Naslovna | Astro | Godišnji horoskop | Godišnji horoskop: Strelac

Godišnji horoskop: Strelac

foto: Marija Pecić

Pročitajte šta očekuje vaš horoskopski znak u narednoj godini iz meseca u mesec.

JANUAR

Tokom ovog meseca Strelčevi će sami sebe najviše pritiskati. Tema broj jedan biće cepidlačenje i isterivanje neke samo njima znane pravde. Imaće osećaj da njihov opstanak zavisi isključivo od toga kako se drugi odnose prema njima i da li su dovoljno fer, a sami će biti previše sebični i napadni. Savet Strelčevima je da tokom ovog meseca probaju da odrastu i pokušaju da čuju i da prate one koji su pored njih.

U ljubavi, ako ne uključe mozak, rizikuju, pogotovo tokom prve polovine meseca, da ulete u vezu sa neodgovarajućom osobom, što ih može odvesti u brak kojim neće biti zadovoljni. Kad se probude i shvate pored koga su se probudili, biće kasno.

Zdravstveno je jedino gojaznost moguć problem.

FEBRUAR

Strelčevi će tokom februara napokon uspeti da pronađu sebe. Ali osnovna mana je što oni traže sopstvenu vrednost kroz druge i mogu da se osećaju dobro jedino ako ih drugi uvažavaju. Mislim da će dostići taj nivo napokon, jer ovo je izuzetno dobar mesec, ali sa druge strane zbog takvog stava bi mogli da postanu naporni i opterećujući za okolinu. Savet - izbegavajte da širom zatvorenih očiju idete glavom kroz zidove, jer takvo slepilo vas može odvesti direktno u gubitak.

Što se ljubavi tiče vaša želja da se stopite sa energijom neke druge osobe mogla bi da vam se ostvari polovinom meseca. Trajno vezivanje sa nekim na koga ćete moći u potpunosti da se oslonite i sa osobom koja će u potpunosti zadovoljiti vaše emocionalne, a bogami i materijalne potrebe. Ono šta ste tražili, to ćete i dobiti.

Zdravlje je dobro, ali leđa su problem.

MART

Mart će obeležiti vaše beskrajno traganje za istinom. Samosvest je zadatak koji treba da ispunite ovog meseca, još kada biste imali prave odgovore na sva pitanja, gde bi vam bio kraj. Ipak, ako biste pokazivali malo više poštovanja i odgovornosti, moglo bi vam se desiti da tokom ovog meseca postignete više nego što ste ikad očekivali. Postoji indikacija da doživite efekat buđenja i da shvatite napokon gde se nalazi ćup sa zlatom. Ono šta je potrebno je da dobro naćulite uši i da slušate sve šta se oko vas priča i dešava. Da slušate, a ne samo da čujete, i doživećete uspon o kakvom ste sanjali. U suprotnom, uslediće gubitak i pad.

U ljubavi nije baš sjajno, jer vam je partner u rangu cipela, a to vas može dovesti u poziciju da tu cipelu dobijete u glavu ili u donji deo leđa.

Problem sa nogama.

APRIL

Ovaj mesec bi Strelčevima mogao doneti ispunjenje njihove najsvetije želje, a to je da imaju apsolutnu kontrolu nad velikim delom svoga života. Moći ćete napokon da se u isto vreme opustite i budete emotivni, a i slobodni. Nećete, kao do sada, odlaziti iz krajnosti u krajnost i steći ćete veliku sigurnost u sebe što će vam doneti velike poslovne uspehe, ali i materijalnu satisfakciju. Nećete potiskivati sopstvena osećanja, što će vam napokon otvoriti i oči i dušu i uvesti vas u ozbiljne i stabilne poslove, veze i odnose uopšte. Dakle, u aprilu se spremite da ostvarite svoje ciljeve. Dobićete neophodnu pomoć da stignete do njih, kao i određena priznanja. Osećaćete se dobro, sigurno i zadovoljno, a ne kao tempirana bomba, kako ste do sada funkcionisali.

U ljubavi će mnogi napokon steći hrabrost i sigurnost da stanu na ludi kamen.

Zdravlje uglavnom stabilno, ali probajte sa vežbama za kičmu.

MAJ

Možda će tokom ovog meseca, kada se pojavite negde, stvarno da sviraju fanfare. Ako budete sarađivali sa životom oko vas i išli niz struju, tačnije da sledite one stvari koje vam donose sreću, podržaće vas i obezbediti uslove da veoma kvalitetno poslujete i živite ovog meseca. Steći ćete samopouzdanje i preuzeti napokon kormilo u svoje ruke.

Jupiterov boravak u znaku Vage još uvek znači da možete da doživite veliku ljubav, ali i velike iznenadne uspehe polovinom ovog meseca. Vaša potreba da doživite energiju ljubavi je nezasita tokom ovog meseca, ali budite sigurni da će se naći bar jedna osoba koja vas obožava. Možda vas neko odvede u astronomsku opservatoriju da vam dokaže da se planete ne okreću oko Sunca, nego oko vas.

Zdravstveno bi problem sa nogama mogao predstavljati otežavajuću okolnost.

JUN

Kalkulacija, kalkulacija i opet kalkulacija. Tako nekako će izgledati ovaj mesec, ali ćete na kraju eliminisati sve što vam je predstavljalo problem i pritiskalo vas. To može da podrazumeva i raskide poslova, ali i brakova i veza. Ne budite kukavica i ne glumite da ste žrtva i ne oplakujte sebe. Istina da će vas proganjati osećaj bespomoćnosti i paranoje, ali morate duboko zaroniti u sebe i tek tada ćete otkriti šta je to što treba da uradite. Shvatićete koliku snagu imate, i da je logičnost najjače oružje. Evidentno je da ćete steći željeni mir i stabilnost i da će mnoge vaše želje biti materijalizovane, ali da biste ostvarili svoje ciljeve morate se malo pokrenuti. Saturn će još neko vreme od vas da traži da budete vi drugima na usluzi, da se oslobodite sopstvenih strahova i da se usredsredite na ovde i sada, jer vas jedino to može iz potpunog nereda dovesti u potpuni red.

Zdravlje bi moglo da naruše alergije.

Astro prognozu za preostalih šest meseci pročitajte na sledećoj stranici: 

Nastavak na stranama: 1 2 »

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE