Ovan

Posao - Pozicija Marsa sa Saturnom ukazuje da budete oprezni kada je finansijska situacija u pitanju. Međutim, budite oprezni samo do kraja nedelje jer vam Venera u Ovna donosi finansijski dobitak. Tokom ove nedelje obavite sve stare poslove koje ste planirali!

Ljubav - Iskoristite ovaj april da što više vremena provedete u društvu i napolju jer ćete upravo na nekom javnom mestu upoznati osobu kakvu već duže vreme priželjkujete u svom životu!

Zdravlje - Odlično.

Bik

Posao - Tokom nedelje pred vama uzdajte se isključivo samo u sebe i svoje sposobnosti i ne očekujte pomoć od saradnika. Sve je na vama i zato se dobro skocentrišite i ne dozvolite da vas emotivni probleme poremete na profesionalnom planu!

Ljubav - Ukoliko vam je još uvek stalo da sačuvate vezu i partnera, budite pažljiviji i oprezniji. Ne dozvolite da vam neobavezni flert naruši nešto što ste godinama gradili. Slobodni Bikovi će imati posla sa mlađom osobom rođenom u jednom od vodenih znakova.

Zdravlje - Više se krećite. 

Blizanci

Posao - Ova nedelja vam je odlična za pokretanje nekog biznisa ili završavanje starih obaveza poput diplomiranja, polaganja ispita ili vraćanja starih dugova! Prvo sredite započete stvar pa se tek onda bacite na planiranje novih!

Ljubav - Ako se zabavljate sa Lavom ili Strelcom pokušajte da izbegnete sukob jer može biti koban. Slobodni Blizanci uživaju u društvu jedne slatke Škorpije!

Zdravlje - Više šetajte!

Rak

Posao - Sačekajte da Mesec uđe u vaš znak sredinom nedelje kako bi planirali šta ćete dalje. Uspeh je neminovan pod ovim aspektom tako da ne donosite odluke pre srede ili četvrtka. Iskoristite šansu koja vam se bude ukazala.

Ljubav - Osoba u znaku Vodolije već duže vreme priželjkuje vašu pažnju. Ukoliko ste sami nema razloga da joj ne pružite šansu.

Zdravlje - Odmarajte!

Lav

Posao - U nedelji pred vama izbegavajte bilo kakvo investiranje i čuvajte novac jer vas zvezde upozoravaju da postoji opasnost od gubitka! 

Ljubav - Ukoliko planirate da napravite veliki korak u vađoj vezi, sada je pravo vreme za to. Razmislite ili da završite s vezom ili da uplovite u bračne vode! Slobodnim Lavovima se pruža prilika za pravom i iskrenom vezom !

Zdravlje - Bacite se na fizičke aktivnosti.

Devica

Posao - Zvezde su vam naklonjene i nalazite se u fazi velikih promena kada je posao u pitanju.Pažljivo iskoristite period pred vama i vodite računa o pozajmicama!

Ljubav - Ako ste već duže vreme u vezi, imaćete manjih problema oko partnerove ljubomore! Pokušajte da na fin način ređite nesuglasice. Slobodne Device maštaju o ljubavi!

Zdravlje - Opustite se. Šetajte što više.

Vaga

Posao - Sve dok je Venera u suprotnom znaku ne počinjete nikakav novi posao. Za to vreme bolje razmislite kako da organizujete posao i posvetite se nekim sporednim stvarima koje nisu povezane s novcem!

Ljubav - Slobodnim pripadnicima znaka će konačno nova ljubav zakucati na vrata, dok će zauzeti imati manje razmirice!

Zdravlje - Problemi sa hormonima.

Škorpija

Posao - Samo sa Rakovima ove nedelje nalazite zajednički jezik i jedino sa njima možete da postignete dogovor!. Očekujte povećanje do kraja nedelje ili neki iznenadni priliv novca!

Ljubav - Slobodne Škorpije su pred novom vezom i nikako ne smeju propustiti datu priliku jer su im zvezde ljubavi izuzetno naklonjene. Zauzeti pripadnici uživaju u ljubavi i pravljenju zajedničkih planova sa voljenom osobom!

Zdravlje - Više unosite tečnost!

Strelac

Posao - Umesto što sanjarite ovog aprila, bolje počnite da se bavite nekim konkretnijim stvarima kao što je potraga za boljim poslom! Očekivani priliv novca će možda da kasni, ali ne brinite, već početkom naredne sedmice vaše finansijske brige će se rešiti!

Ljubav - Ne vraćajte se uporno u prošlost! Ukoliko ste rešili da završite vezu, nemojte je obnavljati, pogotovo ako je neki vodeni znaku u pitanju. Iskoristite nove prilike koje vam se pružaju već sredinom ove sedmice!

Zdravlje - Odlično!

Jarac

Posao -  Saturn u trigonu sa Suncem i Venerom donosi vam dobre vesti i više novca. Mnoge pripadnike očekuje unapređenje. Sada je sve na vama. Razmislite šta je najbolje za vas pa u skladu sa tim donosite odkluk!

Ljubav - Slobodne pripadnike znaka vreba jedan Lav. Ukoliko ste već duže vreme sami, nema razloga da mu ne pružite šansu jer možda je baš on vaša srodna duša koju čekate!

Zdravlje - Budite umereni u piću i hrani.

Vodolija

Posao - Budite strpljiviji i ne prihvatajte prvu ponudu koja vam se ponudi jer povoljni aspekti planete već naredne sedmice donose bolje vesti i prilike. Pažljivo trošite novac naročito kada su u pitanju putovanja ili nekretnine!

Ljubav - Prijaće vam društvo jednog Ovna, tako da se slobodno prepustite osećanjima i ne mislite o posledicama!

Zdravlje - Proverite krvnu sliku.

Ribe

Posao - Pazite šta pričate na poslu kako ne biste došli u nezgodnu situaciju ili sukob s kolegama. Neplanirani novac vam stiže već krajem nedelje i razmislite kako ćete ga najpametnije potrošiti!

Ljubav - Uživate u partnerovoj pažnji i potpuno vas je opila ljubav i proleće. Slobodne Ribe će imati poziv iz prošlosti koji će vratiti stare leptiriće!

Zdravlje - Više provodite vreme na vazduhu i u šetnji!

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija