Ovan

Posao - Mars, vladar vašeg znaka pravi brojne aspekte u narednom periodu, pa će i vaš život biti ispunjen važnim događanjima.  Puno lepih stvari desiće vam se upravo ovih dana.

Ljubav - Avantura je na pomolu. Prihvatite poziv osobe koja ostavlja pozitivan utisak i uspeva da vas "prodrma". Osoba u znaku Lava ili Strelca već duže vreme gaji osećanja prema vama.

Zdravlje - Vežbajte jogu.

Bik

Posao - Izbegavajte saradnju sa nepoznatim osobama i nemojte dozvoliti da vas neko navede na pogrešne odluke. Zaboravite konflikte iz prošlosti i okrenite se budućnosti i planovima.

Ljubav -  Slobodni pripadnici znaka mogu da očekuju susret sa starom simpatijom i povratak starih osećanja.

Zdravlje - Bavite se nekim sportom.

Blizanci

Posao - Uspešno ste okončali neki veliki posao i to vas ispunjava. Bićete u prilici da ostvarite uspešne kontakte, ali je neophodan oprez. Ne započinjite više poslova odjednom.

Ljubav - Očekuju vas izuzetno prijatni trenuci sa partnerom, ili novo poznanstvo ukoliko ste sami. 

Zdravlje - Ojačajte imunitet. 

Rak

Posao - Mesec je u lošem položaju cele nedelje pa ukazuje na loše poslovne poteze. Budite strpljivi i znajte da vreme radi za vas. Sačekajte početak marta za neke veće planove.

Ljubav - Imate šanse da započnete bezu sa osobom u znaku Vage ili Vodolije.  Ne štedite nežnosti i emocije već pokažite koliko vam je stalo do voljene osobe.

Zdravlje - Više šetajte

Lav 

Posao - Saradnici ne pokazuju veliko interesovanje za vaše originalne ideje. Izbegavajte sukobe na radnom mestu koji mogu nastati usled nezadovoljstva.

Ljubav - Nezadovoljni ste partnerom jer vam ne poklanja dovoljno pažnje. Budite strpljivi i izbegavajte rasprave. Slobodni pripadnici znaka maštaju o idealnoj ljubavi koju će možda i sresti baš na Dan zaljubljenih.

Zdravlje - Ojačajte imunitet.

Devica 

Posao - Zbog nedostatka koncentracije ne uspevate da situaciju uvek okrenete u svoju korist. Imate probleme u komunikaciji sa saradnicima i čini vam se da drugi ne razumeju vaše potrebe. Sačekajte bolji trenutak za nove poslove.

Ljubav - Obratite na osobe u znaku Bika ili Jarca jer mogu imati  fatalan uticaj na vas. Ove nedelje se prepustite flertu i uživanju, jer je konačno došlo vaših 5 minuta kada je ljubav u pitanju.

Zdravlje - Odlično.

Vaga 

Posao - Iako je sve na prvi pogled u najboljem redu, mogući su izvesni problemi na koje ukazuje  Venera u Jarcu . Budite oprezni. 

Ljubav - Neka osoba u znaku Lava vas naprosto izluđuje. Pošto vam se sviđa, pristanite na sastanak. Slobodne Vage nalaze se pred novom vezom koja može dovesti i do braka.

Zdravlje - Previše ste emotivni.

Škorpija

Posao - Stalo vam je da svima pokažete svoje profesionalne sposobnosti, a posebno pred saradnicima, međutim poslovna situacija nije sjajna. Uzrok je tranzitni Mars u vašem znaku. Umesto da sanjarite, počnite da se bavite konkretnijim stvarima. 

Ljubav -  Empatični ste pa je dobro da birate vedrije društvo. Spremni ste za novu ljubav. Jedna Vodolija ne odustaje od vas.

Zdravlje - Izbegavajte stresne situacije.

Strelac

Posao - Imate odlične odnose sa bliskim saradnicima, ali ako želite veći uspeh, morate da proširite krug poslovnih partnera. Uz strpljiv i istrajan rad uspećete da prebrodite sve teškoće i da ostvarite ono što ste naumili. 

Ljubav - Tokom ovog perioda najviše vam prija samoća. Iako vam se jedna osoba izuzetno dopada, u ovom periodu samo želite da bude sami i prepušteni svojim mislima.

Zdravlje - Smanjite obroke.

Jarac 

Posao - Budite strpljiviji i tolerantniji. Kad nešto ne znate, slobodno zatražite savet iskusnijih kolega. Moguće je poslovno putovanje i finansijski dobitak. 

Ljubav - Voleli biste da više vremena provodite sa voljenom osobom, ali trenutne okolnosti vam nisu naklonjene. Budite strpljivi. Ako ste sami, moguća nova romansa sa osobom na poslu.

Zdravlje - Promenite ishranu.

Vodolija 

Posao - Očekuju vas dobre poslovne prilike. Finansijska situacija se popravlja, ali izbegavajte dodatne troškove. Ne ponavljajte greške iz prošlosti.

Ljubav - Osoba u znaku Lava vas je naprosto očarala. Stalno vam je u mislima, a vi ste u dilemi šta dalje. Uživajte u ovom ljubavnom zanosu, ali ne očekujte previše. 

Zdravlje - Nađite vremena za odmor.

Ribe 

Posao -  Iako poslovi napreduju, ne znači da treba da se opustite. Radite vredno i vodite računa da ove nedelje ne trošite previše. Izbegavajte nesuglasice na poslu.

Ljubav - Jedna nežna Vaga vas čeka raširenih ruku. Bacite joj se u zagrljaj i uživajte. 

Zdravlje - Kontrolišite hormone i nivo šećera. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija