Ovan

Posao - Period počinje konjunkcijom Marsa, vašeg vladara, sa Severnim čvorom, što ukazuje na to da se situacija može potpuno preokrenuti. Ako vam je to potrebno, događaji vam idu na ruku. Ukoliko ne želite promene, morate se svim silama potruditi da zadržite "status kvo", što neće biti lako. Igrajte po pravilima da lakše izađete na kraj sa situacijom.

Ljubav - Venera je ušla u Lava i povezala Jupitera iz vašeg sedmog polja sa Marsom. Ovaj aspekt najavljuje da se nakon napetog perioda stvari smiriju i tenzije u vezi su manje. Slobodni imaju priliku da upoznaju zanimljivu osobu svetlijeg tena i kose.

Zdravlje - Moguća je blaža upala grla ili mokraćnih kanala.

Bik

Posao - Vaša vladajuća planeta Venera je promenila znak. I najavljuje nove okolnosti na poslu i u vezi sa poslom. To je sve povezano sa dešavanjima u kući, gde već duže vreme boravi planeta Mars, a sada mu se pridružila i Venera. Očekuju vas događaji od presudnog značaja, a kakvi će biti zavisi od vašeg ličnog natala.

Ljubav - Vladar polja partnerstva Mars, u konjunkciji sa Severnim čvorom, najavljuje promenu i na emotivnom planu. Ona će se desiti svakom predstavniku znaka, u većoj ili manjoj meri. Naravno, biće i malobrojnih koji nastavljaju partnerski život na isti način. Ipak, budući da Mars u istom znaku sa Venerom označava haos, uzdržavajte se narednih nedelja od svađa.

Zdravlje - Vitalni ste i sve se bolje osećate.

Blizanci

Posao - Retrogradni Merkur,Vaš vladar je spaljen konjunkcijom sa Suncem. U prevodu haos je u svim događajima vezanim za posao i hijerarhijski poredak. Kako se to vama dešava u četvrtom polju obratite pažnju na dešavanja u kući, sa prodicom ili ako je posao povezan sa nečim od imovine. Tipa ako dajete hipoteku nad imovinom zarad posla i slično. Trenutno je najpametnije odložiti sve krupne odluke koje povezuju posao i imovinu.

Ljubav - Saturn dominanatan i dalje u sedmom polju, ali sada u direktnom kretanju, sekstilno aspektovan od Jupitera koji mu je ujedno i dispozitor, te sa venerom koja se ulaskom u Lava nalazi u trigonskom znaku, ukazuje da se polako rešavaju sve one napete situacije vezane za emocije i partnerstvo.

Zdravlje - Bićete podložniji urogenitalnim tegobama.

Rak

Posao - Nedelja počinje sa Mesecom, vašim vladarem, u fazi rasta, ali u znaku Škorpije. Ta pozicija mu ne prija, pa sve što imate važno da rešavate, uradite posle srede jer do tada možete dobra rešenja prevideti, lošije ili manje realizovati to što ste planirali. Napregnuta je situacija na poslu, dolazi do sukoba mišljenja, ali nemojte to lično da doživljavate.

Ljubav - Venera je napustila vaš znak, ali je ulaskom u Lava ušla u trigonski odnos sa vašim vladarem polja partnerstva Saturnom, koji se nakon dugog vremena nalazi u direktnom kretanju. To će doprineti smanjenju tenzija u ljubavnim odnosima. Ipak, nemojte da forsirate stvari, sačekajte da sve dođe na svoje.

Zdravlje - U ovom periodu su vam osetljivi bubrezi i jetra.

Lav

Posao - Ulaskom Venere u vaš znak, otvaraju vam se nove mogućnosti vezane za posao jer je ona vladar vašeg polja karijere. To ne znači da treba da budete previše ambiciozni i svaku ideju automatski pretvarite u poslovni uspeh. Takođe, po pitanju novca morate biti oprezniji zbog retrogradnog Merkura u vašem polju finansija. Ovo je dobar period da naplatite stare dugove, ali i da se rasteretite ako ste dužni.

Ljubav - Postajete svesni potrebe da se emotivno ostvarite i vežete. Pokušavate da na neki način promenite svoj život. Ako ste u vezi, dobro je da menjate stvari koje ne valjaju, ali je loše da to radite bez dogovora s partnerom. Slobodni imaju nekoliko prilika da promene status.

Zdravlje - Moguće su probavne tegobe.

Nedeljni horoskop za Devicu, Vage, Strelčeve, Škorpije, Jarčeve i Ribe pročitajte na sledećoj stranici:

PageBreak

Devica

Posao - Merkur se okrenuo u vašem znaku, ali u svojoj kući, to znači da čak i iz njegovog retrogradnog hoda možete da izvučete korist. Pozabavite se rešavanjem svih nerešenih pitanja iz prošlosti, jer ste konačno vi na potezu. Jupiter u polju novca ukazuje da do para možete doći preko nekog poznanika koji je vezan za inostranstvo.

