VAGA (23. 9. - 22. 10)

Posao – U situaciji kada mislite da sve možete, a tako se ispoljava prisustvo Jupitera u vašem znaku, najčešće se događaju nesporazumi i previdi. Moguća je pogrešna poslovna orijentacija ili tenzija među saradnicima. Postoje problemi koji ponekad zahtevaju odlaganje, pre nego se iskristališe dobra odluka.

Ljubav – Dominacija Marsa i njegov spoj sa Mesecom sredinom nedelje nagoveštavaju dinamična događanja u emotivnom životu. Pokušajte da usporite malo, jer, ukoliko nastavite ovim ritmom nećete znati kuda ste krenuli, šta ste dogovorili niti kojem cilju težite.

Zdravlje – Manji problemi sa stomakom i prehladom.

ŠKORPIJA (23. 10. - 22. 11)

Posao – Na vrlo uspešan ili efikasan način možete da završite nekoliko poslovnih dogovora. Pozicija Marsa u trigonu sa Jupiterom i sekstilu sa Saturnom značajno utiče na pozitivno mišljenje drugih o vama.

Ljubav – Venera, vladar polja partnerstva, početkom perioda spojiće se sa Mesecom, što znači da u vaš život lako ulaze nove osobe. Ovakav položaj planeta više odgovara slobodnim predstavnicima znaka nego zauzetim Škorpijama. Moguć je početak veze sa osobom koja se bavi umetnošću.

Zdravlje – Dobro se osećate, ali to nije razlog da se ne bavite preventivom.

STRELAC (23. 11. - 21. 12)

Posao – Uprkos boravku Saturna u vašem znaku, i dalje imate vrlo ambiciozne poslovne planove. Ne krijete da imate visoke zahteve u svakom pogledu. Dobra procena poslovnih prilika, uz organizovanost i preciznost, donose uspeh u poslu.

Ljubav – Merkur, vladar sedmog polja upravo je napustio vaš znak, zbog čega osećate veliko olakšanje, jer događanja u vašoj vezi možete da sagledavate realnije, a ne samo kroz prizmu svojih očekivanja. Ukoliko želite da odnos sa partnerom uskladite, morate pokazati više umešnosti.

Zdravlje – Budite pažljivi, jer postoji mogućnost padova i povređivanja ekstremiteta.

JARAC (22. 12. - 20. 1)

Posao – Venera utiče da sve oko sebe vidite lepše nego što stvarno jeste, pa niste dovoljno koncentrisani da detaljno analizirate događaje. U poslovnim pregovorima bitno je da racionalno koristite energiju i vreme. Moguć je novi posao u velikoj firmi koja posluje sa inostranstvom.

Ljubav – Konfuzija emotivnog odnosa gotovo je izvesna kada se u vašem znaku nađu Venera i Mesec, vladar polja partnerstva. Pazite da nekim nesmotrenim potezom sebi dodatno ne iskomplikujete život. Slobodni pripadnici znaka lako se mogu naći u zamršenoj ljubavnoj situaciji.

Zdravlje – Bolovi u donjem delu leđa.

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2)

Posao – Mars vam podiže nivo adrenalina i gotovo svaku situaciju na poslu čini kao da je pred odlučujući meč. Pokušajte da budete manje napeti, oslonite se na praktičan duh i sposobnost analitičkog rasuđivanja. Sredinom nedelje, kada se spoje Mesec i Mars pravi je trenutak da ostvarite ideje koje su neopravdano odbijene.

Ljubav – Uticaj Marsa osetićete ne samo na poslu nego i u ljubavnom životu. Ukoliko smišljeno igrate na kartu emotivnog rizika, bilo bi dobro da osmislite i rezervnu varijantu. Slobodne Vodolije odbiće otvorenu ponudu jedne osobe.

Zdravlje – Obratite veću pažnju na imunitet i način ishrane.

RIBE (20. 2. - 20. 3)

Posao – Sve ima cenu ili razumnu granicu do koje vam je dozvoljeno da improvizujete sa svojim originalnim idejama. Iako vašeg vladara, Jupiter, podržavaju Saturn i Mars, neko iz okoline otvoreno će vam pokazati da od vas očekuje više. Poboljšanje finansijske situacije.

Ljubav – Potrebno je da pronađete skladnu formulu koja vodi ka emotivnom razumevanju i zbližavanju, jer vladar sedmog polja, Merkur, ulaskom u znak Jarca traži nova pravila igre.

Zdravlje – Kratkotrajna prehlada.

izvor: Večernje novosti

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/