Naslovna | Astro | Godišnji horoskop | Godišnji horoskop: Vaga

Godišnji horoskop: Vaga

foto: Marija Pecić

Pročitajte šta očekuje vaš horoskopski znak u narednoj godini iz meseca u mesec.

JANUAR

U novu godinu ulazite veoma ambiciozno i već u prvoj polovini januara mnoge Vage će menjati posao ili će doživeti promene statusa. Vagama treće dekade na momente neće biti lako i promene bi mogle da imaju prizvuk prisilnog, ali svakako će biti povoljne. Nikako se ne suprotstavljajte promenama, jer ih svakako nećete izbeći. Velika verovatnoća da rešite pitanja vezana za nekretnine ili stan. Finansijska situacija tokom januara će biti povoljna sa mogućim dobicima u periodu oko polovine meseca.

Partnerski odnosi će doživeti velike preokrete, sa naglaskom da će mnogi jednu vezu prekinuti da bi započeli drugu. Oni pripadnici znaka Vage koji su sami mogu doživeti fatalan susret oko 11. 01.

Zdravstveno, naglašeno vodite računa u saobraćaju, moguće su povrede glave.

FEBRUAR

Mesec februar će biti prepun akcije, ali do 13. sa naglaskom na 6. i 7. savetujem maksimalan oprez. Imaćete dosta ponuda i puno boraviti na putu, pa morate biti maksimalno oprezni, jer su moguće nevolje u saobraćaju, sa zakonom i postoji mogućnost da vas neko prevari ili pokrade. Pazite šta potpisujete i kakve ugovore pravite. Sve što radite proverite više puta. Nakon 13. situacija postaje mnogo povoljnija i očekujte da ćete u tom periodu rešiti jedan vrlo važan problem verovatno vezan za zakonodavstvo. Krajem meseca moguć je put.

Polje ljubavi doživljava krajnosti. Čas ste hladni, čas vatreni, što ako ste u vezi partneru ne odgovara previše. Druga polovina meseca će doneti pomirenje ili obnovu neke stare veze.

Zdravstveno su moguće infekcije i upala grla.

MART

Loš period i dalje traje, ali ovog meseca ulazite u mnogo lakšu fazu. Oprez je i dalje potreban, ali već od 6. dobijate priliku za dobitak. Period od 18. će vam doneti izvesna pozitivna rešenja vezana za posao. Bićete i dalje pod velikim pritiskom i moguća su mnoga ograničenja, kao i moguće sudske zabrane ili sankcije. Pitanja vezana za nasledstva ili kredite biće ovog meseca najviše zastupljena sa mogućim pozitivnim ishodom po vas, bez obzira na pritiske i ograničenja.

Polje ljubavi će i dalje obilovati nesporazumima i mogućim svađama i sukobima, ali i dalje ste u fazi kada nećete uspeti mnogo toga da promenite. Jedino ako ste sami imaćete povoljnu priliku da upoznate zanimljivu osobu moguće iz znaka Vodolije, ali veza nema trajnost. Veliki pritisak na vas će vršiti osoba iz prošlosti.

Zdravstvena situacija je nestabilna, a jaka napetost može da izazove upale. Čuvajte se povreda i maksimalno budite oprezni u saobraćaju.

APRIL

Imate puno energije ovog meseca i puno volje i želje, ali vaša dobra volja bi mogla da nailazi na prepreke češće nego što očekujete. Očekujte mnogo zakulisnog i tajnog, kao i pojavu vrlo jakih a tajnih neprijatelja, sklonih da podmeću klipove u točkove. Budite promišljeni i ne reagujte impulsivno i jedino tako ćete izbeći moguće gubitke. Ne verujte baš svakom, ali i izbacite preveliku subjektivnost. Najpovoljniji period vam je prva polovina meseca, kada možete očekivati dobitke i rešavanje pitanja karijere ili škole. Drugu polovinu meseca iskoristite za odmor i za svođenje računa.

Polje ljubavi je nešto bolje i sa dosta stabilnosti tokom prve polovine meseca, ali i ovo polje će zbog vašeg čestog nezadovoljstva inicirati pojavu tajnih ljubavi ili pojačane želje za flertom, što može biti izazivač skandala ili afere, pa budite oprezni od 13.

Zdravstveno su mogući problemi sa migrenama i krvnim pritiskom. Čuvajte noge i stopala.

MAJ

Jedan dobar mesec je pred vama i konačno ćete imati otvorene povoljnosti koje morate maksimalno iskoristiti. Očekujte maksimalni poslovni i finansijski učinak tokom celog meseca, a najpovoljniji datumi su 13. i 18. Uspećete tokom ovog meseca da svoju poslovnu situaciju stabilizujete i dovedete u red. Mnogi koji su bez zaposlenja mogli bi iskoristiti povoljan vetar da osnuju kvalitetan radni odnos ili poslovnu saradnju. Oni koji pucaju na visoko mogu upravo ovog meseca da naprave veliki korak do dobrog položaja ili statusa.

Polje ljubavi je takođe povoljno i skladno. Moguće je mnogo rešenih nesuglasica u vezama, kao i mnogo sklopljenih veza i brakova.

Zdravstveno stanje je više nego dobro, ali ne preterujte sa hranom i pićem.

JUN

Očekujte mnogo novina i novih dešavanja, ali i iznenađenja, šokantnih promena i dešavanja koja mogu poprilično da vas izbace iz ravnoteže. Puno podmetanja i svaljivanja krivice na vas vam neće previše prijati i često ćete se odlučivati na sukobe koji vas vode direktno u gubitak. Čuvajte se provokacija. Vage rođene u oktobru će prebroditi većinu problema i ovog meseca su u nešto boljoj poziciji, dok su Vage prve dekade na udaru negativnih aspekata koji donose poslovne i finansijske probleme. Iskoristite ovaj mesec za raščišćavanje, definisanje ili redefinisanje svih odnosa. Budite odlučni i direktni, ali ne i impulsivni i ishitreni i uspećete da ostvarite uspehe. U suprotnom pretrpećete gubitke i biti na šteti.

Polje ljubavi je potpuno konfuzno i ovog meseca i na ovom polju morate situaciju izvesti na čistac. Moguće su svađe izazvane prevarom.

Zdravstveno se čuvajte fizičkih povreda i trovanja hranom.

Astro prognozu za preostalih šest meseci pročitajte na sledećoj stranici: 

Nastavak na stranama: 1 2 »

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE