Ovan

Posao - Iskoristite naklonost zvezda za ostvarenje snova. Savršen trigon između vašeg vladara Marsa i Saturna, kao i sekstil sa Jupiterom ukazuju na mogućnost da se na duže vreme poslovno pozicionirate na dugo željeno mesto. Sa udaljavanjem Marsa od Sunca rastu šanse za pozitivne poslovne promene.

Ljubav - Jupiter u sedmom polju u kvadratu sa Venerom iz četvrtog naglašava napetost u vezi, pa se zato strpite i sačekajte bolji trenutak za rešavanje emotivnih problema i harmonizovanje odnosa. Osobe u braku ili vezi prolaze kroz krizni period. Slobodni će zahvaljujući Jupiteru konačno biti u prilici da upoznaju srodnu dušu.

Zdravlje - Iskoristite lepo vreme za šetnju i bavljenje sportom. Izbagavajte dugo zadržavanje u zatvorenom prostoru.

Bik

Posao - Mlad Mesec u četvrtom polju ukazuje na žarku želju za promenama u svim segmentima života. Što se posla tiče, da se vi pitate, sve biste radikalno izmenili preko noći. Ali, to nažalost nije moguće, pa je najbolje da najpre dobro ispitate trenutnu poslovnu situaciju i pronađete adekvatno mesto za sebe. Budite oprezni u poslovnim pregovorima.

Ljubav - Venera, vaš vladar, trenutno je u trećem polju, što ukazuje na vašu spremnost za nove susrete i poznanstava koji bi mogla da prerastu u romantičnu privrženost. Mars, vladar vašeg polja partnerstva, odvaja se od Sunca i dobija na snazi, što je znak skorijih emotivnih promena.

Zdravlje - Odvojite više vremena za odmor i zabavu. Ako nastavite ovim tempom, premorićete se.

Blizanci

Posao - Predstojeća događanja biće pod uticajem retrogradnosti vašeg vladara, Merkura, što znači da nećete mnogo moći da utičete na njih. Ne ignorišite prepreke sa kojima se suočavate već ih posmatrajte kao prilike koje pomažu da se nedefinisane stvari dovedu u red. Strpljenje i oprez su u ovom periodu neophodni. Proverite sve nedorečene informacije.

Ljubav - Vladar polja partnerstva, Jupiter u kvadratu sa svojim dispozitorom Venerom, znak je da ste spremni za nova emotivna dešavanja. Ipak, ne očekujte previše, jer će Saturn u polju partnerstva brzo ugasiti evenualno buđenje strasti i svaki odnos dovesti do apsurda. Mogući nesporazumi u vreme retrogradanog kretanja Merkura.

Zdravlje - Nervoza, stres, i nedovoljno sportskih aktivnosti škode vašem zdravlju. Vreme je da menjate sebe i svoje loše navike.

Rak

Posao - Venera u vašem znaku, u kvadratu sa Jupiterom signal je da se želje vezane za posao i napredak ne ostvaruju tako lako kako ste očekivali. Mlad Mesec u drugom polju ukazuje na priliv novca, a pozitivne vibracije šalje i Jupiter koji već duže boravi u četvrtom polju što je znak stabilnosti.

Ljubav - Venera u vašem prvom polju čini vas zahtevnim po pitanju emocija i kvalitete odnosa u vezi. To mešutim ne znači da bi trebalo da očekujete bajkovit odnos, jer to kao što i sami znate, postoji samo na filmu. Biće dovoljno da izgradite ravnopravan odnos i rešite sve nesporazume koji negativno utiču na kvalitet vaše veze.

Zdravlje - Zdravstveni problemi su posledica preterivanja u hrani piću. Čuvajte se alergena.

Lav

Posao - Stelijum u prvom polju ukazuje na opterećenost karijerom i uspehom na poslu. Posla i novca će biti, nema razloga za toliku brigu. Opustite se i potrudite da na ležerniji način posmatrate dešavanja na poslovnom planu. Ujedno, tako ćete lakše funkcionisati i brže postizati dobre rezultate. Mlad mesec u prvom polju donosi nove šanse i nov posao.

Ljubav - Previše ste orijentisani na sebe i nedovoljno spremni da ulažete svoju energiju i vreme u partnerski odnos. Pritom Venera u dvanestom polju signalizira da je trenutak idealan za avanture i za sve što kratko traje. Osobe u vezi ili braku biće na velikim iskušenjima.

Zdravlje - Relativno se dobro osećate. Smanjite napetost i bićete zdraviji i srećniji.

Devica

Posao - Vladar Merkur je u vašem znaku, ali u retrogradnom kretanju, što dodatno komplikuje sva dešavanja. Nesporazumi i dvoumljenje obeležiće naredni period kao jedini način i mogućnost delanja. Bilo bi dobro da budete fleksibilniji, čime god da se bavite. Prilikom planiranja vremena ostavite "prostor" za naknadne promene planova.

Ljubav - Jupiter, vladar polja emocija je u kvadratu sa Venerom, univerzalnim signifikatorom ljubavi, što znači da ćete tokom ovog perioda biti veoma konfuzni na ljubavnom planu. Pošto se Venera trenutno nalazi u vašem jedanestom polju, moguće je da neki prijateljski odnos preraste u romantičnu vezu o kakvoj ste dugo maštali.

Zdravlje - Pokušajte da vitaminskom terapijom prevaziđete probleme vezane za pad imuniteta.

Vaga

Posao - Jupiter u prvom polju, samo naizgled sprema velike poteze, ali je ograničen Venerom, vašim vladarem koja je u desetom polju. Ovakav aspekt donosi konfuziju i neprekidnu tenziju na poslovnom planu, a takvo stanje stvari će potrajati čak i kada dođete do cilja i ostvarite planove koje ste zacrtali.

Ljubav - Mars, vladar polja partnerstva izlazi iz dominacije Sunca i ukazuje na potrebu da se oslobodite svega onoga što vam smeta u partnerskom odnosu. Neki će se oloboditi i kompletnog partnerskog odnosa ukoliko im nije po volji, pa su moguće turbulencije, prekidi i nove veze.

Zdravlje - Čuvajte se padova i povreda ekstremiteta.

Škorpija

Posao - Stelijum planeta u desetom polju i izlazak Marsa, vašeg vladara iz dominacije Sunca, kao i mlad Mesec u polju karijere znaci su najskorijih promena o kojima već dugo razmišljate. Trenutno ste na kraju nekog projekta, pa obratite pažnju na detalje kako ne biste sve morali iznova da radite.

Ljubav - Venera, vladar polja partnerstva je u trigonskom znaku Raka, ali ne vidi se sa vašim vladarem, pa donosi konfuziju na emotivnom planu. Nemojte na partnerski odnos projektovati svakodnevne probleme, jer time samo komplikujete ionako nejasnu situaciju.

Zdravlje - Zdravstveni problemi imaju veze sa organima za varenje. Pronađite režim ishrane koji vam prija.

Strelac

Posao - Jupiter je pod uticajem kvadrata dispozitora, a Merkur je retrogradan u polju karijere, što je znak brojnih, srećom ne krupnih, problema na radnom mestu i u odnosu sa saradnicima. Otezanje je sada vaš najbolji saveznik jer za razrešenje trenutne krize potrebno je vreme i strpljenje. Trenutno ništa ne zavisi od vas.

Ljubav - Merkur, vladar sedmog polja je u desetom, i to retrogradan, pa jedino što može da se desi jesu stari problemi u novom pakovanju. Trudite se da izbegavate problematične veze i da se ne suprotstavljate nečem što je suštinski imaginarno. Nađite ono što je lepo u odnosu koji imate i to forsirajte.

Zdravlje - Zubi i kosti trenutno su slaba tačka organizma.

Jarac

Posao - Jupiter u destom polju znak je promena na bolje, posebno što je podržan aspektima Marsa i Saturna, koji nagoveštavaju trajnost. Tekući problemi se polako rešavaju. Period je povoljan za nove kreativne projekte. Slobodno potražite podršku prijatelja, ukoliko vam je neophodna. Obratite pažnju na detalje.

Ljubav - Sedmo polje i Venera u njemu ukazuju na potrebu za dodatnim definisanjem emotivnog odnosa, kao i za postavljanjem čvrstih pravila za naredni period. Slobodni će se naći u procepu između dve osobe. Birajte srcem. Nije vreme za ozbiljne veze.

Zdravlje - Povišen nivo holesterola i masti predstavlja cenu hedonističkog načina života.

Vodolija

Posao - Nalazite se u situaciji kada je oprez potrebniji nego ikad. Stelijum planeta u sedmom polju, gledan iz aspekata posla ukazuje na niz prepreka koje morate da prevaziđete. Budite uporni i odmereni u ostvarenju ciljeva, jer ćete samo tako ostvariti zadovoljavajuće rezultate.

Ljubav - Iz nekog razloga, osećate pojačanu tenziju u polju partnerstva, a haotična situacija, čini se, tek je na početku. Mars koji je svakim danom sve dalje od Sunca i ukazuje na potrebu za većom slobodom u vezi, kako sa vaše, tako i sa partnerove strane. Uživajte u sitnicama koje život znače.

Zdravlje - Situacija se stabilizuje i popravlja brže nego što ste očekivali.

Ribe

Posao - Saturn iz desetog polja, podržan trigonom Marsa i sekstilom Jupitera, nagoveštava da ćete uskoro prebroditi poslovnu krizu. Silom prilika, neke okolnosti će se promeniti, a vi ćete biti u boljoj poziciji. Ipak, ne očekujte da se svi problemi reše preko noći. Retrogradno kretanje Merkura ukazuje na potrebu za dodatnim strpljenjem.

Ljubav - Uzbuđenje i iskušenje na ljubavnom planu doneće vam neka osoba iz prošlosti, na šta ukazuje retrogradni Merkur u polju partnerstva. Bilo kako bilo, ovaj period će obeležiti ljubavni nesporazumi i nesigurnost u vezi. Srećom, sve će ubrzo proći.

Zdravlje - Sve što se tiče zdravlja vezano je za ishranu, zato smanjite porcije i obuzdajte loše navike.

izvor: Večernje novosti 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/