Ljubav - Planeta sreće Jupiter, koji vlada vašim poljem partnerstva, pravi sekstil sa Venerom iz vašeg 12. polja. To je dobar aspekt, ali ukoliko se upustite u paralelne veze, završiće se neslavno. Ipak, ako želite da ozbiljno menjate stvari na emotivnom planu, planete će vas podržati. Slobodni su na pragu veze sa zauzetom osobom. Pažljivo procenite svrhu i potencijal tog odnosa.

Zdravlje - Redovno kontrolišite krvni pritisak.

Vaga

Posao - Ulaskom Venere u Lava i njenim sekstilom sa Jupiterom, konačno dobijate vetar u leđa na poslovnom planu. Merkurov retrogradni okret u vašem 12. polju može dovesti do brojnih problema u svakodnevnom funkcionisanju, kao i gubitka važne dokumentacije. Vodite računa o tome šta potpisujete.

Ljubav - Venera je u vašem prvom polju, to znači da očekujete i nadate se dešavanjima na emotivnom planu. Dobar aspekt uz loš spoj Saturna i Marsa, učiniće da se za sve morate više truditi, odnosno da poene postižete iz druge šanse. Nedajte da vas zbune, držite se onoga šta ste zamislili.

Zdravlje - Bićete podložni gastritisu, što može biti posledica nepravilne ishrane.

Škorpija

Posao - Mars, vaš vladar, u konjunkciji sa Severnim čvorom upozorava da se ne oslanjate na druge već na sebe, ne tražite od kolega pomoć i savete. Očekuju vas bitne promene u karijeri, ali može doći do konfuzije planova zbog retrogradnog Merkura. Probajte da na sve načine održite stabilnost i ne činite ništa što bi poremetilo trenutnu situaciju.

Ljubav - Venera, vladar vašeg polja partnerstva, upravo je ušla u znak Lava, a to je vaše polje karijere. Tu je i vaš vladar Mars, koji uz Veneru najavljuje velike izazove. U svakom slučaju, sve što vam se dogodi u ovom periodu neće biti trajno, pa čuvajte snagu za kasnije.

Zdravlje - Podložni ste virusnim upalama.

Strelac

Posao - Planeta Saturn je pola godine išla retrogradno u vašem znaku, sada je krenula direktno, a podržava je i vladar vašeg znaka Jupiter. Iskoristite povoljne aspekte, vreme je da zatvorite jedno poglavlje u poslu i otvorite novo. Ipak, narednih nedelja, zbog retrogradnosti Merkura, samo sumirajte prethodne rezultate i razmišljajte čime bi još mogli da se bavite.

Ljubav - Vladar polja partnerstva Merkur je retrogradan što automatski dovodi do problema u komunikaciji. Nemojte ništa konkretno da pokušavate narednih nedelja jer bi vam promene donele veće probleme od trenutnih. Pojaviće se osoba iz vaše prošlosti, sa kojom niste načisto šta od vas želi.

Zdravlje - Osetljivi su vam krajnici, može doći i do upale uha.

Jarac

Posao - Planeta sreće Jupiter je u desetom polju, podržava ga Venera i najavljuje nova dešavanja i okolnosti u karijeri. Zadržite dozu opreza, ali vreme je da krenete u nove poslovne aranžmane i izazove. Vodite računa o rokovima, trenutno niste dobro organizovani i to vam je najproblematičniji faktor.

Ljubav - Mesec, vaš vladar polja emocija i partnerskih odnosa, početkom nedelje je u Škorpiji. Ovaj aspekt upozorava da šta god da vam se u tom periodu dešava, ne uzimajte ozbiljno jer neće biti realno ili neće uticati na ostale događaje.

Zdravlje - Skloni ste glavobolji, a uzrok može da bude i slabljenje vida.

Vodolija

Posao - Jupiter iz devetog polja i vaš vladar Saturn u sekstilnom aspektu, najavljuju da će vam se neko iz daleka pojaviti u poslu. Ukoliko tako nešto nije moguće u vašoj situaciji, očekujte nekakav "faktor inostranstva", naročito ako radite u firmi koja je u stranom vlasništvu. Otvara se i mogućnost rada u inostranstvu.

Ljubav - Ulazak Venere u znak Lava, vaše sedmo polje partnerstva, propratiće burni događaji na polju emocija i ljubavi. S obzirom na to da će tu kratko boraviti i Mars, očekujte tenzije i preokrete.

Zdravlje - Potrebna vam je fizička rekreacija.

Ribe

Posao - Saturn vam je dugo retrogradnim kretanjem pravio blokade u polju posla. Konačno se okrenuo, ali ne znači da sve odmah kreće na bolje. Stvari se polako dovode u red. Svaki sledeći posao ili dogovor biće bolji i sigurniji.

Ljubav - Merkur je retrogradan i "spaljen" u vašem polju partnerstva i emocija. To dovodi do potpune konfuzije, kako lične, tako i do nepredviđenih događaja. Zato bi ove nedelje trebalo da zaboravite na sve i izolujete se negde, a uskoro će biti bolje.

Zdravlje - Smanjite obroke, izbegavajte masnu hranu.

izvor: Večernje novosti

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/