Naslovna | Astro | Godišnji horoskop | Godišnji horoskop: Vodolija

Godišnji horoskop: Vodolija

foto: Marija Pecić

Pročitajte šta očekuje vaš horoskopski znak u narednoj godini iz meseca u mesec.

JANUAR

Rekao bih da je pred vama veoma lepa godina, ali i veoma lep mesec. Tokom januara će vam bukvalno sve polaziti za rukom, da biste nakon Božićnih praznika bili nagrađeni za uspeh koji ste postigli tokom prošle jeseni. Novčani dobitak očekujte oko 23, koji će moguće stići iz tri izvora: sudskim rešenjem, vezanim za polje javnosti, ili preko partnera.

Polje ljubavi će obeležiti neko iz znaka Vage i očekujte potpuno iznenadan susret na potpuno neobičnom mestu i sa potpuno neobičnom osobom. I oni koji su sami i oni koji nisu mogu da očekuju identičnu situaciju, ali svakako i jedni i drugi biće prijatno iznenađeni. Neko od vaših prijatelja bi vam mogao postati i nešto više.

Zdravstveno su mogući bolovi u donjem delu leđa i nogama.

FEBRUAR

Ovog meseca biste morali da budete malo energičniji, jer ćete jedino tako uspeti da ostvarite uspeh. Bitno je da budete samostalni u svemu i da sopstvenim snagama krenete u poslovne bitke, jer nećete imati podršku ni okruženja, ni saradnika. Mesec će vam doneti pozitivne rezultate i dobitke, ali ćete morati da radite troduplo više nego obično. Imaćete priliku da ovog meseca i raščistite mnoge odnose, ali i da u periodu od 9. do 14. iskoristite šansu koja će vam se ukazati. Morate pokazati lukavstvo i pustiti da drugi rade za vas, odnosno, sačekajte da situaciju raščiste drugi, a vi da iz tog sukoba izvučete korist.

U ljubavi su mogući sukobi, zbog vašeg prevelikog potraživanja i pritiska koji vršite na partnera. Ovog meseca će biti izuzetno teško ispuniti vaša očekivanja, a to za posledicu ima svađu i razdvajanje.

Zdravstveno se čuvajte povreda, ali i gripa praćenog velikim temperaturama i bolovima u grlu.

MART

Napokon ulazite u period stabilizacije Još uvek dosta zavisite od drugih i od nekih spoljnih okolnosti, ali ćete ovog meseca uzeti kormilo u svoje ruke. Pružiće vam se prilika da svoje znanje i svoje ideje napokon pretvorite u konkretne rezultate i to tokom celog meseca. Finansijska i poslovna situacija će se popraviti i vi ćete krenuti uzlaznom linijom. Dobici vam sleduju intenzivno polovinom meseca kada ćete ostvariti dosta poslovnih kontakata, ugovora i dogovora. Poslednja nedelja meseca je veoma dobra ako želite da investirate u nekretnine ili uzimate kredit.

Polje ljubavi, posle mnogo previranja, takođe ulazi u mirnije vode i brakovi će se stabilizovati. Napokon će doći do razumevanja, a slobodni će intenzivno krenuti u osvajanje. Proleće se budi u vama.

Zdravstveno, bez većih problema, ali ipak pojačajte unos vitamina i minerala.

APRIL

Biće dosta situacija na koje nećete moći nikako da utičete, ali ipak iskoristite april, koji je mesec vaše maksimalne angažovanosti. Iskoristite povoljan vetar koji će se odraziti najpre na vaše finansije i imovinsko stanje i potrudite se da što više štedite i ostavljate na stranu. Od 10. do kraja meseca očekujte značajno povećanje materijalnih dobara i veoma povoljne uslove za ostvarivanje prava koja vam pripadaju na poslu. Jedno unapređenje, dobre vesti ili ugovori sleduju oko 20. i to uz pomoć mlađih ženskih osoba.

Na polju ljubavi situacija je povoljna i doći će do sklada u porodici, kao i do sklapanja novih veza. Smanjite prevelika očekivanja i bićete mnogo zadovoljniji i srećniji.

Zdravstveno, obratite pažnju na količinu, ali i na ispravnost onog šta unosite u organizam. Anemija.

MAJ

Mars u Blizancima čini vašu situaciju takvom da vi ovog meseca možete bukvalno sve šta zamislite. Krenite u akciju punim gasom i očekujte veoma dobre rezultate. Period koji na duže staze sledi za vas je više nego povoljan, pa je bitno da napravite dobar start. Maj je mesec koji bi mogao biti i iznad vaših i inače nikad malih očekivanja. Sleduju vam dobici i napredovanja, kao i počeci velikih poslova. Osnivanje sopstvenih preduzeća će biti vaša glavna preokupacija i uspećete u takvim nastojanjima, zato eventualnoj sumnji nema mesta.

Kada je ljubav u pitanju, očekujte mnogo veza. Slobodnima će to svakako prijati, ali i onima koji to nisu, posebno ako su veze počele da prerastaju u rutinu. Biće i mnogo mogućnosti za ostvarivanje tajnih veza i odnosa, ali ne brinite. Mala je verovatnoća da budete otkriveni.

Zdravstveno, vitalnost je zadovoljavajuća, ali obratite pažnju na krvni pritisak.

JUN

Očekujte neverovatan nalet poslova i prilika i početak jednog hiperaktivnog perioda. Mnoge Vodolije će obnoviti stare poslove, a mnoge će početi sasvim nove i na novim radnim mestima. Bićete mnogo vedriji i mnogo bolje raspoloženi, što će obradovati sve oko vas, a i vama omogućiti da krenete uzlaznom linijom. Jun je prvi u nizu meseci u kojem ćete realizovati ideje koje do sada niste uspevali i to sa neverovatnom lakoćom. Očekujte dobitke putem nasledstva i dobre vesti iz inostranstva od 10. Jednostavno, ovo je mesec obnove na svim poljima praćen dobrim finansijama i dobrom materijalnom situacijom.

Polje ljubavi će takođe zahvatiti promene. Iskreno, i bilo je krajnje vreme da poradite malo i po pitanju emocija. Pokazaćete odlučnost i istrajnost i očekujte da ćete napokon biti zadovoljni ljubavnom scenom.

Zdravlje – bolovi u nogama.

Astro prognozu za preostalih šest meseci pročitajte na sledećoj stranici: 

Nastavak na stranama: 1 2 »

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE