Ovan

Posao – Mars, vladar znaka u ovom periodu nalazi se u konjunkciji sa Venerom koja je upravo prešla u Ovna, što znači da vas očekuju brojna dešavanja. Uz promišljeno i mudro ponašanje uspećete da zaštitite svoje poslovne interese. Bez obzira na neprijatnosti kroz koje prolazite, uvek postoji potencijalno dobro rešenje.

Ljubav – Čim su Venera i Mars zajedno, avantura je na pomolu. Osim toga, obe planete su u opoziciji sa Jupiterom koji se nalazi u polju emocija. Prihvatite poziv osobe koja je ostavila pozitivan utisak na vas i uspeva da vas „prodrma“, ali se ne zalećite.

Zdravlje – Za smanjenje nervne napetosti bavite se jogom i meditirajte.

Bik

Posao – Prisustvo Marsa i Venere u dvanaestom polju nagoveštava povećanu napetost. Prolazite kroz dinamičan period sa različitim dilemama, ali uz dodatnu upornost i strpljenje možete da uspostavite bolju kontrolu u mnogim situacijama.

Ljubav – Period nije povoljan za emotivna raščišćavanja niti za ulazak u trajne aranžmane. Svađa sa partnerom preti da preraste u fizički obračun. Venera i Mars u dvanaestom polju ukazuju na moguće ljubavne afere. Slobodne pripadnike znaka očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom.

Zdravlje – Previše ste razdražljivi i „pucate“ za najmanju sitnicu. Smirite živce baveći se nekim hobijem.

Blizanci

Posao – Period počinje ulaskom Meseca u vaš znak što podiže sve aktivnosti na viši nivo. Pažljivo analizirate nove događaje, jer vam je stalo da budete obevešteni o svemu što se događa na poslovnoj sceni. Uspeh je zagarantovan, ukoliko budete strpljivi.

Ljubav – Mesec u vašem znaku, koji će tokom prva dva dana nedelje biti u opoziciji sa Saturnom ukazuje na problem koji morate proći da biste izgladili nesporazume u emotivnom životu. Najviše vam prija druženje sa praktičnim osobama i onima koji vam ulivaju poverenje.

Zdravlje – Opasnost za vaše zdravlje javlja se u obliku želje da započnete mnoge stvari, a malo toga završite.

Rak

Posao – Mesec, vladar vašeg znaka prolazi kroz dvanaesto polje i tokom ove nedelje ulazi u vaš znak kroz Lava. To znači da ćete imati povoljnu priliku za manje promene. Budite dovoljno strpljivi, jer vreme radi za vas. Poslovna previranja i pojačana dinamika dovode do raznih nesuglasica, ali to vam neće smetati da ostvarite poslovne namere.

Ljubav – Nemojte mnogo da pričate nego pokažite šta osećate. Boravak Meseca u vašem znaku i u opoziciji sa Merkurom ukazuje na brojne nesporazume i konfuzije. Znate šta partner voli, pa mu to i pružite, čak i kad vam nije po volji.

Zdravlje – Moguće su tegobe sa bubrezima, grlom i prehladom.

Lav

Posao – Koncentrišite se i pokušajte maksimalno da usmerite pažnju na osnovne ciljeve. Čuvajte energiju za one situacije kada će se rešavati važna pitanja na poslu. Izbegavajte sukobe na radnom mestu koji mogu nastati zbog nezadovoljstva subjektivne prirode. Iskoristite tranzit Sunca kroz sedmu kuću za napredovanje na poslu.

Ljubav – Nezadovoljni ste partnerom, mislite da vam ne poklanja dovoljno pažnje, a to isto on misli o vama. Najbolje je da ne reagujete i sačekate da prođe ovaj period, a do tada će se mnoge stvari razjasniti i srediti.

Zdravlje – Kako vam je imunitet jako oslabljen, počnite odmah da ga jačate.

Devica

Posao – Preterana okrenutost sebi polako prelazi u narcisoidnost. U svemu treba naći razumnu meru. Period nije povoljan za započinjanje novog posla, što ne važi za planiranje, pogotovo dok je Mesec u vašem polju karijere. Angažovani ste na različitim stranama, ali nemate dovoljno koncentracije da taktizirate u poslovnim pregovorima.

Ljubav – Od kako je Venera, posle Marsa, napustila vaše sedmo polje, situacija u emotivnom životu polako se stabilizuje. Ipak, mnoga pitanja ostala su otvorena, ali kada se utisci i emocije polako slegnu i odnos sa voljenom osobom biće smireniji.

Zdravlje – Zdravlje je dobro, ako se izuzmu smetnje nervne prirode.

Pogledajte na sledećoj stranici astro prognozu za ostale znake... 

