Naslovna | Astro | Godišnji horoskop | Godišnji horoskop: Jarac

Godišnji horoskop: Jarac

foto: Marija Pecić

Pročitajte šta očekuje vaš horoskopski znak u narednoj godini iz meseca u mesec.

JANUAR

Godina i sam mesec će biti sa dosta napetosti zbog poslovnih poteškoća i nerešenih sporova, ali nemate razloga za zabrinutost. Polovinom januara ćete verovatno uspeti da se rešite nagomilanih problema. Zvezde će vam biti dosta naklonjene a to znači da ćete dobiti podršku od starih prijatelja, starih partnera ili starijih osoba uopšte. Polje finansija je stabilno, a tokom druge polovine meseca očekujte značajan finansijski dobitak koji će vas oporaviti.

Polje ljubavi će obeležiti jedna fanatično uporna Škorpija, koja vas neće ostavljati na miru. Jarčevi rođeni u decembru moraju biti oprezni jer sleduje raskid, dok će januarski Jarčevi uploviti u bračne vode.

Zdravstveno su mogući problemi sa plućima.

FEBRUAR

Ako imate nameru da vam ovo bude uspešan mesec moraćete malo više da mislite o poslu, a manje o sporednim stvarima. Ne okrećite se iza sebe više, jer kraj ovog meseca vam donosi vrlo dug pozitivan period. Brže ćete dolaziti do uspešnih rešenja i mnogi pripadnici znaka će do kraja ovog meseca konačno naći izlaz iz krize. Poslovi će krenuti, a samim tim i finansije, a nezaposleni mogu očekivati zaposlenje, pogotovo ako se radi o većim radnim organizacijama. U izgledu je i putovanje ili poslovanje sa inostranstvom.

Situacija u ljubavi će se stabilizovati, a veliki oslonac i podršku možete očekivati upravo od partnera od 15. Ako je do sada bilo turbulencija, sada se sve smiruje. Slobodne očekuje ulazak u strastvenu, ali kvalitetnu vezu.

Zdravstveno su mogući problemi sa disajnim putevima i blagi problemi sa kičmom i leđima

MART

Prvu polovinu meseca obeležiće napetost i nervoza. Doći će do žestokih promena, ali se potrudite da vam temperament ne bude žestok. Pozitivna faza doduše kreće već od 10. i taj period treba maksimalno da iskoristite, pogotovo ako treba da ostvarite nešto o čemu dugo razmišljate, jer to je period koji je povoljan ako želite uspeh. To je povoljan period i za naplatu starih dugovanja, kredita ili nasledstva.

Sami ste, a to nije dovoljno da se dobije bitka. Iskoristite ovaj meseca da promenite sredinu, radno mesto ili okruženje. Odnosi u ljubavi bi ovog meseca mogli postati problematični. Ili ćete stabilizovati vezu, ili će biti kraj. Od 17. predstoje i promene ili transformacije. Osećaćete veliki pritisak i želju da nešto konačno razrešite. Mir je jedini lek. Vaši živci nisu na prodaju.

Zdravstveno bi nervoza koja počne na emotivnom planu mogla da izazove probleme sa srcem.

APRIL

Pred vama je mesec u kome ćete biti hiperaktivni i u kojem će se desiti velike promene na poslu, ali i generalno u životu. Promene okruženja, sistema rada, načina razmišljanja, stila života. Biće i puno preispitivanja gde ste pogrešili, ali morate istrajati i biti mnogo uporniji. I brži kada je obavljanje posla u pitanju. Dobar period za ostvarenje planova je od 17. do kraja meseca, kada za vas počinje period još značajnijih promena, pa se spremite.

Emotivno, u prvoj polovini meseca ćete imati želju da pobegnete i da se povučete, a ako vam dugo niko nije rekao da vas voli, do kraja meseca sigurno hoće. Ne povlačite se i ne potiskujte emocije, već se otvorite i uživajte.

Zdravstveno su mogući stomačni problemi. Žuč i jetra su osetljivi.

MAJ

Višak energije je prisutan celog meseca, i vi ćete ga iskoristiti vrlo povoljno za vas. Pruža vam se prilika da ostvarite izvanredan uspeh. Veoma je povoljan period za ulaganje i investiranje na duge staze, kao i za nova zaposlenja i ugovore. Uz pomoć mlađeg kolege ili saradnika očekujte ostvarenje većih novčanih dobitaka. Period je povoljan i za rešavanja pitanja nasledstava i kredita, kao i svih vrsta administrativnih problema. Ono što će vas remetiti su priče koje o vama širi neko, sa svesnom namerom da vas sruši. Ne dozvolite da vas takve stvari dezorijentišu, jer je mogućnost pada ili gubitka svedena na minimum.

Na polju ljubavi i u vezama će biti vatreno, ali i veoma teško ćete uspevati da se držite samo jedne osobe, a slobodni će biti suočeni sa ozbiljnim ponudama. Savet je da prihvatite ideju o braku.

Srce i kičma će biti pod opterećenjem, pa preduzmite preventivne mere. Moguće su i jake migrene i groznice.

JUN

Očekujte tokom ovog meseca mnogo posla i obaveza i momenata kada ćete raditi po više stvari istovremeno i pitati se da li ćete uspeti da postignete sve, ali i dosta novčanih dobitaka koji će biti dobra satisfakcija. Vi se ionako najbolje snalazite i radite kao kompjuter, ukoliko je posla više. Posebno kada ste materijalno sigurni, a bićete. Savet je jedino da pokušate malo više da zadržite stečeno ili zarađeno i da što više posla odrađujete sami i da ne pričate puno, jer vaše ideje drugi vešto koriste za sebe. Od 17. su moguća podmetanja, prevare i dvoličnost, pa nije uputno da otkrivate svoje namere ili tajne.

Na polju ljubavi nema značajnijih dešavanja i sve u osnovi zavisi od vas samih. Stalno ćete imati osećaj da morate da pravite kompromise i da se žrtvujete i da, ma koliko se vi trudili, to ne donosi nikakav pomak nabolje i da se druga strana ne pomera ni milimetar. To može da vas odvuče u tajnu vezu tokom druge polovine meseca koja će vam prijati.

Zdravstveno bi napetost mogla da se odrazi na probleme s gastritisom. Kontrolišite ishranu.

Astro prognozu za preostalih šest meseci pročitajte na sledećoj stranici: 

Nastavak na stranama: 1 2 »

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE