Naslovna | Astro | Godišnji horoskop | Godišnji horoskop: Bik

Godišnji horoskop: Bik

foto: Marija Pecić

Pročitajte šta očekuje vaš horoskopski znak u narednoj godini iz meseca u mesec.

JANUAR

Venera, vaš vladar u znaku Riba, uz planete Neptun i Mars, ovog meseca doneće vam mnogo posla, ali i mogućnost mnogima da posao nađu, ili da ga promene. Dobićete povoljnu ponudu ili dobru vest u drugoj polovini meseca i šansu da povoljno rešite izvestan sudski spor od 15. Očekujte dobru zaradu tokom celog meseca, sa većim dobitkom oko 20. Aspekt koji pravi Mars često zna da se tumači kao napet i savet je da pazite šta kome pričate, kako ne biste došli u sukob sa kolegama.

Ljubavna slika je gotovo idealna sa Venerom i Neptunom u Ribama i Merkurom u Jarcu, pa očekujte mnogo romantike, ali i strasti i avantura, bilo da ste sami ili ne. Slobodnima sleduje upoznavanje oko 13. ili krajem meseca, koje bi moglo da potraje.

Zdravstveno je ovo stabilan mesec i jedine smetnje bi mogle biti problemi sa nogama.

FEBRUAR

Februar će biti dosta naporan mesec, praćen nervozom i mogućim sukobima, kako na poslu, tako i sa zakonom. Ovog meseca je bolje rešavati stare probleme, nego se upuštati u nove projekte. Poželjno je biti pasivniji, jer su mnogo veće šanse da izgubite, posebno tokom druge polovine meseca, kada su mogući administrativni problemi ili problemi sa dokumentacijom. Takođe, čuvajte se krađe ili pokušaja prevare. Strogo vodite računa šta potpisujete. Finansije vam nisu naklonjene, ali će biti povremenih dobitaka, kada je potrebno da dobijeno ostavljate na stranu.

Polje ljubavi nosi dosta svađe, ali i pomirenja, ili povratka nekih starih ljubavi i obnavljanja prošlosti.

Zdravlje će biti ugroženo i čuvajte se fizičkih povreda, sa naglaskom na rukama.

MART

Imate dobre šanse da nešto u životu promenite. Pluton iz znaka Jarca, kao i Neptun iz znaka Riba će vas sigurno naterati na korenite promene, najviše na porodičnom planu, ali i na poslovnom. Očekujte obilje zakonskih procedura koje, ako ne budete ishitreni, možete uspešno rešiti. U suprotnom, sledi gubitak. Mnogi će promeniti radno mesto, a mnogi nažalost i ostati bez njega, a razlog je podmetanje klipova u točkove. Oni koji su bez posla su u boljoj poziciji i sa više šanse da isti i nađu. Finansijska situacija neće biti loša i očekujte izvesne dobitke ili pomoć tokom prve polovine meseca, ali ne očekujte da ćete uspeti dugo da zadržite novac.

Ljubavna situacija je najmanje stabilna i donosi mnogo problema i razdvajanja od porodice, a oni koji nisu u vezi mogu očekivati iznenadne i sudbinske susrete.

Zdravstveno će ugroženi biti oni sa naglašenim problemima sa grlom.

APRIL

Kada je posao u pitanju, tokom aprila će se sve odvijati onako kako ste zamislili. Očekujte da ćete biti nagrađeni za uložen trud i verovatno unapređeni. Možete očekivati iznenadne dobitke 14-tog, ili iznenadne povoljnosti za pokretanje privatnog posla. Izvori prihoda bi vam tokom ovog meseca mogli biti udvostručeni.

Polje ljubavi obećava. Ako do sada niste uspevali da nađete zajednički jezik sa partnerom, ovo je veoma povoljan period da definišete vaš status. Mnogi Bikovi će ovog meseca ući u ozbiljne i stabilne veze koje imaju dugu perspektivu. Ako ste mladi imate više šanse, ali i ako niste sreća vas neće mimoići.

Zdravlje je stabilno ovog meseca, osim oko 14. i 15, kada su mogući problemi sa vratnim delom kičme.

MAJ

Ovog meseca imate dobre aspekte Meseca i Plutona, sa naglaskom na polovini meseca, a to znači poprilično uspeha u saradnji sa vašim najbližim okruženjem, naročito rodbinom. Obilje dobrih vesti očekujte od 14. i ne propuštajte nijednu priliku. Mnogi pripadnici ovog znaka će pokrenuti privatan biznis u okviru kuće, u saradnji sa partnerom, ili u ortakluku. Budite oprezni kada zakonski regulišete situacije, jer bićete naglašeno energični, pa biste mogli lako doći u sukob. Ne sklapajte partnerske odnose i ne ulazite u ortakluke na ishitreno i ne poveravajte se pred ljudima koje ne poznajete dovoljno.

Polje ljubavi je sa naglaskom na flertu i bar jedna avantura vam sigurno sleduje, pa ako ste u vezi, budite oprezni. Neko ko se dugo sprema da vas osvoji to će sigurno posle 16. uraditi, bili u vezi ili ne.

Zdravstveno su mogući problemi sa zglobovima, a bićete i previše napeti.

JUN

Nije vam lako ovog meseca, ali možete očekivati da vas se sete svi oni sa kojima ste nekada sarađivali i da vam budu od koristi. U poziciji ste da, zbog nekih dobrih stvari koje ste radili, možete očekivati uspeh. Na poslu morate biti pažljivi da se ne zamerate nikom, jer rizikujete svađu i moguće otkaze, ako se posvađate sa nadređenima. U najboljoj situaciji su svakako pripadnici znaka koji imaju privatne poslove ili posluju u okviru kuće.

Finansijska situacija ima tendenciju da bude stabilna i bez oscilacija i da priliv novca bude dobar, čak i sa mogućnošću vanrednih a značajnih dobitaka.

Jupiter u polju vašeg posla, ali i zdravlja takođe situaciju drži pod kontrolom. Ipak, čuvajte nervni sistem.

Astro prognozu za preostalih šest meseci pročitajte na sledećoj stranici: 

Nastavak na stranama: 1 2 »

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE