Jedna od najzanosnijih Nemica na svetu odlučila je da testira i svoje umeće za uređenjem pa je tako enterijer u svom domu koji je kupila pre 16 godina kompletno izmenila. Tako je njen dom, koji je do tada bio mahom raskošna vila opremljena u klasičnom stilu dobila dašak svežine koji je tipičan za porodične, italijanske vile na Jugu.   

(Zavirite u dom Scarlett Johannson)

Iako je našu pažnju privukao itekako raskošan i elegantan enterijer, moramo da priznamo da smo se prvo zaljubili u impresivan spoljni prostor koji je Heidi uredila u opuštenom, chill stilu koji je stvoren za relaksaciju, uživanje i odmaranje. 

“Bašta i kompletno dvorište su mi vrlo bitni jer tu volim da provodim najveći deo vremena, pogotovo jutra, kada sedeći u udobnim sofama listam novine ispijajući jutarnju kafu. Ovo što imam napolju je moj mali raj  u kojem maksimalno uživam!"

(Zavirite u pariski dom velike Coco Chanel)

Kompletan eksterijer ne obuhvata samo oazu za chill, već i nekoliko fontana, kao i dečje igralište. 

Dok je spoljni prostor prevashodno osmislila za uživanje, Heidi se unutra trudila da zadovolji nekoliko ne samo estetskih, već i praktičnih sitnica ne bi li postigla atmosferu koja je miks rustičnog i elegantnog.

Od materijala dominira drvo ali i mermer. Trpezarija je opremljena u pariskom stilu s kombinacijom neutralnih boja i tamnih detalja. Dnevnom sobom u kojoj se nalazi masivan klavir dominira sofa u beloj boji, a našu pažnju privlači i TV prostorija, koja je kreirana da bude mali kućni bioskop, i to u atraktivnoj i neobičnoj kombinaciji lavande, crne i crvene.

U foto-galeriji pogledajte detaljno fotografije stylish doma nemačke manekenke >>>>

Poznata manekenka je uradila potpuni makeover svog doma, izjavivši svom dotadašnjem enterijeru "Auf Widersehen".