Ovan 

Posao – Imate utisak da vaši saradnici ne cene dovoljno vaš napor i zalaganje. Jasno vam je da nikome nije sve potaman i da ponekad morate da prihvatite i ono što vam nije po volji. Naučite da se distancirate od osoba koje vas opterećuju.

Ljubav - Pokušavate da razumete partnerovo ponašanje, ali ne pronalazite zadovoljavajući odgovor. Izbegavajte impulsivne reakcije. Sačekajte da se stišaju strasti i onda rešavajte probleme.

Zdravlje - Ne preterujte sa slatkišima.

Bik 

Posao - Izbegavajte preterano samohvalisanje. Vaši dosadašnji rezultati su dovoljno "rečiti".

Ljubav – Sledite i prepustite se svojim osećanjima. Ukoliko ste slobodni, spontano odgovorite na nečije udvaranje.

Zdravlje - Nedostaje vam fizička aktivnost, aktivirajte se.

Blizanci 

Posao - Želite po svaku cenu da utičete na nečije mišljenje. Međutim, taktika na kojoj insistirate ne donosi uvek i pozitivne rezultate, a posebno sada, zbog pozicije Merkura u vašem polju troškova. Izbegavajte poslove za koje nemate dovoljno znanja ili praktičnog iskustva.

Ljubav – Previšete ignorišete voljenu osobu, a takvo ponašanje može da dovede do kobnih posledica. Razmislite da li želite da ostanete bez partnera ili je možda vreme da mislite i o potrebama druge strane.

Zdravlje - Moguće alergije.

Rak 

Posao - Bićete u prilici da ostvarite niz korisnih poslovnih kontakata i postignete dogovore koji će vam doneti veliko psihološko olaksanje i materijalnu sigurnost. 

Ljubav – Nesigurni ste i povremeno imate potrebu da proveravate partnera. Oscilirate između snažne privlačnosti i potpune ravnodušnosti. Ukoliko ste slobodni, neko će vas osvojiti već ove nedelje.

Zdravlje – Potreban vam je odmor.

Lav 

Posao - Uprkos vašem zalaganju na poslu i želji da udovoljite svim saradnicima, to vam ne polazi za rukom. Povremeno osećate nedostatak volje ili koncentracije u obavljanju nekih rutinskih zadataka. Trudite se da prema svima budete korektni.

Ljubav - Nedostaju vam veći izlivi emocija i strasti u ljubavnom odnosu. Partner je često odsutan, a vi potajno priželjkujete susret sa osobom koja već duže vreme flertuje sa vama.

Zdravlje - Sve je pod kontrolom. 

Devica 

Posao - Zvezde su na vašoj strani, a vaše zalaganje na poslu donosi očekivane rezultate. Uživate u uspešno obavljenom poslu ove nedelje.

Ljubav - Nema potrebe da kritikujete voljenu osobu. Sačekajte pravi trenutak za iskren razgovor sa partnerom i posle toga do nesite odluku o budućim koracima.

Zdravlje – Posetite lekara.

Vaga

Posao - Potrebni su vam bolji uslovi kako biste ostvarili svoje ciljeve. Ne želite da se povinujete nečijem zahtevu, bez razumnog objašnjenja.

Ljubav - Iznenadne promene u partnerovom ponašanju ili veliki izlivi emocija pobuđuju u vama dodatnu sumnju u partnera.. Ne želite da prihvatite sporednu ulogu. Opustite se i pokušajte da uživate.

Zdravlje - Čuvajte se povreda. 

Škorpija 

Posao - Pazite kako se ponašate i šta pričate pred osobom koja vam nije naklonjena. Dokle god vam je Mars u znaku, bićete na raznim iskušenjima.

Ljubav – Osoba u znaku Raka već duže troši vaše vreme uzalud. Vreme je da szavite tačku i započnete nešto novo koje će imati budućnost.

Zdravlje - Nerovozni ste.

Strelac 

Posao - Nema potrebe za preteranom pričom i velikim rečima pred saradnicima koje ne poznajete dovoljno. Budite mudri i suzdržani. Sačekajte na povoljniju priliku za nove projekte.

Ljubav - Potreban vam je neko da vaš emotivno inspiriše i dodatno oraspoloži. Od voljene osobe očekujete više pažnje i nežnosti, nego što dobijate. 

Zdravlje – Dobro.

Jarac 

Posao - Nemojte dozvoliti da zbog sitnih interesa napravite neki propust i izgubite nečije poverenje. Svaki potez dobro isplanirajte.

Ljubav - Osećate nov emotivni uzlet i želite da po svaku cenu ostvarite svoje namere, bez obzira na povremeno nerazumevanje okoline. Partner deluje nesigurno, ali veruje u vaše dobre namere. Zadržite samopouzdanje i optimizam.

Zdravlje - Preosetljivi ste. Ne rasipajte energiju.

Vodolija 

Posao - Stalo vam je da svaki zadatak obavite na najbolji način, ali to vam ne polazi za rukom. Brinu vas komentari saradnika. Nemojte dozvoliti da vas bilo šta skrene sa pravog puta. Sačuvajte pozitivan stav.

Ljubav - Uz podršku bliske osobe svaki problem može da se prevaziđe. Ukoliko st eu dugoj vezi, čuvajte osobu pored sebe. Slobodne Vodolije imaće zanimljivo udvaranje od strane jedne osobe sa posla/fakulteta.

Zdravlje - Ojačajte imunitet.

Ribe 

Posao - Želite da se izborite za što bolje poslovno-finansijske interese i uslove. Budite oprezni ove nedelje I smanjite malo ambicije.

Ljubav - Vodite aktivan društveni život i priželjkujete nove emotivne kontakte. Ono što drugima deluje nemoguće, za vas je izazov. Očekuju vaš prijatne promene i novi događaji-

Zdravlje - Odlično.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija