Naslovna | Astro | Godišnji horoskop | Godišnji horoskop: Ribe

Godišnji horoskop: Ribe

foto: Marija Pecić

Pročitajte šta očekuje vaš horoskopski znak u narednoj godini iz meseca u mesec.

JANUAR

Predvama je jedna zanimljiva godina. Vrlo uspešna. Već tokom januara očekujte poslovni uspeh, odnosno početke privatnog poslovanja u vašem bliskom okruženju. Neko od bliskih rođaka odigraće ključnu ulogu u pokretanju privatnog biznisa, ali i po pitanju nekretnina. Malo veće probleme ili promene mogu da očekuju Ribe treće dekade. Finansijska situacija će se popraviti, a dobici sleduju celog meseca.

Polje ljubavi biće veoma zanimljivo, jer će se mnoge Ribe naći u strasnom ljubavnom trouglu. U igri su tri znaka, Bik, Riba i Ovan. Ribama treće dekade sleduju raskidi ili razdvajanja, zato budite oprezni.

Zdravlje - donji delovi nogu.

FEBRUAR

Od 6. do 20. postoji naznaka za dobro poslovanje i za ostvarivanje dobitaka, kao i sklapanja dobrih ugovora, ali od 21. postajete veoma razdražljivi i možda ne bi bilo loše da se tada malo povučete i da napravite pauzu. Raspoloženje vam je takvo da vas može savladati potrošačka groznica i postoji rizik da potrošite puno, pa novac, koga će verujem biti, gledajte da pretvorite u nešto trajnije vrednosti ili da kupite nešto što će vam koristiti. Bilo kako bilo, na posao i obaveze zaboravite od 21. i prepustite se odmoru i uživanju.

I za ljubav je ovo srećan mesec i bićete veoma zadovoljni, posebno oni koji žele ili se spremaju da postanu roditelji. Mnoge Ribe će baš ovaj mesec iskoristiti i za put pred matičara.

Zdravstveno su mogući problemi sa grlom.

MART

Tokommarta ćete imati jak tempo i često biti u poziciji da radite po dva ili više posla odjednom. Fokus će ipak biti na nedovršenim poslovima, koje ćete završiti uspešnije nego što očekujete. Ako ste negde nekom ostali dužni vratićete dug, ako su vama ostali dužni vratiće vam. Ako ste imali problema u radnoj organizaciji ili sa zakonom, period druge polovine meseca će vam doneti uspešna rešenja. Maksimalno se oslonite na prijatelje, a posebno ako su Ovnovi. Stariji pripadnici znaka su u dobroj fazi za rešavanja pitanja penzije. Novca ćete imati tokom celog meseca, a dobitak vezan za inostranstvo ili putovanje očekujte u poslednjoj nedelji.

Jedino u ljubavi možete osetiti izvesnu prazninu ili osećaj usamljenosti, ali očekujte da nećete biti sami dugo. Moguće je jedno zanimljivo poznanstvo 26. Direktno će vam prići Lav sa konkretnom ponudom.

Zdravstvena slika biće uglavnom stabilna. Prehlada će biti jedini problem.

APRIL

Energijavam neće nedostajati ovog meseca i vidni će biti uspesi koje budete ostvarivali, ali ćete tokom celog meseca osećati čudnu napetost i nervozu. Nemate razloga za takvo raspoloženje, jer ćete uspešno privesti mesec kraju i čistih računa. Odnosno astrološki savet je da život dovedete bar u pozitivnu nulu, jer vas čeka period potpuno novih dešavanja. Nervozu i napetost mogu izazvati vaša neodlučnost i nespremnost da prihvatite ponude ili ideje za promenu karijere. Tokom kraja meseca očekujte ponudu iz inostranstva ili od inostrane firme ili predstavništva, koju treba da prihvatite.

Polje ljubavi je blago nestabilno, jer ćete i na tom polju želeti da napravite red. U partnera se polako uvlači strah i sumnja. Oni koji su sami mogu očekivati zanimljive kontakte, ali koji nisu trajnijeg karaktera.

Zdravstveno, vodite računa o ispravnosti svega što unosite u organizam.

MAJ

Stabilnafinansijska situacija, sa mogućim dobicima od 8. do 12. Pokušajte da sve što ste planirali za budućnost počnete ovog meseca. Postaćete raspoloženiji i skloniji potezima za koje niste imali hrabrosti ranije, a koji vas mogu samo u povoljnost i uspeh dovesti. Jedino ne radite ništa tajno i ispod žita, jer biste mogli biti otkriveni i optuženi. Ovakav položaj stvara mogućnost za uspeh i ne biste smeli da se dvoumite i nećkate ni u jednom pogledu.

Polje ljubavi takođe stabilno i bez značajnijih događanja, ali bi ovog meseca vaša situacija mogla vidno da se poboljša i da se pretvori u lepe trenutke.

Vitalnost vam je zadovoljavajuća, ali problemi sa pritiskom i srcem će biti naglašeni krajem meseca. U saobraćaju se zahteva maksimalna opreznost.

JUN

Jedanod težih meseci je pred vama. Merkur i Saturn ugrožavaju vaš znak i postoji potencijalna opasnost da vam poslovi i karijera budu na jakom udaru. Ukoliko ne izdržite pritiske koji će stizati sa strane, rizikujete da ostanete bez posla. Od vas će biti dosta traženo i zahtevano i mnogo zahteva niste spremni da ispunite. Morate se pomiriti sa činjenicom da pristajete i na nešto na šta niste spremni. Poslovna i finansijska situacija će se blago poboljšati u poslednjoj nedelji meseca, kada su moguća pozitivna dešavanja i novčani dobici.

Podjednako teško će biti i na emotivnom planu, gde počinju nesuglasice i svađe. Veze postaju nestabilne i jako teško ćete uspevati da nalazite zajednički jezik sa partnerom. Pred kraj meseca se stanje donekle stabilizuje i iskoristite taj period da malo preispitate sebe. Slobodni mogu u tom periodu sresti osobu stabilnih osećanja.

Zdravlje takođe postaje nestabilno, a naglasak je na probavnom i bubrežnom sistemu.

Astro prognozu za preostalih šest meseci pročitajte na sledećoj stranici: 

Nastavak na stranama: 1 2 »

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE