Početkom prošle godine, debitantski roman Paule Hawkins - Devojka iz voza, je postao triler senzacija, bestseler u svim zemljama. Čisto da biste stekli utisak - na bestseler listi New York Timesa, roman je bio na prvom mestu čak 13 uzastopnih nedelja!

Niko nije ni sumnjao da će se ova uzbudljiva priča naći i na velikom platnu, i to se desilo prošle nedelje kada je održana premijera filma u kome Emily Blunt glumi pomalo izgubljenu i depresivnu Rachel koja sasvim slučajno bude upletena u nestanak mlade žene koju nepoznaje, ali ju je primetila putujući vozom na posao.   

Ukoliko spadate u one koji nisu mogli da ispuste roman, i generalno ste ljubitelj sličnih psiholoških trilera, onda definitivno morate da pročitate i sledećih 6! 

Until You're Mine, Samantha Hayes

Claudia je požrtvovana supruga i maćeha. Trudnoća sa prvim detetom je prilično čini srećnom nakon dugogodišnjih pokušaja da zatrudni, ali nešto oko nove dadilje joj unosi nemir i sumnju, pogotovo kada u kraju počnu da se dešavaju nasilni napadi na trudnice. 

Sharp Objects, Gillian Flynn

Nakon boravka u psihijatrijskoj ustanovi novinarka niskotiražnog lista Camille Preaker dobiva zadatak da istraži okrutna ubistva dve devojčice u svome rodnome mestu Wind Gapu. Povratak u provinciju teško joj pada, ne samo zato što lokalna policija od nje pokušava sakriti detalje istrage već i zbog ponovnog susreta s majkom, koja se preudala i grčevito održava privid srećne porodice. Dok otkriva istinu o ubistvima, Camille se sve više poistovećuje s ubijenim curama, a ako želi preživeti privremeni povratak u rodni grad, mora se suočiti s onim što joj se dogodilo pre mnogo godina...

Black-Eyed Susans, Julia Heaberlin

Pre više od dve decenije, Tessa je pronađena u teškom stanju na teksaškom polju, kao jedina preživela u moru žrtava serijskog ubice. Kada događaji koji uslede otkriju da je u zatvor poslat pogrešan, nevin čovek Tessa će se udružiti sa advokatom ne bi li pronašla čoveka koji je pokušao da je ubije. Međutim, potraga se ne čini uspešnom i Tessa se sve više plaši za svoju bezbednost, ali i sigurnost ćerke.

The Passenger, Lisa Lutz

Nakon što u podnožju stepenica ostavi besmrtno telo svog supruga, Tanya beži iz grada pod tuđim, lažnim imenom. Na putu upoznaje Blue, koji prepoznaje u njenom pogledu paniku i strah, ali odlučuje da sklopi sa njom jedno prećutno (mada, i opasno) partnerstvo.

The Widow, Fiona Barton 

Ovaj triler vas vodi u najcrnju tminu odnosa između supružnika. Jean godinama nije govorila o zločinu za koji je njen muž bio osumnjičen. Bila je odveć zaokupljena ulogom savršene supruge, podržavajući svog čoveka dok je živela s prekim pogledima i anonimnim uznemiravanjima. Ali njen muž je umro prethodne nedelje. I Jean ne mora više da bude na oprezu. Sada više nema razloga da ćuti. Mnogi su radoznali, žele da čuju njenu priču: zanima ih kako je bilo živeti s takvim čovekom. Sada im može reći da je bilo tajni. U braku uvek ima tajni…

Pretty Girls, Karin Slaughter

Pre dvadeset godina, mlađa sestra Claire i Lydije, tinejdžerka Julia je nestala bez traga. Od tada, dve sestre nisu pričale jedna sa drugom, ali kada Clairin suprug iznenada bude ubijen, sestre će se ujediniti ne bi li saznale šta im se desilo sa sestrom, kopajući duboko u prošlost svoje porodice. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija