Ovan

Posao: U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. maja, možete da postignete dogovor o novom vidu saradnje koji obećava solidne prihode, naročito ako se bavite nekretninama. Mars, vladalac vašeg znaka, u izazovnom aspektu sa Suncem, najavljuju mogućnost iznenadnog odlaska na kraći put u inostranstvo. Krajem perioda, obratite više pažnje na odnos sa saradnicima

Ljubav: Sredinom perioda, možete da sretnete nekoga ko vam je nekada mnogo značio, moguće sa nekog Lava ili Strelca. Na nekom predavanju ili seminaru očekuje vas susret sa atraktivnom mladolikom osobom sa kojom možete da uđete u paralelnu vezu. Krajem nedelje, trebalo bi da izbegavate rasprave sa partnerom.

Zdravlje: Glavobolja.

Bik

Posao: Mars u astrološkoj kući karijere, pod uticajem Urana iz vašeg znaka, donosi vam mogućnost promene posla ili radnog mesta, ako radite u medijima, marektingu ili često putujete, zbog posla. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. maja, budite oprezniji prilikom pregovora o saradnji sa strancima. Umetnici i sportisti rođeni u vašem znaku biće uspešni.

Ljubav: Preko posla možete da upoznate osobu kojaće vam se dopasti već na prvi pogled, moguće nekog Raka. Pozicija Venere, planete ljubavi koja vlada vašim znakom, može da vas odvede u zagrljaj nekoga koga često viđate na poslu. Na nekom seminaru, krajem nedelje može da vas zainteresuje harizmatična osoba.

Zdravlje: Podložnost povredama.

Blizanci

Posao: U prvoj polovini perioda, dovršite važne poslove. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. maja, moguć odlazak na kraći put. Izbegavajte potpisivanje važnih ugovora naročito ako radite u turizmu ili medijima. Početkom perioda, situacija na poslu kreće nabolje što se posebno odnosi na privatne preduzetnike.

Ljubav: U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. maja, partner će pokušati da vam nametne svoje mišljenje, ako ste u dužoj vezi ili braku. Aspekti vašeg vladaoca Merkura, simbola komunikacija u vašem 12. polju, donose vam susret sa starom simpatijom ili ulazak u tajnu ili paralelnu vezu. Na kraćem putu, možete da upoznate jednog Strelca.

Zdravlje: Izbegavajte „brzu“ hranu.

Rak

Posao: U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. maja postižete dogovor o isplativoj saradnji sa strancima, ako vaš posao ima veze sa medicinom, umetnošću ili sportom. Aspekti Merkura, simbola trgovine u Blizancima idu vam na ruku, pogotovo ako se bavite privatnim biznisom. Budite oprezni u komunikaciji sa jednom Devicom ili Blizancem.

Ljubav: Dugogodišnji ili bračni partner i dalje pokušava da vam nametne neke stavove i mišljenja, koji se uopšte ne poklapaju sa vašim. Sunce i Venera u vašem astrološkom polju tajni, nagoveštava mogućnost kontakta, preko interneta, sa osobom koja ipak nije onakva kakvom želi da vam se predstavi.

Zdravlje: Provodite više vremena u prirodi.

Lav

Posao: Pozicija Merkura, planete komunikacija koja vlada vašom astrološkom kućom novca, donosi vam iznenadni susret sa osobom preko koje možete da proširite saradnju sa strancima. Obratite pažnju na nekoga sa kim radite na nekom važnom projektu, naročito ako ste rođeni u srednjoj dekadi znaka. Obratite više pažnje na vredne sitnice i dokumenta.

Ljubav: U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. maja, mogu da vam se dopadnu dve vrlo šarmantne osobe. Moguć susret sa nekim čiji posao ima veze sa umetnošću ili sportom, sa kim ćete najverovatnije ući u dužu vezu. U drugom delu perioda, preko neke društvene mreže, moguć je kontakt sa osobom koja živi u inostranstvu.

Zdravlje: Rekreirajte se.

Devica

Posao: U prvoj polovini nedelje, možete da očekujete povoljnu ponudu od stranaca, naročito ako se bavite poslom koji ima veze sa turizmom, medijima ili umetnošću. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. maja, izbegavajte nepotrebne troškove. Iskoristite poziciju vašeg vladaoca Merkura u astrološkoj kući finansija, ako planirate da se vidite sa nekadašnjim poslovnim partnerima.

Ljubav: Do 12. maja, na pomolu je veza sa jednim Rakom koja neće proći bez ljubomornih scena i prepirki. Pozicija planete ljubavi i vašeg vladaoca Neptuna, planete romantike i putovanja koja upravlja i vašim poljem ljubavi, donosi vam ulazak u vezu sa emotivnom i kreativnom osobom.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije.

Pogledajte na sledećoj stranici šta čeka Vage, Škorpije, Strelce, Jarčeve, Vodolije i Ribe u ovoj nedelji:  

PageBreak

Vaga

Posao: U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. maja, možete da postignete dogovor o novom vidu isplative saradnje sa strancima. Pozicija planeta u vašem astrološkom polju karijere, donosi vam bolju saradnju sa ženama. Bićete u mogućnosti da češće putujete i realizujete neke svoje ideje, naročito ako radite u medijima, marketingu, turizmu.

Ljubav: Vaš vladalac Venera i Merkur u petom astrološkom polju, čine vas vrlo popularnim i omiljenim u društvu, naročito kod suprotnog pola, pa na nekom putovanju možete da očekujete susret sa atraktivnom mladolikom osobom. U drugoj polovini nedelje, moguć ulazak u tajnu vezu sa nekim od koga vas deli veća razlika u godinama.

Zdravlje: Više šetajte.

Škorpija

Posao: U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. maja, pokušajte da izbegnete nepotrebne troškove. Ako vaš posao ima veze sa medijima očekuje vas uspeh, ali budite oprezniji sa finansijskim transakcijama naročito ako ste nedavno pokrenuli neki privatni biznis. U drugoj polovini nedelje, novac pristiže preko poslova sa nekretninama.

Ljubav: Pozicija Venere i Merkura, vladaoca astroloških polja ljubavi i strasti, najavljuje poznanstvo sa mlađom osobom preko interneta ili neke društvene mreže. U prvoj polovini perioda, moguć susret sa osobom koju već poznajete ili ćete je upoznati preko zajedničkih poslovnih partnera. Krajem nedelje, trebalo bi da se klonite ljubomornih scena.

Zdravlje: Nervoza.

Strelac

Posao: Pozicija vaših vladalaca, Jupitera i Neptuna, simbola prosperiteta i instranstva, donose vam nove šanse za saradnju sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Takođe, očekuje vas uspeh praćen novčanim dobicima u poslovima sa partnerima koji dolaze iz zemalja italijanskog, engleskog i nemačkog govornog područja.

Ljubav: U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. maja, može da vam se javi neko ko se bavi zanimanjem zbog koga je poznat u javnosti. Ako imate dugogodišnjeg partnera ili ste u braku, u drugoj polovini perioda možete se naći u ozbiljnom iskušenju da uletite u vezu sa atraktivnom mladolikom osobom, moguće nekim Blizancem ili Devicom. Ovan vam šalje SMS.

Zdravlje: Nesanica.

Jarac

Posao: U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. maja, moguć strastveni susret sa osobom koju poznajete preko posla. Neharmonični aspekti Merkura, planete informacija i komunikacija, opominju da u drugoj polovini perioda nikome ne otkrivate svoje planove. Povedite takođe više računa o dokumentaciji, naročito ako se bavite privatnim biznisom.

Ljubav: Pozicija vašeg vladaoca Saturna, zajedno sa Marsom i Plutonom u vašem u astrološkom polju ličnosti, pod uticajem drugog vladaoca vašeg znaka, Urana, najavljuje mogućnost iznenadnog susreta sa osobom čiji posao ima veze sa inostranstvom ili čestim putovanjima. Moguće ljubomorne scene i rasprave sa stalnim partnerom.

Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

Vodolija

Posao: U prvoj polovini nedelje, iskoristite poziciju Merkura za važne dogovore, ukoliko ste umetnik ili student. Izbegavajte rizične finansijske transakcije jer će situacija sa novcem biti dosta promenljiva, naročito ako ste rođeni u januaru. Ipak, naglašen znak Blizanaca donosi vam tajne ili paralelne izvore zarade, naročito ako se bavite nekim kreativnim poslom.

Ljubav: Početkom perioda, neka Škorpija sa kojom poslovno sarađujete, može da privuče vašu pažnju. Aspekti Merkura, vladaoca polja strasti, ne utiču najpovoljnije na vašu komunikaciju s partnerom. Krajem perioda, možete da dobijete poziv za izlazak od nekoga o kome već duže vreme razmišljate.

Zdravlje: Moguća alergija.

Ribe

Posao: U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. maja, ne morate da žurite sa pokretanjem privatnog biznisa. Vaš vladalac Neptun, simbol inspiracije u vašem znaku u harmoničnim aspektima sa Merkurom iz Bika, krajem perioda, donosi vam uspeh u poslu koji ima veze sa umetnošću, kreativnošću, naukom ili alternativnom medicinom:.

Ljubav: U prvoj polovini perioda, može da vam se dopadne osoba koja nosi uniformu na radu, mada nećete biti sigurni u svoja osećanja. Ali Sunce i Merkur u vašem astrološkom polju ljubavi, donose vam udvaranje Raka ili Škorpija koji će učiniti sve da privuku i zadrže vašu pažnju. Mogući su problemi zbog partnerove ljubomore.

Zdravlje: česte promene raspoloženja.

izvor: Večernje novosti

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/