija