Naslovna | Astro | Godišnji horoskop | Godišnji horoskop: Devica

Godišnji horoskop: Devica

foto: Marija Pecić

Pročitajte šta očekuje svaki horoskopski znak u narednoj godini iz meseca u mesec.

JANUAR

Tokom celog meseca možete očekivati puno poslovnih kontakata, od kojih će mnogi biti uspešni. Novčani dobici sleduju oko 8. i oko 15, koji će ujedno biti i vaši najbolji dani. Neophodno je, da biste uspeli, da budete i brzi i prilagodljivi. Sposobnost improvizacije će vam biti od velike koristi polovinom meseca.

Polje ljubavi nije intenzivno ovog meseca i sve će se svoditi na sistem: ima slike nema tona. Osećanje nesigurnosti rešićete ako se otvorite potpuno. Slobodni bi oko 15. mogli ući u romantičnu vezu.

Zdravstveno su mogući problemi sa leđima i kičmom.

FEBRUAR

Mars u znaku Ovna celog meseca će vas terati na akciju, ali ćete imati osećaj da plivate uzvodno. Mars u ovom znaku obično inicira povećanu potrošnju novca, pa je bitno biti oprezan i ne donositi ishitrene odluke. Povećana je i mogućnost da vas neko prevari ili iskoristi vašu neopreznost, pa ne verujte baš svakom. U drugoj polovini meseca, od 16. ćete imati mogućnost da napravite izuzetno dobar poslovni ugovor ili dogovor i realno očekujte veći priliv novca.

Na polju ljubavi bi moglo biti interesantno, posebno ako je u pitanju pomirenje ili obnavljanje veze, ali predstoje i počeci novih veza u drugoj polovini meseca. Pojačana je mogućnost ulazaka i u tajne veze, pa budite oprezni.

Zdravstveno očekujte probleme sa povećanim krvnim pritiskom i probleme sa glavom.

MART

Prva polovina meseca do 16. je period izuzetnih mogućnosti koje morate maksimalno iskoristiti, jer nakon toga ulazite u period nervoze, nemira i mogućih gubitaka poslova ili položaja. Potrebno je da uključite vaše osnovne osobine, brzinu i bistrinu, ali i da budete maksimalno oprezni i strpljivi ukoliko želite da ostvarite uspeh. Ako vam misli budu brze, a odluke stabilne i čvrste, uspećete.

Polje ljubavi će obeležiti vaša nesigurnost i nepoverenje prema samima sebi, što za posledicu ima jaku ljubomoru kojoj niste skloni. Ne tražite previše ni od sebe ni od partnera, jer time samo dolivate ulje na vatru. Ulazite u period jakih kriza koje bi mogle duže potrajati.

Zdravstveno su na tapetu problemi sa hroničnim bolestima. Čuvajte ruke i kosti.

APRIL

Tokom aprila ostvarićete, manje-više, sve što ste zamislili. Period maksimalne akcije i maksimalnog uspeha. Poslovni pregovori i dogovori će bivati krunisani uspehom, a Device bez posla bi mogle napokon da dođu do kvalitetno rešenog poslovnog problema. Novčani dobici su naglašeni oko 10. i 14. Slobodno se opustite i krenite u akciju, jer imaćete dovoljno snage i volje i ne plašite se rizika ovog meseca. Karijera bi mogla da doživi zlatne trenutke u ovom mesecu.

Ni na polju ljubavi ne očekujte ništa manju dinamiku. Pravi je mesec da se reše mnogi problemi ako ste u vezi ili braku, kao i da u veze ili brak uđete. Puno ljubavi i strasti je na tapetu i veze sklopljene tokom aprila garantuju trajnost odnosa. Neko ko je dugo o vama maštao prići će vam ili vam staviti do znanja da mu se sviđate nakon 15.

Zdravlje je stabilno, ali su nakon 15. mogući problemi sa gornjim delom leđa.

MAJ

Mars u znaku Blizanaca deluju na vaš znak vrlo nepovoljno, ali vas može naterati u akciju koja se zove „igrati na sve ili ništa“. I bez obzira na veoma agresivne i napete aspekte, to je ritam i princip koji vam savršeno odgovara i mogli biste mnogo postići, pod uslovom da ne pokazujete agresivnost, jer u tom slučaju mogući su gubici. Bićete naglašeno neoprezni, a to sebi ovog meseca nikako ne smete da dozvolite. Situacija će od 15. poprimiti oblike blage harmonizacije i oko 20. možete očekivati izvesne uspehe i novčane dobitke.

Na polje ljubavi napeto. Ako ne spustite tenziju, možda ćete izazvati svađe i loše situacije u vezi, pa i moguća razdvajanja. Probajte da budete malo tolerantniji i ne izvlačite stvari iz prošlosti i ispod tepiha i bićete mnogo srećniji. Mnogima sleduje nova ljubav.

Zdravstveno, ako se ne opustite stradaće vam probavni sistem. Velika napetost i nervoza otvaraju mogućnost da se i fizički povredite. Budite maksimalno oprezni u saobraćaju.

JUN

Saturn se kreće retrogradno i čini Device, posebno treće dekade, maksimalno nesigurnim. Ali očekujte vrlo jak tempo i mnogo promena. Zbog maksimalno povoljnog upliva Venere iz znaka Bika i Marsa iz znaka Raka, ove promene će biti i maksimalno povoljne. Ma koliko vam bilo naporno i teško, očekujte sigurno poboljšanje poslova i naglašeno povoljnu finansijsku situaciju tokom celog meseca. Nemojte previše da prebirate po sitnicama, ovog meseca vam je dozvoljeno i potrebno da isključite mozak i da pustite stvari same da teku. Opustite se i biće vam dobro. Nećete se pokajati.

Isto važi i za polje ljubavi gde vas očekuju maksimalno lepi trenuci i more ljubavnih i seksualnih događaja. Pokazaćete da i vi posedujete vrlo jaku strast i da i te kako znate da preuzmete inicijativu. Zato „vetar u jedra”.

Zdravstveno bi ovolika količina energije mogla da vas iscrpi, ali osim blažih stomačnih tegoba većih problema tokom ovog meseca nema. Unosite puno vitamina i ne brinite.

Astro prognozu za preostalih šest meseci pročitajte na sledećoj stranici: 

Nastavak na stranama: 1 2 »

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE