Ovan

Posao – Mars, vaš vladar, u utorak će promeniti znak i ući u Jarca, svoju egzaltaciju. Ulazite u sasvim nov poslovni period koji će zahtevati mnogo angažovanja, ali će doneti i rezultate iznad proseka. Pravo je vreme za promene onih stvari kojima tokom prošlog perioda niste bili zadovoljni.

Ljubav – Venera, vladar vašeg polja partnerstva promenila je znak i iz domicilne Vage prešla u Škorpiju, zbog čega će odnosi sa partnerom biti opterećeni ljubomorom, netolerancijom i nezadovoljstvom obe strane.

Zdravlje – Merkur u polju bolesti ukazuje na recidive i sklonost tegobama koje su već viđene. 

Bik

Posao – Venera, vaš vladar nalazi se u znaku svog izgona, što direktno simbolizuje stanje opterećeno gomilom poslovnih problema i nespretnost u njihovom rešavanju. Imate potencijal za veće poslovne poteze, ali još niste dobili pravu priliku. Aspketi Jupitera prema Saturnu, vladaru vašeg polja karijere, ukazuju na neočekivanu pomoć od neke osobe ili institucije.

Ljubav – Mars, vladar vašeg polja partrnerstva prelaskom u znak Jarca gotovo sve situacije u vašem emotivnom životu čini veoma komplikovanim, ali sa povoljnim ishodom.

Zdravlje – Problemi sa sinusima, infekcijama i glavoboljom su sezonskog karaktera.

Blizanci

Posao – U sve što vam se dešava na poslu upleten je Merkur, vaš vladar, koji je upravo izašao iz retrogradnosti. Tokom ovog perioda nećete moći da utičete na većinu poslovnih događaja, zbog čega je najbolje najbolje da odložite donošenje važnih odluka za bolje dane.

Ljubav – Jupiter, vladar polja partnerstva u trigonskom znaku nagoveštava mogućnost kvalitetnijeg odnosa sa partnerom. Mladi i slobodni Blizanci biće u prilici da upoznaju zanimljivu osobu sa kojom će ući u vezu.

Zdravlje – Bolove u nogama izazivaju proširene vene, ravna stopala i neadekvatna obuća.

Rak

Posao – Mesec, koji ove nedelje boravi u vašem znaku, prelazi u fazu opadanja, a to znači da se se iznanada pojaviti nova, i te kako povoljna rešenja za vaše poslovne probleme. Uspećete da uspostavite nove poslovne kontakte i ugovorite nove projekte. Ali, novi poslovi biće istovremeno konfuzni, zbog čega bi treb alo da budete vrlo oprezni i strpljivi.

Ljubav – Saturn, vladar polja partnerstva trenutno je negativno postavljen prema Mesecu, vašem vladaru, pa je najbolje da ne ulazite u bilo kakvo prekomponovanje odnosa sa partnerom, jer ćete vi izvući deblji kraj.

Zdravlje – Apatija i nesanica zahtevaju ozbiljniji tretman.

Lav

Posao – U prethodnom periodu imali ste mnogo pogrešnih poslovnih procena i poteza, koji su uzrokovali nepotrebne novčane gubitke. Venera, planeta karijere nalazi se u Škorpiji što će većinu poslovnih dešavanja dovesti do usijanja. Međutim, brzi ulazak Marsa u Jarca ne samo da će vas vratiti u ravnotežu nego ćete ostvariti rezultate više od očekivanih.

Ljubav – Ne vraćajte se na konflikte iz prošlosti. Vreme je da najzad shvatite da je vaše poverenje bilo usmereno prema pogrešnim osobama i na pogrešan način. Početkom perioda imaćete naglašenu potrebu za emotivnim odnosom i pažnjom partnera.

Zdravlje – Tokom celog perioda mučiće vas problemi sa stomakom.

Devica

Posao – Nešto ćete morati da žrtvujete, jer retrogradan Merkur, iako domicilan, uvek ukazuje na problematične poslovne događaje. Nalazite se u situaciji u kojoj ćete se pokajati zbog neke prethodne odluke. Potrebno je da budete veoma fleksibilni na sve situacije koje vas očekuju u ovom periodu.

Ljubav – Jupiter, vladar polja partnerstva, promenom znaka više ukazuje na poslovne nego emotivne mogućnosti. Sužena dešavanja u odnosima sa partnerom pogoduju samo Devicama koje su u braku ili u vezi. Ostale predstavnike znaka očekuje nestabilna situacija sa mnogo turbulencije.

Zdravlje – Manje tegobe sa kičmom i bubrezima.

PageBreak

Vaga

Posao – U nastupajućoj nedelji očekuje vas mnogo događaja koji iziskuju zdrav razum i pravilan pristup, ali i strpljenje. Jupiter u vašem znaku dovešće do brojnih poslovnih promena, ali prelazak Venere, vašeg vladara, u Škorpiju ukazuje da su trenutne promene male i vrlo nestabilne, pa je najbolje da se ne zalećete prilikom donošenja nitnih poslovnih odluka.

Ljubav – Mars, vladar polja partnerstva, promenom znaka menja uslove i događaje u emotivnom životu. Kako je Mars planeta koja upravlja naglim dešavanjima, neki događaji ili promene nastupiće iznenada.

Zdravlje – Mogućnost vraćanja zdravstvenih problema iz prošlosti.

Škorpija

Posao – Prelaskom Marsa, vašeg vladara u znak egzaltacije dobićete šansu da poslovno napredujete. Nastupajući period neće biti nimalo lak, ali će doneti velike rezultate i svaki napor će vam se isplatiti. Prisustvo Saturna u polju novca ukazuje na teške naplate.

Ljubav – Venera, vladar polja partnerstva, nalazi se u vašem znaku, što znači da ste emotivno veoma zadovoljni. U narednom periodu partner će biti prilično posesivan. Slobodni predstavnici znaka biće u prilici da uđu u vezu sa osobom koja ih već dugo intrigira.

Zdravlje – Najvažnije je da ojačate imunitet.

Strelac

Posao – Merkur, vladar polja karijere, posle retrogradnosti ukazuje na pokušaje da uspostavite red u poslovnim odnosima, ali to se neće dogoditi tokom ovog perioda, jer vam planete nisu naklonjene. Najbolje je da budete strpljivi, u protivnom, nestabilnu situaciju učinićete još neizvesnijom.

Ljubav – Osim poslova, Merkur loše utiče i na komunikaciju sa partnerom. Zato je najbolje da pustite da se događaji spontano odvijaju, jer malo je stvari na koje možete da utičete, a još manje da ih promenite.

Zdravlje – Budite opušteniji, jer impulsivne reakcije izazivaju nervozu i skok pritiska.

Jarac

Posao – Stalno razmišljate o novim poslovima, jer vam se ukazala šansa za profit. Ulaskom Marsa, vladara karijere, u vaš znak, lako pronalazite poslove. Potrudite se da takva situacija što duže potraje.

Ljubav – Period počinje prisustvom Meseca u vašem sedmom polju, što veoma naglašava odnos sa partnerom. Kako ste i vi i partner previše subjektivni, rešavanje osetljivih pitanja najbolje je da ostavite za sledeću nedelju, kada će vam planete biti naklonjenije.

Zdravlje – Kretanje i fizička aktivno veoma su bitne za zdravlje. Budite oprezni, jer postoji mogućnost povređivanja kolena.

Vodolija

Posao – U ovom periodu posao ste stavili u drugi plan, a više ste okupirani drugim stvarima. Potrudite se da se koncentrišete na obaveze, da ne odlažete poslove i ne probijate rokove. U protivnom, lako možete doći u situaciju da uzrozite radno mesto. Ako se bavite privatnim biznisom, budite oprezni jer vas očekuje period u kojem će troškovi biti veći od prihoda.

Ljubav – Emotivni život i odnosi sa partnerom su vrlo haotični. Početkom perioda, Mesec će boraviti u polju partnerstva što će dovesti do sukoba u komunikaciji sa voljenom osobom, ali i do neočekivanih susreta.

Zdravlje – Na pomolu su psihosomatske bolesti.

Ribe

Posao – Oslanjate se najviše na vlastite snage jer ste shvatili da okolina ne može mnogo da vam pomogne. Dok je Jupiter, vaš vladar u Vagi najbolje je da računate samo na sebe. Saturn u polju karijere dobija dobar aspekt od Jupitera, pa se nemojte plašiti promena i novog posla.

Ljubav – Direktan hod Merkura u sedmom polju ukazuje na ispravljanje grešaka iz prošlosti. Ali budite oprezni, jer umesto ispravke može doći do novih haotičnih dešavanja.

Zdravlje – Povremene glavobolje.

izvor: Večernje novosti

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija