Lifestyle sajt glumice Gwyneth Paltrow, pod nazivom Goop, teži da prezentuje čitaocima najbolje od svega, od hrane preko šopinga za enterijer. Sada je sve to dostupno i uživo u Čikagu, gde će ljubitelji sajta moći i lično da kupuju predmete koji se nalaze u ponudi na sajtu.

Ova radnja je otvorena za javnost od aprila do maja, gde će, svi koji se nađu u američkom gradu moći da potraže odabrane Goop komade od brendova kao što su Taylor Home, 3.1 Philip Lim, Stella McCartney.

Ovaj shop je i sam po sebi tolko stylish, da su ukrasi čak i po zidovima. Ono što oslikava ovaj prostor je posvećenost dobrom životu i življenju istog na najbolji mogući način.

Čitava poenta Goop shopa je dom i kvalitet života pa je sasvim normalno što se ta ista poruka oslikava u dizajnu prostora.

Idejna namera u dizajnu ovog prostora bila je da se kupci osećaju kao da su svratili u šik i trendi apartman svojih prijatelja. Sama arhitektura mu je mekana i elegantna, sa zemljanim i avanardnim nameštajem, ublaženim mekanim bojama otmene sive i bledoružičaste boje, po ukusu Gwyneth.  

Fanovi van Čikaga će takođe imati priliku šopinguju Goop proizvode na još jednom sajtu - 1stdibs.com. Nastavite da uživate u pregledu ovog fascinantnog prostora i zavirite u neke od komada koje nudi neodoljiva Gwyneth.

Tekst: Tijana Jakovljević