Le Bristol je već do sada ovenčan brojnim nagradama u poslednjih nekoliko godina uključujući onu za najboljeg menadžera, najbolji spa i najbolji restoran, međutim u 2015. godini dobio je najveće priznanje, ono za Najbolji svetski hotel, poziciju koju je sve do sad čvrsto držao još jedan bastion luksuza - hotel George V.

Pod stručnim vodstvom jednog od najboljih hotelskih menadžera, gospodina Didiera Le Calveza, koji je na ovu funkciju u Le Bristolu došao pre 5 godina, Le Bristol je doživio mnoge promene, najviše u području usluge i sadržaja.

Uz izdašno ulaganje porodice Oetker koja u svom portfoliju ima neke od najelitnijih hotela poput L'Apogée Courchevel, Château Saint-Martin & Spa i Hotel du Cap, Cap d'Antibes, Le Bristol je napokon osvojio prvo mesto u svetu.

Ovaj hotel je idealna destinacija za parove koji žele da dožive romantičan medeni mesec u Parizu jer Le Bristol doista nudi kompletan paket - od luksuznog ambijenta, vrhunske usluge i restorana Epicure s 4 Michelin zvezdice. Najveća atrakcija hotela je zatvoreni bazen koji se nalazi na njegovom krovu te gleda na Montmartre i Ajfelov toranj.

Izvor: www.buro247.hr