Ukoliko uskoro planirate da promenite kompletan raspored nameštaja i atmosferu u vašoj spvaćoj sobi, pronašli smo savršen profil na Instagramu uz čiju pomoć biste mogli da osmislite možda i najlepšu spavaću subu na svetu!!

Samo vodite računa da ne promenite enterijer po nekoliko puta zaredom, s obzirom da profil obiluje fantastiiiičnim primerima spavaće sobe, prosto ne zna se koja soba je lepša!! Kad se zaljubimo u jednu, očara nas druga koju veoma brzo zaboravimo zarad neke treće.

Dominiraju pastelne, dreamy nijanse upakovane u topli hrast, bele zidove i detalje u vidu oblaka koji "glumi" luster. Tapete su takođe prisutne ali su prilično svedene, decentne i neprimetne i osvajaju svojom teksturom daleko više nego šarom. Kreveti su kabasti, prekrivači i posteljina raskošna, glomazna i teška.  

Ono što je takođe zajedničko svim spavaćim sobama je prostranost, funkcionalnost kao i pregršt dnevne svetlosti koja kompletnom enterijeru daje svežinu i neku eteričnost.  

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija

Iako se većina ljudi potrudi nekako najviše oko dnevnog boravka i kupatila, spavaća soba predstavlja možda i najomiljeniji kutak skoro svakog od nas, u kome želimo da se osećamo kao da smo u nekoj bajci - izolovano, opušteno i umirujeće.