Naslovna | Astro | Godišnji horoskop | Godišnji horoskop: Blizanci

Godišnji horoskop: Blizanci

foto: Marija Pecić

Pročitajte šta očekuje vaš horoskopski znak u narednoj godini iz meseca u mesec.

JANUAR

Vama neće biti lak početak godine, ali ni laka godina u globalu, bez obzira na povoljan uticaj Jupitera iz znaka Vage dobrim delom godine. Već tokom januara promenićete svoje stavove, ali i odnose prema okruženju, a mnogi će Blizanci doživeti korenite promene. Blizanci, uz podršku Jupitera iz znaka Vage, mogu da očekuju podršku ljudi od autoriteta i dobre partnerske odnose, kao i uspešno rešavanje zakonska pitanja, ali zbog uticaja Saturna iz Strelca mnogi će doživeti velike lomove, padove i teškoće. Polje finansija će biti solidno i mnogi će uspešno rešavati pitanja nekretnina, ali će doživljavati i prilične gubitke, pa se savetuje maksimalan oprez.

Isto važi i za polje ljubavi. Mnoge veze će videti svoj kraj, dok će ostali imati priliku da se upoznaju sa nekim na poslu. Ne znam koliko je adekvatan primer i uteha, ali Novak Đoković, kao Blizanac, oseća upliv Saturna prilično dugo i suočava se sa popriličnim problemima i konstantnom silaznom putanjom, ma koliko ga i uspeh prati i ma koliko se trudio da odoleva.

Zdravstveno će vam biti najugroženiji nervni sistem i patićete od glavobolja i nesanice.

FEBRUAR

Ako iskoristite dobre prilike, mogli biste lako vaše snove da pretvorite u realnost i da se obezbedite na vreme i na duže staze. Februar je važan mesec za vas. Mesec i Jupiter iz znaka Vage, Merkur iz Vodolije, Venera, Mars i Uran iz Ovna, celog meseca vam ulivaju neverovatno puno pozitivne energije, što bi moglo da vam omogući da stignete vrlo visoko. Očekujte jedan od najboljih meseci ove godine u poslovno-finansijskom smeru. Pred vama je naglašeno uspešan mesec i mnoge Blizance očekuje unapređenje, promena posla nabolje, zaposlenje, dobri kontakti, vesti iz inostranstva i putovanje, kao i pozitivna sudska rešenja. Očekujte i zaradu veću od očekivane.

Polje ljubavi je idealno. Usamljenima je ovo najbolji mesec da reše to pitanje i da na poslu upoznaju osobu svog života.

Zdravlje će biti savršeno.

MART

Bićete nervozni, svadljivi i ratoborni, što vas ovog meseca može dovesti u donekle neugodne situacije, ali to neće umanjiti vaš uspeh. Očekujte dobre finansijske dobitke i poslovne prilike. Suočićete se i sa starim problemima i dugovima, ali znaćete kako da ih rešite. Pozitivan upliv Jupitera, kao i pozicija planeta u znaku Ovna, biće vam spas, i to u vidu porodice, ortaka ili osobe iz inostranstva. Imaćete i šansu da otputujete, pa iskoristite povoljan vetar od 13. do 16.

Polje ljubavi takođe donosi napetost, ali i rešenje nekih nevolja u vezama ili razrešenje problema, sa vezom ili bez nje. Oni koji su usamljeni, ako pokažu dovoljno hrabrosti, mogu da promene svoj status. Jedno iskreno izvinjenje bi pomoglo da se obnovi veza do koje vam je stalo.

Zdravstveni problemi se svode na rečenicu - skloni ste krajnostima, a to su depresija, stres ili ravnodušnost.

APRIL

April bi mogao biti mesec koji će od vas „zahtevati” da nešto žrtvujete zarad uspeha i materijalne sigurnosti. Moraćete se sa jedne strane nečeg odreći, kako biste sa druge dobili. Mesec je generalno dobar za posao. Dobre vesti vam stižu od 9, kao i novac, a mogućnost zaposlenja od 16. Vaš vladar znaka Merkur je retrogradan u vašem prirodnom dvanaestom polju, pa budite oprezni kada se poveravate ili pravite planove i dogovore, jer bi nešto što kažete moglo biti upotrebljeno protiv vas i vratiti vas par koraka unazad. Posebno ne verujte nekom od prijatelja oko 14.

Na planu ljubavi, i oni koji su sami i oni koji to nisu, upoznaće veoma jaku osobu koja će vam povratiti stabilnost o kojoj maštate. Oni koji su u vezi ili braku pokazaće sklonost avanturi i okušaće se u tajnim vezama sa šefom, profesorom....

Obratite pažnju na pršljenove između plećki.

MAJ

Mnogo lepši i povoljniji mesec je pred vama u globalu, mada će Saturn, kao i Mars iz vašeg znaka, biti veliki uzročnici problema i promena. Tokom meseca moći ćete potpuno da se posvetite poslu, pa i samima sebi, i rešiti mnoge probleme koji su vam mesecima unazad bili teret. Saturn je u retrogradnom hodu i ovaj period, ma koliko čudno zvučalo, maksimalno iskoristite. Jupiter će mnogima doneti zaposlenje u većim organizacijama, bankama i sl. Neko od prijatelja iz znaka Strelca biće od znatne pomoći, a mnogi Blizanci će dobiti ponudu za posao i odlazak u inostranstvo.

Polje ljubavi će u maju biti obeleženo tajnim vezama, lažima i delovanjem vama za leđa, pa budite oprezni. Do raskida neće dolaziti, ali su svađe sasvim izvesne, kao i veliki emotivni padovi koji će vas potpuno psihofizički iscrpeti.

Zdravstveno će biti naglašeni stomačni problemi i varenje usled pojačane nervoze.

JUN

Vaše je razdoblje, ali Saturn vas stiska i donosi vam nevolje vezane za dugovanja. Poslovna situacija vam nije na zavidnom nivou i morate izmiriti sve dugove i rešiti se nagomilanih obaveza ako planirate da izađete iz krize. Mnogi bi mogli ostati bez posla. Ako se pitate kako izaći iz krize, ovog meseca će vam se pružiti prilika da preko osobe ili osoba iz prošlosti, sa kojima ste sarađivali, rešite mnoge probleme. Drugo rešenje bi moglo biti da prepolovite kapacitete ako ste privatnici i da recimo prodate firmu i osnujete manju. Finansijska situacija bi ovog meseca mogla biti povoljna, sa naglaskom na iznenadan dobitak oko polovine meseca u vidu nasledstva ili prodaje nekretnina.

Ono sa čime nemate problema je zaljubljivanje, pa vas i na tom polju očekujte mnogo ponuda.

Glavobolja, zubobolja i nesanica će vam ovog meseca biti dodatni problemi i pokušajte da se što više odmarate u samoći. Od 15. se čuvajte u saobraćaju.

Astro prognozu za preostalih šest meseci pročitajte na sledećoj stranici: 

Nastavak na stranama: 1 2 »

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE