Ovan 

Posao - Cele nedelje bićete zaokljupeni poslom koji zahteva veliku preciznost i strpljenje. Uz dobro osmišljen plan i pomoć iskusnih saradnika uspećete da sve završite na vreme. Dobijate primamljive ponude od kolega sa kojima niste uvek bili u sjajnim odnosima. 

Ljubav - Najbolje se osećate kada sve držite pod kontrolom i nikome ne dopuštate da se meša u vaš ljubavni život. Prija vam partnerova pažnja.

Zdravlje - Opustite se i mislite pozitivno.

Bik

Posao - Venera u Strelcu, zajedno sa Saturnom naglašava teškoće sa kojima morate da se izborite što pre. Neki nov poslovni projekat mogao bi da vam donese veliki uspeh. 

Ljubav - Ne odustajete lako od svojih emotivnih ciljeva čak i kada imate utisak da vam okolnosti ne idu na ruku. Zauzeti Bikovi imaće prepirke sa patnerom.

Zdravlje - Uskladite misli i osećanja i sve će biti u redu.

Blizanci 

Posao - Pridajete previše pažnje sitnicama koje zaista nisu bitne. Budite praktičniji, potrudite se da ubrzate svoj poslovni ritam i da blagovremeno završite sve što ste započeli. 

Ljubav - Očekujete poziv od nekog ko vam je izuzetno drag i sa kim lako možete da se dogovorite o svemu. Ako želite da izbegnete ljubavne probleme, ne mešajte posao i emocije.

Zdravlje -  Prijaće vam opuštanje.

Rak 

Posao -  Stalo vam je da što pre uđete u neki nov posao koji vam može doneti dobru reputaciju i veliku zaradu. Potrudite se da fascinirate poslovnog partnera sa kojim nameravate da radite na proširenju poslova sa inostranstvom.

Ljubav - Činite sve što možete da vaša veza funkcioniše na najbolji način, ali duboko u sebi potiskujete neke očigledne stvari. Slobodni Rakovi će dobiti poziv od osobe iz prošlosti.

Zdravlje - Dobro.

Lav 

Posao - Finansijske prilike trenutno nisu najpovoljnije, zbog retrogradnog Jupitera u polju novca. Budite strpljivi.

Ljubav - Niste sigurni da li ste na pravom putu, niti u kom pravcu ide vaša veza. Sačekajte bolje vreme za velike odluke.

Zdravlje - Više se odmarajte i radite ono što vam prija.

Devica

Posao - Verujete da ste spremni da uđete u neki nov projekat, ali bilo bi dobro da se bolje raspitate o svim uslovima. Budite oprezni, jer je vladar vašeg znaka, Merkur u retrogradnom hodu. 

Ljubav - Volite da komandujete, pa svom partneru ne ostavljate mnogo prostora za slobodan izbor. Na vašu sreću, delujete vrlo ubedljivo. 

Zdravlje - Prijaće vam relaksacija.

Vaga

Posao - Vaša očekivanja su velika, posebno kada je u pitanju jedan Lav ili Strelac, sa kojim uspešno sarađujete već duže vreme. Tokom nedelje dobićete dve podjednako privlačne poslovne ponude vezane za privatan biznis.

Ljubav - Zadovoljstvo koje osećate u blizini voljene osobe daje vam krila i čini vam se da biste mogli da poletite. Opustite se i uživajte u tim, tako retkim trenucima.

Zdravlje - Potrudite se da sačuvate dobro raspoloženje.

Škorpija

Posao - Otkako je Mars ušao u Škorpiju, spremni ste na sve moguće promene. Činite sve što je u vašoj moći kako bi vaše sposobnosti došle do punog izražaja, ali ne zalećite se previše. 

Ljubav - Emotivno ste nestabilni, niste sigurni šta stvarno želite. Partner je zbunjen vašim  reakcijama. Nekome je veoma stalo da se sa vama pomiri, a vi kao da toga niste svesni.

Zdravlje - Pozitivno okruženje deluje vrlo podsticajno na vaše raspoloženje.

Strelac 

Posao - Saturn u vašem znaku usporava sva dešavanja. Budite strpljivi jer dugoočekivani novac će vam ubrzo stići.

Ljubav - Čini vam se da niko nema dovoljno razumevanja za vaše emotivne potrebe. Bez obzira na sve, nemojte utonuti u melanholično raspoloženje. I vašem partneru je potrebna podrška.

Zdravlje - Zaboravite brige i dobro se odmorite.

Jarac 

Posao - Retrogradan Merkur u vašem znaku zahteva oprez. Dve osobe na poslu, jedna mlađa i jedna starija šire tračeve o vama.

Ljubav - Spremni ste da učinite skoro sve za svog partnera, ali niste sigurni da li bi on uzvratio isto. Opustite se i razmislite da li da obnovite kontkat sa jednim Bikom.

Zdravlje - U odličnoj ste kondiciji.

Vodolija 

Posao - Važno je da imate jasan poslovni cilj, ali još je važnije da odaberete pravi način ili sredstvo koje će vam omogućiti njegovu uspešnu realizaciju. I dalje vas drži radni elan i spremni ste da uđete u nov posao i posvetite se nečemu što bi moglo da vam donese dobru zaradu.

Ljubav - Očekujete više od onoga što partner može ili želi da vam pruži. Neko od vas dvoje preteruje u svojim zahtevima . Smanjite očekivanja.

Zdravlje - Pronađite malo vremena za sebe.

Ribe 

Posao - Važno je da ostanete dosledni u svojim ciljevima. Vaša aktivnost donosi rezultate i vi ste spremni da uđete u nove aranžmane koji bi mogli da vam donesu dobre prihode.

Ljubav - Jedna osoba iz vašeg okruženja već duže vreme gaji neka osećanja prema vama. Možda je pravo vreme da pružite šansu.

Zdravlje - Unosite više vitamina i tečnosti.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija