Naslovna | Astro | Nedeljni horoskop | Nedeljni horoskop od 21. do 28. novembra 2016.

Nedeljni horoskop od 21. do 28. novembra 2016.

foto: Profimedia

Pročitajte šta su vam zvezde zapisale u ovoj nedelji....

Ovan

Posao - Ove nedelje bićete izuzetno osetljivi, pa ćete lako padati u vatru i zbog najmanje sitnice. Ono što se uvek savetuje osobama rođenim u vašem znaku jeste smirenost i izbegavanje brzopletih odluka. Sve stvari, hteli vi to ili ne, dolaze na svoje mesto. Obuzdajte bes u prvoj polovini nedelje.

Ljubav - Mars u Vodoliji i Venera u Jarcu ukazuju na probleme u komunikaciji sa partnerom. Kako ste već preterano naelektrisani, najbolje je da budete suzdržani u svim "eksplozivnim" situacijama.

Zdravlje - Manji broj pripadnika znaka mogao bi iznenada da se suoči za ozbiljnim tegobama. Većina se dobro oseća, čak mnogo bolje nego inače.

Bik

Posao - Mnogi Bikovi narednih dana donose bitne odluke, stoga iskoristite tranzitni trigon vladara znaka, Venere iz Jarca, ka vašem Suncu i zamolite neke uticajne ljude za pomoć. Nema potrebe da se ustručavate, jer svi ostali aspekti ukazuju na teškoće.

Ljubav - Mars, vladar vašeg polja partnerskih odnosa, u Vodoliji podržan je svim planetama, osim Venerom. To govori da sve drugo bolje funkcioniše od ljubavi. Stoga izbegnite u narednom periodu svaku mogućnost sukoba jer iz takve situacije možete imati samo štetu. Pustite da stvari idu svojim tokom.

Zdravlje - Poslovna neizvesnost utiče na zdravlje. Morate uskladiti ova dva segmenta. Ukoliko poslovi teku glatko, i zdravlje će biti u redu.

Blizanci

Posao - Naoružajte se strpljenjem, jer su mogući zastoji. Merkur je u konjunkciji sa Saturnom, što inače produžava sve rokove. Ipak, zahvaljujući sekstilima sa Jupiterom i Marsom, na kraju uspevate da nadoknadite izgubljeno vreme. Na momenat ćete biti okupirani materijalnim vrednostima do te mere da nećete primetiti suštinski problem.

Ljubav - Merkur, vaš vladar je u sedmom polju, pridružen Saturnu, što znači da je najbolje ostaviti stvari onakve kakve jesu. Ako ste sami, ne doživljavajte to kao lični neuspeh, već kao manjak zajedničkih problema. Ako ste u braku, uživajte u zajedništvu.

Zdravlje - Spolja delujete i lepo i zdravo. Pokušajte da do duševnog mira dođete baveći se hobijem.

Rak

Posao - Nedelja počinje sa Mesecom u Lavu, u opoziciji sa Marsom. To donosi dosta iznenadnih dešavanja, uglavnom neprijatnih. Možda ste se preopteretili pa otuda negativan pristup tekućim problemima. Pokušajte da se bolje organizujete. Potreban vam je odmor od svega.

Ljubav - Niste zadovoljni u ljubavi. Venera u sedmom polju na izvestan način provocira situaciju i testira vaše emocije. Jeste li sigurni da ste napravili dobar izbor? Imajte na umu da svaka kriza u sebi nosi šansu za promenu, važno je samo da je iskoristite na najbolji način.

Zdravlje - Vreme je da se više pozabavite svojim zdravljem. Hronične bolesti su zadesile mnoge Rakove ove jeseni.

Nastavak na stranama: 1 2 3 »

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE