Zbog napetih aspekata sa Marsom, Jupiterom i Neptunom, poželjno je da obratite više pažnje na odredbe ugovora i dogovore sa strancima, naročito ako se radi o obnovi kontakata sa građevinskim firmama.

Čuvajte se prevara!

Ukoliko planirate selidbu ili boravak u nekoj stranoj zemlji, bilo da je u pitanju stručno usavršavanje, predavaštvo ili razmena studenata, strpite se još mesec dana, kada će okolnosti biti povoljnije. Direktan hod Saturna preko Strelca u kome se već nalazi i Mars, upozorava da osetljive zdravstvene tačke mogu da budu jetra i žučna kesa.

Prelazak Saturna preko devetog zodijačkog znaka, osim Strelčeva, najviše će osetiti Jarčevi, Vodolije i Vage, znaci u kojima je uticaj ove planete naglašen.

Ovan

Direktan hod planete ambicije preko devete astrološke kuće donosi vam šanse za obnovu saradnje sa strancima, naročito ako se bavite privatnim biznisom ili nekom uslužnom delatnošću.

Bik

Planeta ograničenja u astrološkom polju novca upozorava da krajem perioda izbegavate nepotrebne troškove. Ako se bavite kupoprodajom nekretnina ili građevinarstvom, bićete uspešni.

Blizanci

Tranzit Saturna preko sedme astrološke kuće, može da vam prolongira neke sudske procese. Partner pokušava da vam nametne svoju volju, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi.

Rak

Direktan hod vladaoca astrološkog polja ljubavi, Saturna, utiče povoljno na vaš odnos sa partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Krajem perioda, možete da očekujete priliv novca.

Lav

Iako Saturn, simbola kašnjenja, usporava vaše poslovne planove, ali učvršćuje vaš odnos sa partnerom. Početkom perioda, možete da očekujete uvećanje prihoda preko poslova sa nekretninama.

Devica

Već početkom perioda, povedite računa o važnoj dokumentaciji i budete oprezniji ako planirate kupoprodaju nekretnina. Ako ste umetnik ili sportista, bićete uspešni.

Vaga

Direktan hod planete prošlosti, Saturna, može da vam donese susret s osobom koja nosi uniformu na radu, moguće lekarom. Krajem perioda, očekuje vas renoviranje stambenog prostora.

Škorpija

Aspekti Saturna i Jupitera, vladaoca astrološke kuće posla, najavljuju nove poslovne šanse, ako radite u medijima, marketingu ili turizmu. Moguć susret sa nekadašnjom simpatijom.

Strelac

Pozicije Saturna u direktnom hodu preko vašeg znaka i vaših vladalaca, Jupitera i Neptuna, donose vam ljubavni zanos sa zauzetom osobom. Moguća obnova saradnje sa strancima.

Jarac

Napet aspekt između vašeg vladaoca Saturna i Jupitera, donosi obnovu saradnju sa strancima, ako zbog posla često putujete. Uspeh u poslovima sa strancima i intelektualnim delatnostima.

Vodolija

Pozicija Saturna, jednog od vladalaca vašeg znaka, povoljno utiče na vaš odnos s partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Uspostavljate ili obnavljate sardnju sa strancima.

Ribe

Saturn u astrološkom polju karijere, pod uticajima vladalaca vašeg znaka, Jupitera i Neptuna, može da prolongira vaše napredovanje u karijeri. Slobodne očekuje avnatura na putovanju.

izvor: Večernje novosti

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija