Ovan 

Posao - Tokom ovog perioda, bićete konfuzni i više skloni sanjarenju nego radu, pa su moguće i greške. Uspehu mogu da se nadaju samo oni koji se bave kreativnim zanimanjima. 

Ljubav - Niste zadovoljni partnerom. Maštate o vezi koja vam trenutno nije dostupna. Skocentrišite se da rešite probleme i pokušate da vezu dovedete u red.

Zdravlje - Povedite računa o zubima.

Bik

Posao - Potpuno ste predani poslu i sve što zamislite sprovodite u delo. Međutim, zvezde vam savetuju da sačekate sa planovima bar do početka naredne godine.

Ljubav - Venera, vladar vašeg znaka, trenutno je u Škorpiji, što svim Bikovima komplikuje emotivni život. Narednih dana bićete veoma zavodljivi i neodoljivi suprotnom polu. 

Zdravlje - Dobro se osećate, čak mnogo bolje nego inače.

Blizanci 

Posao - Dobro se osećate, znate šta hoćete i odlučno grabite ka cilju. Mnogi Blizanci će narednih dana donose mudre odluke. Ukoliko osećate da niste dorasli situaciji, ne pravite se važni, ionako je Merkur u Jarcu, pa niko od vas ne očekuje brze odgovore. 

Ljubav -  Zauzeti pripadnici planiraju zajedničko putovanje, dok će slobodni upoznaće osobu svetlije kose.

Zdravlje -  Opustite se.

Rak

Posao - Želite da svima pokažete šte sve možete i koliko vredite. Pazite samo da ne izgubite kontakt sa realnošću. Strpite se, ništa ne dolazi preko noći. Mogući su dobici preko nedavno sklopljenih poslova.

Ljubav - Izbegavajte rasprave sa Jarčevima. Mesec i Merkur u znaku Jarca, nagoveštavaju greške u proceni.

Zdravlje - Radite ono što vam prija i biće vam bolje.

Lav

Posao - Ma koliko vam to teško palo, moraćete da razmislite i o nekim novim opcijama, pa i o eventualnoj promeni posla. Pokušajte da bolje organizujete vreme. Potreban vam je odmor od svega.

Ljubav - Niste zadovoljni ni u ljubavi. Veza u kojoj ste veoma je nestabilna. Ne brinite, uskoro dolazi srećniji period. Ako ste sami, budite komunikativniji i više izlazite.

Zdravlje - Smanjite kilažu.

Devica

Posao - Mnogi projekti su u zastoju, iako je Jupiter u vašem znaku. Međutim, ukoliko vam neko ponudi novi posao koji ima veze sa inostranstvom, prihvatite bez razmišljanja.

Ljubav - Ovih dana očekujte puno strasti, nežnosti, ali i suza. Venera u Škorpiji nagoveštava da uskoro dolazi i rasplet.

Zdravlje - Pazite na ishranu. 

Vaga 

Posao - Započinje nova faza u vašem životu. Na mnoge stvari iz prošlosti stavljate tačku i rešavate da okrenete novi list. Neke Vage očekuje radikalna promena. Izbegavajte nerviranja i ne prihvatajte zadatke koji prevazilaze vaše sposobnosti.

Ljubav - Niste sigurni da je partner potpuno iskren prema vama. Obuzdajte nezadovoljstvo i mirno rešite nesporazume.

Zdravlje - Ne opterećujte se stvarima na koje ne možete da utičete.

Škorpija

Posao - Mrzovoljni ste i teško vam pada svaki posao.  Venera u vašem znaku donosi vam noge pogodnosti na poslovnom planu, pa i nove prilike za zaradu. 

Ljubav -  Venera donosi snažne emocije ali i nemir. Vi ste na potezu. Ukoliko vam se neko dopada krenite prvi u napad.

Zdravlje - Odlično.

Strelac 

Posao -  Što se finansija tiče, bilo bi dobro da malo obuzdate potrošačku groznicu. Pokušajte da uštedite nešto za neki zasluženi odmor.

Ljubav -  Ako planirate proširenje porodice, imajte na umu da je trenutno veoma povoljan period. Spremite se za puno strasti i nežnosti. Slobodnim pripadnicima sledi mnogo flerta.

Zdravlje - Obuzdajte apetit.

Jarac 

Posao - Prijaju vam pohvale i uspesi na poslovnom planu, ali, više biste se radovali novčanim nagradama. Situacija nije ni približno tako dramatična kao što mislite.

Ljubav - Napokon ste shvatili da ne možete da od partnera napravite ono što on nije i ne može da bude. Radije menjajte svoje ponašanje. Moguća promene statusa.

Zdravlje - Ojačajte imunitet, više se krećite.

Vodolija 

Posao -  Budite istrajni u onome što ste započeli. Neka vas ne obeshrabre eventualni mali neuspesi. Verujte u sebe i svoje sposobnosti.

Ljubav - Moguća je obnova neke davno započete veze. Promena će vam prijati. Ako ste sami, prihvatite poziv za izlazak, nemate šta da izgubite.

Zdravlje - Izbegavajte nerviranja. 

Ribe

Posao - Puni ste pozitivne energije. Srećni ste zbog povoljnog razvoja situacije na poslovnom i privatnom planu. Sve što budete započeli narednih dana, urodiće plodom krajem idućeg meseca. 

Ljubav - Mnogi pripadnici vašeg znaka biće u prilici da obnove neku staru emotivnu vezu, posebno ako je u pitanju osoba koja živi u inostranstvu. Prepustite se osećanjima i uživajte.

Zdravlje - Više se domarajte i unosite vitamine.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija