Naslovna | Astro | Godišnji horoskop | Godišnji horoskop: Škorpija

Godišnji horoskop: Škorpija

foto: Marija Pecić

Pročitajte šta očekuje svaki horoskopski znak u narednoj godini iz meseca u mesec

JANUAR

Zahvaljujući poslu kojim se bavite, doživećete lepe stvari i uspone tokom celog januara. Period polovine meseca biće posebno povoljan za sve vrste dobitaka i napredovanja, kao i za rešavanja mnogih zaostalih poslovnih problema, sa naglaskom od 11. do 19. Finansije će biti stabilne sa tendencijom porasta primanja. Očekuje vas i uspešno putovanje. Tokom druge polovine januara imaćete i jedan adminstrativni uspeh, ali i nešto vezano za obrazovanje.

Na polju ljubavi će početi poprilično važna dešavanja i mislim da će vam to pričinjavati posebno zadovoljstvo. Moguće su veze i brakovi polovinom meseca, ali i lepa dešavanja vezana za pitanja potomstva. Ulazite u period velikih i lepih dešavanja na polju ljubavi i očekujte da budete zadovoljni.

Polje zdravlja je stabilno, sa blažim problemima sa stopalima.

FEBRUAR

U februar, nošeni energijom iz prošlog meseca, ulazite sa velikim optimizmom, ali morate biti oprezni da vas preveliki optimizam ne ponese u gubitak i u razočaranje. Poslovno, ipak očekujte da ćete realizovati mnoge zaostale poslove, a mnoge Škorpije će se vratiti na stara radna mesta ili će doživeti krajem meseca izvesno unapređenje. Finansije će biti snažne, ali očekujte i poveće troškove oko polovine meseca. Najverovatnije neke kazne zbog prekršaja. Izmirićete ili naplatiti dugove.

Na polju ljubavi će februar biti poprilično uspešan i očekujte stvarnu sreću. Usamljeni će upoznati Ovna ili Ribu, mnogi će obnoviti veze, a mnogi će probati da sede na dve stolice. Iskoristite povoljan mesec za pomirenja.

Zdravstveno bi mogli biti prisutni problemi sa očima.

MART

Tokom marta vas čeka veoma jaka poslovna akcija. Ako ste nešto ranije radili a ostali oštećeni, očekujte rešenje u vašu korist. Mart je dobar i kada su putovanja u pitanju. Biće ponekih sporadičnih zakonskih problema, ali ništa što nije rešivo. Mnogi će promeniti neke stavove o životu i početi da menjaju sisteme vrednosti.

Na polju ljubavi ćete se često nalaziti pred velikim izazovima i iskušenjima. Ovaj mesec donosi osećaj da veoma brzo i po kratkom postupku rešavate vaš ljubavni status. Mnogi će doživeti da se zaljube na prvi pogled i da istog momenta i započnu vezu. Škorpije u braku ili vezi treba da smire temperament, jer biće takođe veoma skloni da pokazuju nervozu, bes i nezadovoljstvo.

Zdravstveno će biti naglašeni problemi uho-grlo-nos.

APRIL

Venera poprilično povoljno deluje na vaš znak i zajedno sa Neptunom će verovatno otvoriti mogućnost za napredovanja. Očekujte uspon i reputaciju celog meseca. Očekujte i dosta novca, ali su i dalje realni problemi, zakulisne radnje i tajni neprijatelji koji će ometati vaš napredak, pa poslovni poduhvati i neki uspesi zbog toga na neki način mogu da ispaštaju. Kraj meseca u vaš život donosi promene i period kada će vaš status preko noći promeniti i uozbiljiti, a na red dolaze nove i velike odgovornosti.

Kada je ljubav u pitanju očekujte puno flerta i tajnih veza, ali možete očekivati da vam druga polovina meseca donese stabilizaciju odnosa i neke konačne odluke. Mnogi će se odlučiti za brak. Druga polovina meseca donosi nove odnose i nova osećanja, bili u vezi ili ne.

Zdravstveno će biti naglašen problem sa grlom.

MAJ

Uspešan mesec. Očekujte ne brzu, ali jaku reputaciju i uspon, kao i finansijske dobitke vezane za karijeru i vezane za osobu sa kojom verovatno poslovno sarađujete. Očekujte uspeh u investicijama i sa zakonom, kao i dobra poslovna i finansijska dešavanja, sa naglaskom da će vam se saldo znatno povećati. Opustite se i uživajte.

Očekujte i na polju ljubavi da će vam se žestoko pokrenuti emocije i verovatno će doći do sklapanja veza. Generalno, očekujte intenzivan seksualni život i uzbuđenja. Bićete u fazi potpune harmonije, ali ste i skloni da prekršite neke norme, pa budite i oprezni. Ako niste u vezi možete realno očekivati da napokon nađete osobu sa kojom ćete provesti ostatak života.

Zdravlje će vas služiti i vitalnost je zadovoljavajuća, ali jetra i želudac bi mogli biti propratni problem usled preterivanja.

JUN

Spremite se na veoma snažne događaje na svim poljima i očekujte da ćete gotovo sigurno neke stvari pokrenuti na poslovnom planu i započeti novi život. Postoji i naznaka ka nekoj vrsti dobitaka između 19. i 23. i na samom kraju meseca. Novca ćete imati, ali ćete uvesti i drastično restriktivne mere u život i smanjiti troškove, što će se pokazati kao veoma dobar poslovni potez. Ma koliko jun bio težak mesec mogao bi za vaše finansije biti veoma značajan i možete realno očekivati znatan priliv sredstava.

Na polju ljubavi, biće sitnih problema, a naglasak stavljam na nešto što je bilo i pripada prošlom vremenu, ali polovina meseca doneće vam ipak velike i dobre šanse da upoznate nekog veoma zanimljivog. Sam kraj meseca ako ste slobodni mogao bi vas uvesti u bračne vode.

Zdravstvena slika je korektna, a mogući su problemi sa šakama.

Astro prognozu za preostalih šest meseci pročitajte na sledećoj stranici: 

Nastavak na stranama: 1 2 »

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE