Naslovna | Astro | Nedeljni horoskop | Nedeljni horoskop od 4. do 11. decembra 2016: Blizance čekaju dinamične ljubavne igre, dok su Lavovi posvećeni poslu

Nedeljni horoskop od 4. do 11. decembra 2016: Blizance čekaju dinamične ljubavne igre, dok su Lavovi posvećeni poslu

foto: Profimedia

Pročitajte astro prognozu za ovu nedelju....

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao – Povoljan aspekt Marsa i Saturna ukazuje da bi u ovom periodu trebalo da pokrenete veću poslovnu akciju i da na osnovu intuicije donesete ispravnu odluku. Proširite poslovna interesovanja i na vreme se pripremite za nove poslove, ideje i angažmane koje donosi Venera u vašem polju karijere.

Ljubav - Sa konjunkcijom Venere i Meseca tokom ovog perioda moguće su pogrešne procene u pogledu ljubavnog raspleta. Nerazumevanje i tenzija koja postoji u komunikaciji sa voljenom osobom trebalo bi da vas pokrene na promene i emotivno zbližavanje. Učinite sve što je potrebno da usrećite partnera.

Zdravlje – Pojačana nervoza i slab imunitet.

BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao – Vladar znaka, Venera u konjunkciji sa Mesecom početkom nedelje uticaće na ubrzanje poslovnih događaja. Bitno je da primenite praktično iskustvo i da pravilno zaštitite poslovne interese. Mars u polju karijere traži žestoku akciju, ali pazite da ne izazovete neželjene efekte.

Ljubav – Mars, vladar polja partnerstva, sredinom perioda spojiće se sa Mesecom, zbog čega ćete biti emotivniji i zahtevniji prema voljenoj osobi. Neophodno je da napravite emotivnu distancu, jer ste previše osetljivi čak i kada su sitnice u pitanju. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom na putovanju.

Zdravlje – Iako se dobro osećate, pojačajte imunitet.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao – Ulazak Merkura u znak Jarca označava nove poslove koji će poremetiti vaš svakodnevni ritam. Ali, bez obzira na nepovoljan aspekt planeta, ne odustajte od zacrtanih poslovnih ciljeva. Važno je da ispunjavate rokove i da pridobijete nečije poverenje.

Ljubav - Vladar polja partnerstva, iako pokrenut superiornim planetama, sredinom nedelje biće u dobrom aspektu sa Mesecom što nagoveštava nova dešavanja u emotivnom životu. Ovakav aspekt najviše odgovara slobodnim pripadnicima znaka, jer će ući u veoma dinamičan period.

Zdravlje – Višak kilograma povećava zdravstvene probleme.

RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao – Blisko okruženje i kolege nisu raspoloženi da podrže vaše poslovne ideje, što potvrđuje tranzit Meseca, vladara znaka preko Jarca. Ipak, ne dozvolite da to utiče na vašu kreativnost.

Ljubav – Mesec i Venera u polju partnerstva ukazuju da su sve opcije u igri, pa vam sigurno neće biti dosadno. Dovoljno ste snalažljivi da ostvarite različite emotivne kontakte, ali ne volite da ste na meti nečijeg ispitivanja. Najvažnije je da ulepšate odnos sa voljenom osobom, ali u skladu sa zajedničkim potrebama.

Zdravlje – Nedostaje vam fizička aktivnost, više šetajte, bavite se sportom...

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao – Neko ima nešto protiv vas, što simbolizuje prisustvo Marsa u polju koje predstavlja suprotstavljene principe i pregovarače. Bićete u prilici da nekome pokažete koliko ste lojalni i spremni da se posvetite poslu. Očekujte neku vrstu unapređenja ili uvećanje prihoda.

Ljubav - Mars u sedmom polju čini odnos sa partnerom veoma napetim, a kada mu se bude pridružio i Mesec nećete moći da izbegnete razgovore koje uporno izbegavate. Bitno je da zadržite prisebnost i da ne reagujete na prvu loptu.

Zdravlje – Tokom celog perioda najviše će vas mučiti stomačni virusi.

DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao – Ne možete da pravite prelazne kompromise koji nisu u skladu sa vašim moralnim načelima, a sada je kasno da korigujete propuste ili da menjate poslovnu strategiju. Merkur, vladar vašeg znaka, ulaskom u Jarca znači da ćete dobiti podršku tamo gde je uopšte niste očekivali.

Ljubav – Merkur je tek ušao u Jarca, a tamo ga čeka Venera, što nagoveštava mogućnost da konačno pronađete ravnotežu između želja i realnosti. U svakom slučaju, opredelite se za realnost i nemojte pothranjivati sebi strane ideje.

Zdravlje – Povremene glavobolje i povišeni krvni pritisak rezultat su stresa.

Nastavak na stranama: 1 2 »

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE