Ovan

Posao: Vaš vladalac Mars i Jupiter, planete akcije i prosperiteta, u osmom astrološkom polju, u trigonu sa Neptunom u polju posla, donose vam uvećanje zarade, preko saradnje sa strancima. Poslušajte savet mlađeg saradnika.

Ljubav: Mnoštvo planeta u devetom polju, pod uticajem Urana iz vašeg znaka, najavljuje uzbuđenja na ljubavnom planu. Ako ste zauzeti, partner može da vas iznenadi nekim kraćim putovanjem u inostranstvo.

Zdravlje: Čuvajte se infekcija.

Bik

Posao: Astrološka kuća svakodnevnih aktivnosti opterećena je planetama i pod negativnim uticajem Neptuna, simbola prevara, zbog čega biste morali da pripazite šta potpisujete i izjavljujete. Oslonite se na jednog Raka.

Ljubav: Tokom ovog perioda nećete tolerisati bilo šta što vam ne odgovara, naročito ne vezu sa nekim zemljanim znakom koja vas već neko vreme prilično iscrpljuje. Jarac vam šalje SMS.

Zdravlje: Smanjite obroke.

Blizanci

Posao: Retrogradni hod vašeg vladaoca Merkura, planete biznisa, preko znaka Strelca, opominje da povedete više računa prilikom sklapanja dogovora i potpisivanja ugovora. Vodolija može da vas poveže sa partnerima iz neke prekookeanske zemlje.

Ljubav: Mnoštvo planeta u astrološkom polju partnerskih odnosa među kojima je i Venera, simbol ljubavi, donosi vam nove susrete i poznanstva. Moguć ulazak u tajnu romansu sa osobom koju poznajete preko poslovnih kontakata.

Zdravlje: Izbegavajte ljutu i začinjenu hranu.

Rak

Posao: Mnoštvo planeta u znaku Strelca donosi vam mnogo obaveza u ovom periodu. U vreme poslednje Mesečeve četvrti u vašem astrološkoj kući mentalnog stanja, oko 10. decembra, pokušajte da izbegnete rasprave sa mlađim saradnicima.

Ljubav: Naglašena kuća strasti u kojoj se nalaze Sunce, Merkur, Venera i Saturn, nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu ili paralelnu vezu. Jedan Bik misli na vas, dok vam Škorpija šalje SMS.

Zdravlje: Konzumirajte više tečnosti.

Lav

Posao: Retrogradni hod Merkura, vladaoca vašeg astrološkog polja posla, koji obrazuje kvadrat sa Neptunom, simbolom zabluda, upozorava da pazite šta potpisujete. Oslonite se na intuiciju i posavetujte se sa Strelcem ili Jarcem.

Ljubav: Strelac čezne za vama, pokušavajući da dopre do vašeg srca preko SMS poruka ili društvenih mreža. Krajem perioda, teško ćete moći da odolite šarmu jedne Vodolije koja već neko vreme želi da vam se približi.

Zdravlje: Provodite više vremena sa prijateljima.

Devica

Posao: Iako ćete se truditi da budete na visini zadatka, u prvoj polovini perioda koncentracija vam neće biti na zavidnom nivou. Krajem nedelje može vam se ukazati šansa za napredovanje u karijeri, naročito ako imate podršku nekog Jarca, Bika ili Raka.

Ljubav: Ako ste rođeni u trećoj dekadi znaka, zbog uticaja Neptuna, bićete veoma romantični ali i skloni idealizovanju partnera. Krajem nedelje, izbegavajte rasprave sa partnerom, naročito ukoliko ste u braku ili dužoj vezi.

Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

PageBreak

Vaga

Posao: Već početkom perioda, u vreme poslednje Mesečeve četvrti, možete da dobijete ponudu za neki paralelni ili honorarni posao, naročito ukoliko radite u medijima ili se bavite umetnošću ili sportom. Poslušajte savet jednog Lava.

Ljubav: Mnoštvo planeta u Strelcu, među kojima je i vaš vladalac Venera, pod uticajem Urana, može da vam donese strastveni susret sa Vodolijom ili Jarcem. Jedan Strelac misli na vas, a Blizanac vam šalje SMS.

Zdravlje: Smanjite obroke.

Škorpija

Posao: U ovom periodu možete da pripremite teren za velike poslove sa strancima, naročito iz prekookeanskih zemalja. Ipak, sačekajte početak iduće godine, ukoliko planirate da ulažete u nove aranžmane ili da obnovite saradnju sa nekadašnjim poslovnim partnerima.

Ljubav: Družite se sa onima u čijem se društvu osećate prijatno, Rakom ili Devicom, umesto što se opeterećujete pitanjem partnerove iskrenosti prema vama. Rak vam šalje SMS.

Zdravlje: Provodite više vremena sa prijateljima.

Strelac

Posao: Vaš vladalac Jupiter i Mars u vašem 12. polju, opominju da izbegavate rizične finansijske transakcije. Zbog kvadrata između jednog od vaših vladalaca, Neptuna, planete prevare i Merkura, simbola komunikacija i biznisa, povedite računa o tome šta kome pričate.

Ljubav: Mnoštvo planeta u astrološkom polju ličnosti čini vas znakom u trendu, popularnim i omiljenim, naročito kod suprotnog pola. Jedna Vodolija vam šalje SMS, a Ovan misli na vas.

Zdravlje: Nesanica.

Jarac

Posao: Prepuna 12. astrološka kuća u kojoj se nalazi i vaš vladalac Saturn, u kvadratu sa Neptunom, simbolom zabluda i prevara, opominje da povedete više računa ukoliko planirate dogovore ili potpisivanje ugovora sa strancima. Poslušajte savet jedne Škorpije ili Riba.

Ljubav: U vreme poslednje Mesečeve četvrti, početkom perioda, može da vam se javi stara simpatija ili neko sa kim ste nekada bili jako bliski.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije.

Vodolija

Posao: U vreme poslednje Mesečeve četvrti, oko 10. decembra, trebalo bi da izbegnete bilo kakve ozbiljnije dogovore i da ne potpisujete ugovore, naročito sa strancima. Oslonite se na jednog Blizanca, Vagu ili Jarca.

Ljubav: Mnoštvo planeta u vašem astrološkom polju flerta donosi vam brojne susrete i poznanstva sa interesantnim osobama. Tajna veza sa nekim sa posla može da dovede do skandala, naročito ako ste prisutni u javnosti, zbog posla.

Zdravlje: Pazite se oštrih predmeta.

Ribe

Posao: Merkur, simbol biznisa, u retrogradnom hodu, upozorava da budete oprezniji prilikom sklapanja dogovora sa strancima. Čuvajte dokumenta, kreditne kartice, ključeve, mobilne telefone i ostale vredne predmete. Oslonite se na jednog Raka.

Ljubav: Već početkom perioda, u vreme poslednje Mesečeve četvrti u astrološkom polju ljubavi, vaše raspoloženje može da varira, pa bi trebalo da izbegnete rasprave sa partnerom. Ako ste u tajnoj vezi sa nekim sa posla, povedite računa da se za to ne sazna.

Zdravlje: Pad imuniteta.

izvor: Večernje novosti