Vaga

Posao – Bićete na velikim iskušenjima sve dok su Venera, vaš vladar i Mars u istom znaku. Razni događaji će se naprasno odvijati i nećete uspeti da kontrolišete mnoge poslove. Zato je neophodno da postupate obazrivo, da ništa ne prepuštate slučaju i da što više vladate situacijom.

Ljubav – Zbog prisustva Venere i Marsa u Ribama nećete uspevati da nađete zajednički jezik sa partnerom u vezi planova za budućnost. Ovakvo razmimoilaženje lako može dovesti do verbalnog konflikta i emotivnog zahlađenja, pogotovo ukoliko se umeša treća osoba.

Zdravlje – Moguće su stomačne tegobe i bilovi u grlu.

Škorpija

Posao – Jupiter u dvanaestoj kući i Saturn u drugoj, udruženi povljnim aspektima ukazuju na dešavanja koja će dovesti do promene sadašnje situacije na poslu, što će vam i te kako odgovarati. Ali, potrebno je da budete oprezni zbog direktnog hoda Merkura, jer se u poslednjem trenutku može iskomplikovati.

Ljubav – Udruženi Venera i Mars u Ribama, znaku Venerine egzaltacije, ukazuju da vodeni znaci koji su podređeni Marsu, vašem vladaru, vrlo lako i bitno menjaju status. Ovakva pozicija više odgovara slobodnim Škorpijama nego onima koje su u braku.

Zdravlje – Skloni ste preterivanju u životnim zadovoljstvima.

Strelac

Posao – Kada su finansije u pitanju, budite veoma pažljivi jer se Merkur okreće u vašem znaku i odmah prelazi u Jarca, koji predstavlja vaše polje finansija. Zbog položaja planeta, najmudrije bi bilo da budete maksimalno uzdržani u svim stvarima i da se držite zlatne sredine.

Ljubav – Gotovo tokom celog perioda mučiće vas neodlučnost kako o bitnim, tako i nebitnim stvarima. Merkur, koji se okreće u vašem znaku, upućuje diretno na odnos sa partnerom i nagoveštava obostrano emotivno zahlađenje. Važno je da budete strpljivi i da pažljivo analizirate razloge nesporazuma.

Zdravlje – Povremena glavobolja i problemi sa vratom.

Jarac

Posao – Merkur se okreće na zadnjim stepenima dvanaestog polja i ukazuje da vam se kao bumerang vraćaju svi nedovršeni poslovi. Potrebno je da što pre rešite sve probleme iz decembra, jer vas čeka gomila drugih teškoća koje predstavlja Saturn, vaš vladar u istom polju.

Ljubav – U prvoj polovini nedelje imaćete važne razgovore sa partnerom. Ali, kako se nećete u svemu slagati čuvajte se teških reči na račun partnera, jer bi to moglo da dovede do žestokih svađa i sukoba. U rešavanju nesuglasica najviše će vam pomoći savet jednog prijatelja.

Zdravlje – Došao je trenutak da platite ceh zbog loših navika.

Vodolija

Posao – Vratite dugove na vreme, pazite šta potpisujete i izbegavajte da prijateljima pozajmljujete novac. Mars i Venera obeležavaju polje finansija koje će dobiti sasvim drugačiju dinamiku od one na koju ste navikli. Morate se prilagoditi novoj situaciji na poslu kako ne biste propustili šanse koje vam se nude.

Ljubav – U ovaj period ulazite sa blagim osećanjem emotivnog nezadovoljstva. Bićete skloni da potcenjujete neke partnerove vrednosti i da ga zanemarujete, pa ćete veći deo slobodnog vremena posvećivati prijateljima.

Zdravlje – Problemi sa infekcijama, grlom i prehladom.

Ribe

Posao - Želite da učvrstite poslovne veze i tako stabilizujete status. Međutim, zbog okretanja Merkura u vašem polju karijere, komunikacija sa saradnicima je otežana i opterećena obostranim nerazumevanjem. Moraćete da potražite pomoć prijatelja, ukoliko želite da prevaziđete problem.

Ljubav – U potpunoj ste konfuziji kako sa samim sobom i svojim prioritetima, tako i sa osobama koje vam „uskaču“ u život. Zadržite dobar odnos sa postojećim partnerom.

Zdravlje – Proverite krvnu sliku.

izvor: Večernje novosti

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/