PageBreak

Vaga

Posao – Iako je sve na prvi pogled u najboljem redu, aspekti planeta nagoveštavaju izvesne probleme tokom celog perioda. Budite veoma oprezni i ne dozvolite da pobedi ono što vam nije po volji. Nemojte se trošiti previše na poslu, nego nađite razumnu meru.

Ljubav – Jupiter u vašem znaku sa opozicijom Marsa i Venere čini ovaj period veoma dinamičnim. U odnosima sa partnerom postoje brojna nerazumevanja i problemi. Zato je neophodno da budete veoma oprezni i suzdržani u komunikaciji sa voljenom osobom.

Zdravlje – Srčane smetnje mogu se pojaviti kao posledica premora. Pojačana emotivnost u pogrešno vreme može dovesti do psihosomatskih bolesti.

Škorpija

Posao – Vladar znaka sa Venerom u Ovnu čini da mnoga dešavanja posmatrate na drugačiji način. Stalo vam je da pokažete profesionalne sposobnosti u različitim situacijama i pred saradnicima koji imaju veliko iskustvo. Ali, poslovna situacija nije povoljna jer su Mars i Jupiter u disharmoničnom aspektu.

Ljubav – Ovih dana osećate se lepo zbog društva u kojem se krećete. Udruženi Mars i Venera označavaju dinamiku, izazove i brojna dešavanja. Predstavnici znaka koji su u braku trebalo bi da budu posebno oprezni da ne bi ugrozili poverenje partnera.

Zdravlje – Pojačana nervoza utiče na lučenje adrenalina, a on pravi haos u organizmu. Zato, izbegavajte stresne situacije.

Strelac

Posao – Bitno je da pravilno usmeravate kreativnu energiju i da ostvarite perspektivnu saradnju. Niste još prevazišli probleme na poslu, a putevi ka prosperitu samo se naziru.

Ljubav – Merkur, vladar polja emocija na zadnjim stepenima Jarca nagoveštava promenu u emotivnom životu. Ukoliko što pre shvatite da pametniji popušta, možete da spasete vezu. U suprotnom, sa ovako postavljenim Merkurom i opozicijom Venere sa Jupiterom umesto stabilnosti ulazite u period tokom kojeg ne možete računati na kvalitetnu vezu.

Zdravlje – Zdravstveni problemi izazvani su preterivanjem sa cigaretama ili alkoholom.

Jarac

Posao – Merkur je na zadnjim stepenima i sprema se da izađe iz znaka. Budite strpljiviji i tolerantniji tokom ovih dana, jer će se mnoge stvari na poslu ubrzano menjati. Niste uvek u pravu, pa poslušajte savete odgovarajućih osoba. Očekuje vas poslovno putovanje i finansijski dobitak.

Ljubav – Kako funkcionišete na više strana, samo je pitanje vremena kada će to postati nerealno. Da biste ostvarili emotivno zadovoljstvo morate se opredeliti šta tačno hoćete i koja je svrha biti u vezi sa osobom, a niste sigurni šta osećate prema njoj.

Zdravlje – Ukoliko ste našli sklad sa prirodom baveći se rekreacijom, bićete u odličnoj kondiciji i zdraviji.

Vodolija

Posao – Merkurov ulazak u vaš znak sedmog februara ukazuje na nova dešavanja i otpočinjanje novih poslova. Zahvaljujući prilivu novca uspešno komunicirate sa okolinom, ali i neracionalno trošite. I pored svega, ipak ćete stići do zacrtanih poslovnih ciljeva.

Ljubav – Nerazumevanje sa partnerom biće pojačano kada Merkur uđe u vaš znak, zbog novih okolnosti i dešavanja sa kojima ćete se suočiti. U svakom slučaju, nove šanse su pred vama, ali nemojte se previše zanositi avanturizmom, jer je najbitnija stabilnost veze sa partnerom.

Zdravlje – Čuvajte se premora tako što ćete pravilno raspoređivati obaveze. Nađite vreme za sebe i odmaranje.

Ribe

Posao – Jupiter, vladar znaka u seriji izazovnih aspekata ukazuje na promene koje vas očekuju ovih dana. Podstičite smisao za pravim vrednostima i postavite nove poslovne kriterijume u zavisnosti od aktuelnih dešavanja. Iako poslovi napreduju, nemojte se opuštati . Dobra organizacija posla donosi veću zaradu.

Ljubav – Prisustvo Marsa i Venere u drugom polju sasvim drugačije utiču na emotivni život nego do nedavno kada su boravili u vašem znaku. U ovom trenutku najpotrebniji su vam mir i sigurnost.

Zdravlje – Manji problemi sa hormonima, žlezdama i šećerom u krvi.

izvor: Večernje novosti

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/