Naslovna | Astro | Godišnji horoskop | Godišnji horoskop: Lav

Godišnji horoskop: Lav

foto: Marija Pecić

Pročitajte šta očekuje vaš horoskopski znak u narednoj godini iz meseca u mesec.

JANUAR

Prisutna je neverovatna energija koja vas tera u akciju. U komunikaciji ćete biti neverovatno uspešni. Sve do kraja meseca bićete uspešni na svim poljima i u svim sferama vašeg interesovanja. Morate sebe staviti u prvi plan svih poslovnih aktivnosti. Uspeh i finansijski dobici vam sleduju oko 6. i oko 23. Ne obazirite se na mišljenje drugih i dodajte pun gas. Poslovno najbolji dani će biti 23. i 24.

U ljubavi vam prete pozitivna emotivna dešavanja i strast. Za očekivati je da ćete početi potpuno nove veze ili početi sa sasvim drugačijim načinom ponašanja.

Zdravstveno, ako budete neumereni, a sve su indicije da budete takvi, to vas može dovesti do iscrpljivanja i pada vitalnosti. Ne vozite brzo i smanjite unos hrane i pića.

FEBRUAR

Od 6. obezbedićete tako dugo očekivanu afirmativnost. Nećete se baš puno truditi i izgledaće vam da ništa posebno niste uradili, ali ćete uspeti. Poslovni plan je ovog meseca poprilično dobar i očekujte iznenadne finansijske dobitke oko 14. Jedna osoba iz znaka Strelca, ili stari poslovni partner ili prijatelj će vam obezbediti veoma lepe uslove za poslovni napredak u periodu 20. do 27, a to su vam uopšteno ovog meseca savršeni poslovni dani.

Polje ljubavi će obeležiti kraj meseca kada ćete upasti u izvesnu zamku, pa je potrebno da budete naglašeno oprezni kako ne bi posledice bile loše za vas. Oni koji su u vezi naći će se na ispitu iskušenja. Slobodni će, a mnogi i prvi put, doživeti seksualna zadovoljstva. Ovaj mesec ne trpi apstinenciju.

Zdravstveno će biti naglašeni problemi vezani za mokraćne kanale.

MART

Mart mesec će, na svojstven način, predstavljati vrhunac uspeha i poslovnosti. Ukazaće vam se mnogo šansi i gledajte da ih što manje propustite. Ali, ako bilo šta propustite ovog meseca, znajte da će vam se pružiti još prilika tokom godine. Na neka mesta možete da uđete na velika vrata, a to ne dozvoljava propuste, dvoumljenja i predomišljanja. Početak meseca će biti naglašeno dobar do 10, kao i 28. i 29.

Polje ljubavi je dobro i polovina meseca će mnogim Lavovima doneti vezu. Ako vas je nešto dugo mučilo iskoristite 14, 15. i 20. da sa time raskrstite, bilo da se radi o dilemi da li da nastavite ili da sastavite vezu.

Slaba ishrana vodi u neuravnoteženost, pa malo dajte sebi oduška na tom planu. Čuvajte se padova i povreda ramena.

APRIL

April nudi posebnost kada je posao u pitanju. Vašim osmehom i šarmom uspećete sve da razoružate. Ovaj mesec vas čini superiornim na poslovnom polju, a najpovoljniji dani su 2, 3, kao i 22. Finansije su vam naklonjene i očekujte dobitke do kraja meseca. Ako niste izmirili dugove, ovog meseca sigurno hoćete, a ako su vama dužni, naplatićete. Sve zakonske i administrativne poslove gledajte da završite do 28.

Najbolji period za ljubav je posle 20. i ako imate nameru da obnovite vezu iskoristite period do tada, a ako imate nameru da uđete u brak i osnujete porodicu iskoristite period od 20. do kraja meseca, sa naglaskom na 27. Šta tada uradite, trajaće večno.

Zdravi ste i po pitanju zdravlja jedini lek ovog meseca je da vas neko stavi preko kolena i dobro ispraši. Više jedite i ne izmišljajte bolesti. Nije vam ništa.

MAJ

Imate idealan poslovni mesec pred vama, sa mogućnošću da oko 6. ostvarite znatan finansijski uspeh. Mnogi mogu očekivati napredovanje. Ne sumnjajte u sve i svakog, jer ovog meseca tome nema mesta. Morate se potpuno otvoriti, jer su kosmičke energije u potpunosti na vašoj strani. Ako se budete držali pasivno nećete uspeti i posebno ako budete neiskreni. Imaćete jedan važan poziv koji će možda biti presudan za vašu dalju budućnost oko 20.

Polje ljubavi je nešto slabije i biće obeleženo provokacijama 4, 7, 13. i 16. Bićete na velikom iskušenju posle kojeg ćete se osećati sasvim dobro, ako ga prebrodite. Ako ste u vezi ili braku uradite sve što je u vašoj moći da ne podlegnete iskušenju i izbegavajte konflikte. Kod slobodnih je obratno - maksimalno treba da iskoriste ovaj mesec da sklope kvalitetne veze.

Zdravstveno je ovo najstabilniji mesec i nema većih problema, ali gledajte da ne preterujete ni u čemu.

JUN

Težak mesec na polju komunikacija. Ne uzdajte se previše da ćete rečima uspeti da postignete nešto. Poslovi sa administracijom su naglašeno loši, a najbolje prolaze avgustovski Lavovi kojima će na svim poljima biti dobro. Morate se zadovoljiti prosečnošću i time da jednostavno morate biti tu gde ste. Ako želite uspeh, moraćete uraditi nešto što je van vašeg karaktera, a to je da se ne držite principa i da počnete da se malo neodgovornije ponašate. Mnogi će uspeti u nekim sasvim novim i neispitanim delatnostima, a 4, 5, 9. i kao i 23, 24, 30 će vam biti idealni dani.

U ljubavi gledajte da što više ćutite, jer sve što kažete će biti upotrebljeno protiv vas. Prosto vas neće razumeti. Kritični dani u vezi sa raskidom su 6, 9. i 20. Savet, vezan za sve oblasti, je da ovaj mesec ne budete skromni.

Zdravstveno vam je ugrožena jetra.

Astro prognozu za preostalih šest meseci pročitajte na sledećoj stranici: 

Nastavak na stranama: 1 2 »

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE