Naslovna | Astro | Godišnji horoskop | Godišnji horoskop: Rak

Godišnji horoskop: Rak

foto. Marija Pecić

Pročitajte šta očekuje svaki horoskopski znak u narednoj godini iz meseca u mesec

JANUAR

Nedostaje vam istrajnost i nešto teži mesec je pred vama kada je posao u pitanju. Mogući su i zakonski, i administrativni problemi od 11. do 17, pa se potrudite da sve do detalja proveravate i nema potrebe da pokazujete nervozu koja vas može odvesti u svađe. Što više radite u samoći i tišini, jer ćete tako više postići. Veoma važan period očekujte od 17. Emocije će takođe biti pod opsadom i očekujte mnogo strasti. Predstoje vam mogućnosti za ostvarivanje novih kontakata ali i za duple veze, pa budite oprezni. Stara ljubav, ili stari problem počinje polako da vas muči, i vi se pitate šta sad. Opredelite se. Može ostati samo jedno. Ako planirate brak pravi je mesec za to.

Zdravlje je stabilno ovog meseca, ali obratite malo više pažnje na mogućnost prehlada i virusa.

FEBRUAR

Celog meseca ćete biti vrlo promenljivog raspoloženja, što vaši nadređeni ili osobe sa kojima radite neće razumeti. Takvo vaše ponašanje neće razumeti ni vaše porodično okruženje i vi rizikujete da upadnete u poslovnu i emocionalnu krizu. Nedostatak novca je dodatno opterećenje, mada polovinom meseca možete očekivati novčani dobitak ili pomoć koji će vam osvežiti budžet i malo vas umiriti. Očekujte oko 17, 18. i 19. povoljne vesti iz inostranstva. Ti datumi su veoma dobri i za pozitivno rešavanje administrativnih poslova.

Polje ljubavi će obeležiti vezivanje mlađih za starije osobe. Ukoliko ste mlađa žena bez partnera, očekujte poznanstvo sa veoma intrigantnom i uspešnom starijom osobom koja će vam ponuditi brak.

Na polju zdravlja će uticati česte promene raspoloženja, što će se odražavati na pritisak. Izbegavajte alkohol.

MART

Moguća je promena poslovnog okruženja, ili bar stavova vezanih kako za poslovno, tako i kućno okruženje. Ukoliko ste duže vreme bez posla, očekujte zaposlenje od 18, a ukoliko ste zaposleni a taj posao vam je dosadio, vreme je da ga menjate. Ne strahujte od promena, jer one jesu nabolje i mogle bi vam doneti dosta novca, ma koliko vam se činilo besmisleno i ma koliko sumnjali ili bili neraspoloženi. Radi se o dobro plaćenim poslovima. Novčani dobici su predviđeni za sam kraj meseca, od 25. Ako budu veće sume, najbolja investicija su nekretnine.

Polje ljubavi će obeležiti vaša tvrdoglavost i nezainteresovanost da čujete partnera, što može inicirati razdvajanje sa jedne strane i mogućnost ulazaka u tajne veze sa druge strane.

Zdravstveno se čuvajte fizičkih povreda, ali i mogućnosti da pojedete nešto neispravno. Ne uzimajte lekove na svoju ruku.

APRIL

Morate da pokažete sve svoje kvalitete i da izvučete sve kečeve iz rukava od 11, jer to će biti veoma značajno za dalji razvoj vaše karijere. Bićete naglašeno uspešni u komunikaciji i iskoristite te mogućnosti. Mogućnost sklapanja dobrih ugovora je naglašena u periodu od 15. do 20, kao i obnavljanje nekih starih poslova. Što se novca tiče, morate znati da je u celoj ovoj godini upravo ovaj mesec najjači i očekujte značajne dobitke koje morate uložiti u razvoj karijere i vas lično. Takođe, 14. je jako bitan.

Na planu ljubavi neko je ekstremno spreman da vas osvoji, a radi se o Jarcu ili Devici ili kombinaciji ova dva znaka. Mnogima se vraćaju i osobe iz prošlosti, ili se obnavljaju stare ljubavi i dolazi do pomirenja.

Zdravstveno je ceo mesec stabilan, ali od 23. obratite pažnju na pluća i smanjite pušenje. Žene neka prekontrolišu grudi i mlečne žlezde.

MAJ

Od 11. do 23. biće potrebno da malo „stanete na loptu” i da pazite šta pričate i pred kim, kako vas nepromišljena izjava ne bi koštala posla. Pazite šta i kada potpisujete. Dobar period je do 11. i do tada odradite sve što imate. Kraj meseca donosi stabilizaciju i mogućnost dobre zarade, kao i zaposlenje ukoliko ste bez posla. Kraj meseca takođe donosi mogućnost odlaska u inostranstvo, rešavanje sudskih sporova i pomoć osoba iz znaka Lava.

U ljubavi takođe morate biti oprezni, pogotovo ako ste u dužoj vezi. Loše reči i tračevi bi mogli da vam naruše stabilnost. Ako ulazite u flert ili paralelne veze, očekujte da će vaš partner saznati, a nije spreman da vam oprosti. Ukoliko ste sami, dvoumićete se između dve podjednako drage osobe. Izaberite Škorpiju, ona vas poštuje.

Zdravstveno, mogući bolovi u grudima.

JUN

Pojačana nervoza i stres će uticati na vaše odnose na poslu. Uticaj Marsa iz vašeg znaka delovaće tako što će izazivati sukobe i svađe u kući, ali i na poslu, ili probleme sa zakonom, pa je poželjno da budete pasivni kako ne biste upropastili do sada stečene pozicije. Novčana situacija će biti mnogo povoljnije postavljena i boravak Venere u znaku Bika bi mogao da vam do kraja meseca obezbedi više nego povoljan izvor prihoda i veoma pozitivan obrt vaše poslovne situacije. Konačno ćete uspeti da unapredite posao. Moguć je i dodatni izvor prihoda ili honorarni posao.

Jun će na polju ljubavi doneti mnogo kontakata i novih poznanstava, ali i mogućnost da ostvarite ozbiljnu vezu o kojoj dugo sanjate. Napokon će se pojaviti i neko idealan za vas.

Zdravstveno su naglašeni problemi sa kičmom.

Astro prognozu za preostalih šest meseci pročitajte na sledećoj stranici: 

Nastavak na stranama: 1 2 »

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE