Ovan

Posao - Ako žalite da izbegnete komplikacije, više puta proverite sve informacije koje dolaze do vas, i izbegavajte troškove iako nam idu praznici.

Ljubav - Stalo vam je da obradujete svog partnera, ali za uzvrat očekujete mnogo više nego što se naslućuje kroz vaše ponašanje. Budite realniji, izbegavajte sukobe.

Zdravlje - Opustite se i uživajte u prazničnom raspoloženju.

Bik 

Posao - Venera u vašem polju javnosti  ukazuje da bi trebalo da više povedete računa o svom ponašanju i utisku koji ostavljate na okolinu. Pažljivije birajte saradnike za nove poslovne projekte. Dobićete ponudu za izuzetno unosan posao.

Ljubav - Podjednako uživate u duženju sa mlađim i starijim osobama. Izlaskom Venere iz znaka Škorpije, komunikacija sa partnerom postaje opuštenija i prijatnija.

Zdravlje - Izbegavajte stresne situacije.

Blizanci

Posao - Ono što na prvi pogled deluje lako i jednostavno, ponekad u sebi krije dodatne probleme koji se teško prevazilaze. Ako ste na poslu okruženi osobama sa kojima niste u dobrim odnosima, izbegavajte rasprave, jer vam ni zvezde trenutno nisu naklonjene. 

Ljubav - Ako želite da ubedite partnera da ste u pravu, ne oslanjajte se samo na snagu argumenata. Upotrebite i svoj šarm i zavodničke sposobnosti.

Zdravlje - Obratite pažnju na ishranu. 

Rak 

Posao - Trenutno nemate dovoljno koncentracije da se bavite stvarima koje nisu na listi vaših poslovnih prioriteta. Izbegavajte konflikte sa šefovima i onima koji su stariji od vas.

Ljubav - Imate utisak da partner prećutkuje neke događaje, što dodatno pojačava vašu emotivnu uznemirenost. Slobodni Rakovi će imati priliku da u novogodišnjoj noći upoznaju osobu koja će im privući pažnju.

Zdravlje - Obratite pažnju na poruke koje vam šalju snovi.

Lav

Posao - Novi izazovi u vama podstiču želju za profesionalnim dokazivanjem. Imate velika očekivanja kako od sebe tako i od kolega i pretpostavljenih. 

Ljubav - Delujete veoma nesigurno i oprezno. Imate osećaj da partner sumnja u vašu iskrenost i trudite se da mu na razne načine pokažete koliko vam je stalo do njega. Opustite se i u živajte u praznicima.

Zdravlje - Odlično.

Devica 

Posao - Od prioritetnog značaja za vas je poslovni odnos sa Bikom, Jarcem ili Rakom. Nemojte raditi ništa što je suprotno vašim interesima. Merkur u znaku Jarca podstiče vas da dovršite zaostale poslove.

Ljubav - Polako počinje da vas iritira partnerovo ponašanje. Ako ste sami, više izlazite. Moguća nova ljubav.

Zdravlje - Dosta ste radili, vreme je za opuštanje.

Vaga 

Posao - Vešto koristite svoj autoritet kako biste ostvarili željene ciljeve u poslovnim pregovorima. Kada smatrate da ste u pravu, drugačija mišljenja ne želite ni da saslušate. Prilično ste nestrpljivi i često netolerantni. Povedite računa o troškovima.

Ljubav - Vašem zadovoljstvu nema kraja kada ste u krugu porodice. Prija vam partnerova pažnja. Ako ste sami, očekujte nova iskušenja. Dobro ste raspoloženi.

Zdravlje - Više se krećite.

Škorpija 

Posao - Sve dok je Venera u vašem znaku imate razloga da verujete u povoljan ishod neke komplikovane poslovne situacije. Izbegavajte sukobe sa autoritetima, naročito ako i sami želite da preuzmete na sebe neki odgovorniji posao.

Ljubav - Neko novo društvo pozitivno utiče na vaše raspoloženje. Jedan Strelac već duže vreme gaji osećanja prema vama.

Zdravlje - Posetite stomatologa pre praznika.

Strelac 

Posao - Niz srećnih okolnosti, kao i trigon Merkura sa Jupiterom, dobro utiču na razvoj poslovne situacije. Potrudite se da iskoristite ovaj povoljan period za dovršavanje zaostalih poslova. 

Ljubav - Ponekad vam se čini da niko ne razume vaše emotivne probleme. Budite iskreni prema sebi i partneru i prestanite da dramite. Uživajte u onome što imate.

Zdravlje - Ne preterujte sa masnom hranom i slatkišima.

Jarac 

Posao - Važno je da pravilno razdvojite poslovne od privatnih interesa kako biste sprečili dodatne komplikacije. Na poslu mnogi pokušavaju da utiču na vas, a vi ste uvereni da se poigravaju vama.

Ljubav - Jasno vam je da ne možete dobiti sve što priželjkujete, ali vi neprekidno smišljate nove strategije osvajanja i ne odustajete lako od svojih ciljeva.

Zdravlje - Više se krećite. Ne preterujte sa alkoholom.

Vodolija

Posao - Spremni ste da se oprobate i u nekim izazovnim kombinacijama, jer verujete u svoje sposobnosti i očekujete pozitivne rezultate. Veoma ste ambiciozni i dobro organizovani, spremni da uđete u neke rizične poslove. 

Ljubav - Mesec u znaku partnerstva donosi vam prijatne trenutke uz voljenu osobu. Uživajte u svim lepim stvarima koje možete da priuštite sebi i dragim osobama.

Zdravlje - U odličnoj ste formi.

Ribe 

Posao - Da biste ostvarili sve svoje planove, morate da se angažujete na više strana. Imate dobru procenu, ali ne volite da vas neko kontroliše i proverava vaš način poslovanja. Smetaju vam nečiji negativni komentari. Tranzit Sunca vam ne odgovara naročito za poslove u javnosti.

Ljubav - U odnosu sa partnerom ne pristajete na nove uslove ili na neki vid emotivne ucene. Izbegavajte svađe.

Zdravlje - Prijaće vam odmor.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija