Uggs čizme prema kojima niko nije ravnodušan ponovo su postale trend, i to za zimu 2022. Ono što je drugačije jeste to što ih ove sezone nećemo viđati samo u street style kombinacijama i casual prilikama, već i na crvenom tepihu.

A ako imate dilemu kako da kombinujete ovu kultnu obuću u elegantnim prilikama, tu su naše fashion devojke Ena Jović, Svetlana Ninković i Nevena Milovanović koje su svoju fashion demonstraciju izvele na Elle Style Awardsu, modnom događaju koji važi za jedan od najvećih i najglamuroznijih u regionu. Iako su svoje outfite upotpunile ravnom obućom – glamura im nije nedostajalo jer rebrendirani Uggs donosi najmodernije stilove za zimu 2022, spajajući dobro poznatu udobnost sa estetikom.

Naša najpoznatija šminkerka Ena Jović nosila je Flynn kožne čizme od vodootpornog materijala, uz malu crnu haljinu i bomber jaknu, a umetnica Svetlana Ninković odlučila se za Classic Maxi Ultra Tall čizme čija je dužina bila savršen match uz kratku suknju. 

svetlana.jpg
Privatna arhiva 

ena uggs.jpg
Privatna arhiva 

 Jedan od klasičnijih Uggs modela, ali sa vodootpornim đonom, nosila je i Nevena Milovanović, influenserka i digital marketing specialist.

Ove sezone u ponudi su modeli u širokoj paleti boja: od čokoladnobraon, crne, krem, žute, ali I Barbiecore roze. Takođe, Uggs nudi različiti dizajn – od gumenih do antilop čizama, sa tankim i glomaznim đonom, a poželjne dužine jesu one iznad gležnjeva.

ezgif.com-gif-maker (5).gif
Uggs 

O BRENDU UGGS

Globalni lifestyle brend UGG zauvek je promenio viđenje zimske obuće i tokom vremena prerastao u modni favorit bez kog se ne može zamisliti hladna sezona. Od modnih ikona do holivudskih diva, gotovo da ne postoji svetska zvezda koja ih nije prošetala bar jednom. Kate Moss ih nosi na skinny jeans i bundu od veštačkog krzna, Rihanna na trenerke, dok Reese Witherspon toliko uživa u udobnosti UGG modela da ih neretko nosi i na gole noge.

Ove jeseni, brend je predstavio nekoliko novih, udobnih modela koje ćete nositi i obožavati godinama, od plitkih, klasičnih modela kog kojih je udobnost imperativ, do dubokih vodootpornih čizama za kišu i toplih, kućnih papuča sa krznom.

Linija nudi širok asortiman udobnih modela koji odišu mladalačkim trendi stilom koji se savršeno uklapa u snežni ambijent. Kolekcija odaje počast najpopularnijim modelima brenda na svež i inovativan način.

Novu UGG kolekciju za jesen/zimu potražite u Fashion&Friends multibrend prodavnicama u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, kao i na Fashion&Friends onlajn šopu i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.